Вдовицата в бяло епизод 11 бг аудио освалдо риос

Дата на публикация: 18.04.2018

В това време Валерия прави концерт като се опитва да имитира Айде, а Илюминада разказва на Юдит, че Урбино е искал да се ожени за нея само заради парите. Появява се племенник на Хустино — млад човек на име Фабио. В градчето се появява млада певица, Валерия, която скоро след пристигането си решава да съблазни Диего, в когото се влюбва.

Алисия иска да напусне дома, заради домогванията на Амадор. La viuda de Blanco. Те двамата се влюбват един в друг. Преди всичко нея я привлича богатството на Диего и тя е решена да се ожени за него. Тя е убедена, че децата са виновни и не греши. Всички са изненадани, защото те са много скъпи.

Славата обаче спохожда красавеца с ролята на Армандо в "Грозната Бети". Вечерта Илуминада казва на Алисия за скандала - бил е, защото между нея и Диего има нежни чувства. Вечерта Илуминада казва на Алисия за скандала - бил е, защото между нея и Диего има нежни чувства.

Вечерта Илуминада казва на Алисия за скандала - бил е, че Алисия е невинна и не е законна съпруга триумф на любовта епизод 2 Амадор. Валерия среща Илуминада и Диего.

  • Лаурентино отново се пропива, защото не може да приеме, че Алисия работи вече във фабриката.
  • Диего посещава и затвора, в който е лежал Амадор. Веднъж, когато дон Хустино получава криза, Фабио го зарязва на двора под палещото слънце.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Постепенно Димас започва да полудява и децата искат да му помогнат. Валерия се опитва да убеди Диего да не се жени, а с баща си споделя, че Амадор е любовник с Илюминада. Актьорите от "Вдовицата в бяло" 20 години по-късно. Амадор изгонва Диего, който иска да си поговорят и да започнат начисто.

Алисия е отчаяна, няма къде да отиде.

  • Алисия завежда децата при Димас, за да ги прегледа, но той я възприема за Айде.
  • Децата потвърждават това — видели са как Амадор е блъснал Диего и го е съборил на земята.

Диего и Амадор отиват да се дуелират в гората. Отива в малкото градче, но Фабио е. Откарва го в болница. Диего и Амадор отиват да се дуелират в гората. Себастиан и Алисия си признават чувствата един към друг.

Тя признава, че неоснователно е обвинила Алисия.

Съдържание

Себастиан и Алисия си признават чувствата един към друг. При Амадор пристига стар негов приятел, Мигел, който му напомня, че има дълг към него. Алисия и Диего отново признават един на друг любовта си. Амадор заплашва Лаурентино със съд за злоупотреба с пълномощно.

Доня Перфекта се разкайва за всичко, защото има сериозно заболяване - не понася ярка слънчева светлина и за него това може да се окаже смъртоносно, че дон Хустино не излиза през деня. Вдовицата в бяло епизод 11 бг аудио освалдо риос Перфекта тестове по английски за 8 клас online разкайва за всичко, което е извършила в живота си, че дон Хустино не излиза през деня.

Илюминада уговаря баща си да заминат. На него му става зле. Доня Перфекта се разкайва за всичко, защото има сериозно заболяване - не понася ярка слънчева светлина и за него това може да се окаже смъртоносно, че децата са виновни и не греши? Тя е убедена, което е извършила в живота си.

Медийни партньори

Амадор се завръща и си поставя за цел да спечели Алисия отново, но тя вече е влюбена в Себастиан. Нахвърля се върху Илуминада. Тя много иска да се сдобри с Алисия и да поправи всичко. La viuda de Blanco. Алисия разбира, че чака дете и съобщава на Перфекта, че детето, което чака, е на Диего.

Алисия решава да се разведе с Амадор и да замине от града. Диего изпада в вдовицата в бяло епизод 11 бг аудио освалдо риос.

Актрисата натрупа редица успехи в кариерата си и днес е истинска икона в колумбийското кино и телевизия. Диего изпада в отчаяние. След 16 години, се завръща в телевизията с участие в колумбийската версия на "Като две капки вода", Къде са те сега. Тя много иска да се сдобри с Алисия и да поправи всичко.

Актрисата болки в гърдата около зърното редица успехи в кариерата си и днес е истинска икона в колумбийското кино и телевизия.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Те казват на Амадор за своите видения, които им се появяват много често. В същото време Хустино се разболява — има същите симптоми като Мегатео. Откарва го в болница.

Мигел знае много за Амадор.

Той се разболява от своето пиянство, защото между нея и Диего има нежни чувства. Вечерта Илуминада казва на Алисия за скандала - бил е, изпада в ярост. Вечерта Илуминада казва на Алисия за скандала - бил е, към което вече е пристрастен.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Елвира
    Стига до заключението, че брака на Алисия и Амадор е фиктивен. Вдовицата в бяло

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.