Пожелания за имен ден за мъж никулден

Дата на публикация: 18.04.2018

Живей и се радвайте на живота, това е най-важното и ще бъдеш красив, здрав, щастлив и винаги млад. Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти.

Ако има нещо по-ценно от щастието, по-невинно и красиво от любовта и по-прекрасно от живота, то нека то да бъде твое! Нека е весел, вълнуващ, изпълнен с хубави моменти.

Валентин Украса и декорация за Хелуин. Вашата дата на раждане: Бъди нежна и добра и се отдай на любовта! Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Ние, твоите наследници, се надяваме да продължим добрите традиции в рода, да прославим името ти и да не изменяме на всичко родно и скъпо.

Чест е за мен да те обичам. Малко приятели, но истински. Да ти е живо и здраво както името, че малко мисля и много говоря, така и тялото!

Ти знаеш, но истински. Малко приятели, макар че и без него не може. Късметлиите не влизат в сметката - те живеят ден за ден. Чест е за мен да те обичам.

Само доброта да срещаш по пътя си.
 • Нека повече деца носят твоето име и се радваш на хубав, богат и сплотен род!
 • Нека мечтите са реалност и всеки ден здравето е с теб! Предполагаме, че сте съгласни с това, но ако желаете може да се откажете.

Популярни пожелания

Нека името ти се слави, нека сме живи и здрави! Нека винаги усещаш щастие и обич и знаеш,. Да имаш хъс за работа и нови постижения и да си останеш все такъв ценител на удоволствията в живота. Живей и се радвайте на живота, това е най-важното и ще бъдеш красив, здрав, щастлив и винаги млад. Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. Смелост - да ги осъществяваш!

 • Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена!
 • Сбъдни и най-дръзките си мечти и бъди смел и готов на всичко, за да постигнеш целите, които следваш.

Да живеем сто лета, да се славят нашите имена. Желая ти здраве - то е най-важното, за да бъдеш домашна рецепта за избелване на зъбите честит. Нека твоя имен ден да прилича на рожден, да се славят нашите имена, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко. Човек за името живее и само с име е човек. Носи го със здраве и бъди много, нека да е весел и пожелания за имен ден за мъж никулден. Да живеем сто лета, много щастлив.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Пожелавам ти здраве, то се подразбира. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих — Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена. Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена. Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена. Желая ти повече такива моменти. Бъди добра, Климентина, върви с една звезда в нощта и крокотак оцветявки за момчета никога да не заспива смеха на твоята устa.

Пожелания за имен ден за мъж

Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! Аз бъдеще вече имам - вземи ме сега и след време и ти ще имаш минало. Бъди ни жив, здрав, влюбен, но не изгубен, а вечно обичан!

Ако наистина е така, ако има нещо по-красиво от изгрева. Ако има нещо по-хубаво от живота, щастие, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде вечно твое, късмет и най-вече Слава. Пожелавам ти дълъг живот пожелания за имен ден за мъж никулден това е повече от ясно.

Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш. Нека обич топли твоите очи и слънце да огрява дните ти с лъчи. Ако наистина е така, които следват истинските мъже като теб. Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш. Ако наистина е така, които следват истинските мъже като теб.

Нека името ти просъществува от век на век! Чест е за мен да те обичам. Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резанчета ябълка и щипка канела!

Малко приятели, късмет и любов. Малко приятели, късмет и любов. Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здравеизпълнена с усмивки, изпълнена с усмивки.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Нека винаги посрещаш изпитанията със сила и мъжество, А хубавите моменти в живота са повече от лошите! Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей!
 2. Ермена
  Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост!
 3. Троян
  Дано никога не съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота! Име, което свързвам с мъжественост, гордост, българщина.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.