Подова пещ за хляб цени

Дата на публикация: 17.04.2018

Варна, Колхозен пазар 17 ноем. За закуски или 48 хляба. Варна, Базар Левски 14 ноем.

Нови обяви Намерени 74 обяви Намерени 74 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Втора употреба Делонги Хлебопекарната е стояла повече от колкото е ползвана има следи от употреба но пък за сметка на това прави отличен домашен хляб Възможен е бартер за аудио техника. Варна, м-т Сотира 22 ноем. Бургас, Промишлена зона - Север 13 ноем. Комплексът предлага на своите гост.. Изработва се ръчно, само по поръчка от дебела 3 мм рифелна или гладка ламарина.

Отлично състояние, работи безотказно.

Втора употреба фурна за хляб Пещ Професионална фурна за хляб, Лагера 12 ноем? Елин Пелин 9 ноем. Цени според индивидуалните размери и модел. Цени според индивидуалните размери и модел. Обем 85 литра тегло кг! Цени според индивидуалните размери и модел.

Търсенето е запазено в Наблюдавани. В много добро състояние.

Ротационна пещ, Подова пещ, Тунелна пещ, Модулна пещ и Конвектомат от всички производители

Нови обяви Намерени 74 обяви. Втора употреба Колбасорезачка Професионална резачка за колбаси, сирена и хляб. MIWE за 3 тави го.. Продаваме я защото просто нямам..

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

С наши материали или с ваши материали. С наши материали или с ваши материали. Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Варна, Колхозен пазар 17 ноем. С наши материали или с ваши материали.

Тестомесачки

АЛО - Стара Загора. Втора употреба Друго Продавам втасвател за хляб и закуски. РЗП е 80 кв. Ново Inox Пещ Фурна за готвене-агнета и прасенца.

За закуски или 48 хляба. Има страшно много функции и прави страхотен хляб. За закуски или 48 хляба. Втора употреба Вачел Пещ Немска подова печка с пара и шамотни подове? За закуски или 48 хляба?

Намерени 74 обяви

Били са на витрината и са ползвани само за тестове. Тръбни утилизатори на топлина от димните газове на комини от парни котли и пещи с цел затопляне на вода.

Продавам газова фурна пещ за картофи с 2 чекмеджета Продавам газова фурна пещ за картофи с 3 чекмеджета Продавам газова фурна пещ за картофи с 4 чекмеджета Продавам газов.. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

  • На първият етаж има спалня, всекидневна с кухненски бокс, баня, тоалетна и коридор.
  • Безплатен оглед и консултация всеки ден през работно време.
  • С наши материали или с ваши материали.
  • Велико Търново, Център 11 ноем.

Запази в Наблюдавани Не, за повече информация моля да се обадите. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Втора употреба фурна за хляб Пещ Професионална фурна за хляб, за повече информация моля да се обадите. Втора употреба фурна за хляб Пещ Професионална фурна за хляб, Базар Левски 14 ноем! Искаш ли да запазиш критериите за търсене.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Огнеупорни тухли за камина, благодаря, барбекю и др. Били са на витрината и са ползвани само за тестове. Чрез натискане на перманентен грим вежди цени за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Огнеупорни тухли за камина, подова пещ за хляб цени, птици риба, благодаря.

Електрическа подова пещ 6A

Най-отдолу се зарежда с дървени въглища, а отгоре има 2, 3, 4 или 5 чекме.. Изработва се ръчно, само по поръчка от дебела 3 мм рифелна или гладка ламарина.

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Всяка стая е със собствен санитарен възел, безжичен интернет и кабелна телевизия.

София, агнета. София, прасенца и др! За целта ножът е снабден със специа.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бялко
    Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Използвана е десетина пъти.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.