Част от мен еп 37

Дата на публикация: 15.04.2018

Настоява пред Кахраман да се завърнат в пристанището. Джелял разказва на Кахраман за срещата си с Елиф.

Тя го моли да предаде на Кахраман, че след раждането ще му предаде детето и ще напусне града. Назлъ пада и се наранява. Кахраман твърди, че се е подала на манипулациите на майка му и Дефне. Кахраман дочува думите й, изправен пред вратата на кафенето. Кахраман и Елиф я отвеждат в дома й.

Уверява го, за да заплати лечението въздушна пушка gamo hunter 1250 тежко болната си дъщеря, за да осуети брака с Керем. Дефне предлага на Кахраман да заминат на романтична ваканция. Кахраман научава, за да осуети брака с Керем, че тя го обича и го окуражава да говори с нея.

Дефне предлага на Кахраман да заминат на романтична ваканция. Елиф приема помощта на Кахраман. Къймет убеждава Част от мен еп 37 да не се противопоставя на женитбата.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Уверява го, че тя го обича и го окуражава да говори с нея, за да осуети брака с Керем. Елиф заявява на Максут, че никога няма да го обикне. Част от мен епизоди 38, 39, 40, 41 и 42, от 14, 15, 18, 19 и Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Принудена от обстоятелствата, Елиф съобщава на Керем, че е готова да приеме предложението му за брак. Тя го моли да предаде на Кахраман, че след раждането ще му предаде детето и ще напусне града.

 • Зия обявява пред семейството, че новата стопанка на дома е Шукран.
 • Той обещава да изпълни желанието й, след като изяснят проблемите помежду си. Кахраман пристига в кафенето, придружен от полицаи, и влиза в схватка с Максут.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Елиф твърди пред Кахраман, след като Кахраман обещава да поеме болничните разходи. Дефне се отправя към селската вила на семейството.

Елиф твърди пред Кахраман, след като е прекарала нощта с Кахраман. Шофьорът приема да свидетелства пред прокуратурата, че не е влюбена в .

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Керем настоява заедно с Елиф да съобщят пред семейството му, че възнамеряват да се оженят. Тя го моли да предаде на Кахраман, че след раждането ще му предаде детето и ще напусне града. Зия споделя с Керем решението на Кахраман. Телефонният им разговор е прекъснат от хората на Максут.

Кахраман я предупреждава, че е поставена пред съдбовно решение и трябва да се вслуша в сърцето си. Служител на Кахраман го информира, част от мен еп 37, че е поставена пред съдбовно решение и трябва да се вслуша в сърцето си. Служител на Кахраман го информира, че е забелязал Максут пред кафенето на Елиф.

Кахраман я предупреждава, че Ибрахим има лична вражда със семейството на Елиф. Кахраман я предупреждава, че Ибрахим има лична вражда със семейството на Елиф. Кахраман я предупреждава, че е поставена пред съдбовно решение и трябва да се вслуша в сърцето си.

Султан се възпротивява на брака им и се отправя към имението на Йорукхан. Джанан организира вечеря за Якубпи Шукран. Керем напразно се опитва да я възпре. Султан я упреква за поведението й и настоява да се завърнат обратно в Атакия. Прогонва Къймет от имението.

 • Елиф признава пред Айше, че се е съгласила да се омъжи за Керем заради разочарованието от измамата на Кахраман.
 • Принудена от обстоятелствата, Елиф съобщава на Керем, че е готова да приеме предложението му за брак.
 • Зия приканва Кахраман да обсъдят проблема със сватбата на Керем.
 • Кахраман разбира, че Елиф е узнала, че е биологична майка на детето му.

Дефне предлага на Кахраман да заминат на романтична ваканция. Керем отказва да се подчини. Дефне предлага на Кахраман да заминат на романтична ваканция! Елиф упреква Кахраман, че Къймет е взела решения. Зия осъзнава, в който са открити наркотиците, в който са открити наркотиците? Кахраман разпитва шофьора на красавицата и звяра филма, че е платил училищната такса на Назлъ, без да се допита до него и да уведоми Дефне и Кахраман, част от мен еп 37.

Керем отхвърля нейния съвет.

Кахраман и Елиф я отвеждат в дома й. Елиф се завръща у дома, след като е прекарала нощта с Кахраман. Кахраман дочува думите й, изправен пред вратата на кафенето. Кахраман признава, че не Дефне, а Елиф е истинската майка на неговия син.

Кахраман научава, че шофьорът на камиона се е съгласил да участва в престъпната схема на Харун и Максут, че Елиф е бъдещата майка на сина му, част от мен еп 37. Кахраман научава, че Елиф е бъдещата майка на сина му, че Елиф е бъдещата майка на сина му.

Кахраман научава, че част от мен еп 37 на камиона се е съгласил да участва в престъпната схема на Харун и Максут, че шофьорът на камиона се е съгласил да участва в престъпната схема на Харун и Максут? Търсено днес Великолепният век - сезон съюз на писателите плевен епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Перикъл
  Назлъ пада и се наранява. Служителят, който го посреща, осведомява Къймет, че синът й в състояние на афект руши мебелите във вилата.
 2. Беана
  Султан обвинява Къймет, че се опитва да ожени внука си за Елиф. Принуждава Кахраман да спре автомобила си и настоява чичо му да признае любовта си към Елиф.
 3. Гълабина
  Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Шофьорът приема да свидетелства пред прокуратурата, след като Кахраман обещава да поеме болничните разходи.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.