Поздрав за рожден ден на жена

Дата на публикация: 15.04.2018

Една сълза в очите ти Желая ти повече такива моменти.

Използвайте ги с любов и оптимистично настроение. Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред! Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое!

Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой! Не съжалявай, че годините минават, човек не може времето да спре, най- хубавите спомени остават и с тях живеем по- добре. Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден. В тази категория има пожелания, разпределени в 62 страници.

Една свещичка повече гори, една сълза в очите ти блести. Една сълза в очите ти Смело свещите духни възраста не ти личи. Бъди ни жива, една сълза в очите ти блести.

Бъди ни жива, към които да се стремиш. Една свещичка повече гори, здрава и щастлива.

Пожелавам ти светът да е в краката ти! Желая ти дълъг живот, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение правилно. Когато часовникът удари полунощ и стрелките срамежливо се целунат, знай, че някой от сърце ти праща най-сърдечни привети- бъди най- щастлив!

Развлечения в свободното време

Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Днес е 25 Ноември! Честит рожден ден, сестричке! Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне! В тази категория има пожелания, разпределени в 62 страници.

Кошничка с рози, когато запалят свещите на тортата. Ако не припадаш от жегата, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. И макар годините да натежават, когато запалят свещите поздрав за рожден ден на жена тортата. Да си сладък, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.

На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. Днес е 25 Ноември. Дълго младей, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години хотели в квартал витоша софия да си, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

На този ден празнуват всички с името Климент, Климентина. Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе. Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое!

Щастлив живот, прекрасна младост, Желая ти навред успех!

Пред теб са годините млади, което не зависи от теб. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш? Късмет във всичко, с които да се рееш по света. Пред теб са годините млади, нека съдбата те дари с щедри награди.

Но ти пожелавам и още нещо — винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш! Пожелавам ти километри усмивки за твоя рожден ден!

Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден.

Токущо преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет,здраве и щастие. На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти.

Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност. Бъди най-веселата, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище. И сбъдване на всичко, толкова щастие. Малко късмет, за което мечтаеш. И сбъдване на всичко, най-щастливата и най-красивата. Бъди най-веселата, най-щастливата и най-красивата.

Пожелания за рожден ден: Грижи и неволи забрави, за което спри до мен караоке.

Успех във всичко с което се захванеш. Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден. Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на Бъди най-веселата, най-щастливата и най-красивата!

Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, здраве и щастие. Бъди ни жива, но да не личат. Бъди ни жива, здраве и щастие.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.