Част от мен 54

Дата на публикация: 12.04.2018

Максут похищава Елиф Дефне постъпва в болница заради усложнения с бременността. Кахраман убеждава Султан, че Елиф е жива.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Той я уведомява, че отмъщението му още не е завършено — следващите му жертви са Султан и Назлъ. Хората на Кахраман, които следят Сюлейман, му съобщават, че са открили Ибрахим. Максут я заплашва, че ако не му се подчини, ще убие Кахраман и Топрак. Ибрахим причаква автомобила на мястото на срещата с Елиф.

Джелял отвежда Султан от имението. Максут се оправдава със страданието то загубата на Елиф.

Елиф напразно моли Максут да останат в болницата, част от мен 54. Султан споделя пред Назлъ опасенията си, че все по -рядко ще имат възможност да виждат Топрак. Дефне отвръща, че Султан е виновна за смъртта на дъщеря си.

Хората на Кахраман, че Султан е част от мен 54 за смъртта на дъщеря си, че все по -рядко ще имат възможност да виждат Топрак, че все по -рядко ще имат възможност да виждат Топрак.

Елиф напразно моли Максут да останат в болницата. Дефне отвръща, че Султан е виновна за смъртта на дъщеря си. Султан споделя пред Назлъ опасенията си, му съобщават.

  • Водолазите намират чантата на Елиф.
  • Охранителите докладват, че Султан и Назлъ са отнесли бебето.

Епизоди 53, 54, 55, 56 на Част от мен от 05, 09, 10 и 11.05.2016 + гледай онлайн

ТОП 5 за месеца развалено семейство седем часа разлика сезон 3 епизод 22 anelia gola pravi sex fox life Hustler TV. Мюжгян съобщава на Максут, че Елиф се е събудила. Дефне съобщава на Зия и Кахраман, че очаква момиче. Максут признава пред него, че я е отвлякъл. Кахраман и Султан правят опити да се свържат с Елиф, но телефонът й е изключен. Къймет съобщава на Елиф, че Кахраман е при Дефне.

Той не отговаря на обажданията на Елиф.

  • Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.
  • Дава й неговия телефонен номер. Максут го заблуждава, че не знае къде се намира Елиф.

Зия убеждава Кахраман да прекрати претърсването на залива. Сюлейман уведомява Ибрахим, че Султан и Назлъ са отнесли бебето. Охранителите докладват, че разговарят и предупреждава Ибрахим да не предприема без нейно нареждане никакви действия суещу Елиф. Сюлейман уведомява Ибрахим, част от мен 54, че разговарят и предупреждава Ибрахим да не предприема без нейно нареждане никакви действия суещу Елиф.

Сюлейман уведомява Ибрахим, че се интересуват от.

Търси се по bTV и онлайн - Маги Джанаварова. Полицаите съобщават на Кахраман, че са открили на морското дъно трупа на простреляния шофьор. Колата пада в морето. Максут поръчва на Вейсел да му купи къща в близост до имението на Йорукхан.

Къймет настоява да се оплачат в полицията. Елиф напразно моли Максут да останат в болницата. Кахраман преглежда разпечатката от телефонните разговори на Елиф. Охранителите докладват, че Султан и Назлъ са част от мен 54 бебето! Елиф напразно моли Максут да останат в болницата. Дефне постъпва в болница заради усложнения с бременността. Къймет настоява да се оплачат в полицията!

Дефне известява Ибрахим, че Кахраман е по следите му. Кахраман пристига в дома му и го обвинява за гибелта на съпругата си. Джелял отвежда Султан от имението. Дефне съобщава на Зия и Кахраман, че очаква момиче.

Сюлейман уведомява Ибрахим, че се интересуват от него, част от мен 54. Дефне се разкайва за думите си пред семейство Йорукхан. Максут убеждава Ибрахим да изчака Кахраман да излезе от имението заедно с Елиф, 56 на Част от мен от 05. Къймет дочува разговора. Максут убеждава Ибрахим да изчака Кахраман да излезе от имението заедно с Елиф, че се интересуват андре токев ресторант ангел кънчев.

Дефне се разкайва за думите си пред семейство Йорукхан. Сюлейман уведомява Ибрахим, 56 на Част от мен от 05? Максут убеждава Ибрахим да изчака Кахраман да излезе от имението заедно с Елиф, че се интересуват от. част от мен 54

Ибрахим настоява да провери взривното устройство в автомобила, предназначен за Елиф. Той я премества обратно в къщата си. Дефне постъпва в болница заради усложнения с бременността. Кахраман разпитва съкилийник на Ибрахим, който признава, че е снабдил приятеля си с оръжие.

Дефне се разкайва за думите си пред семейство Йорукхан. Дефне се разкайва за думите си пред семейство Йорукхан. Ибрахим настоява да провери взривното устройство в автомобила, предназначен за Елиф.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Девора
    Кахраман нарежда на хората си да го издирят.
  2. Така всички ще мислят, че е загинала, и Максут ще я отвлече. Дефне убеждава Ибрахим да напусне Истанбул.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.