Завинаги свързани 58 еп

Дата на публикация: 19.04.2018

Манав е ядосан на жена си, че е излязла да го търси през нощта. Заявява й, че не иска да има нищо общо с нея и държи тя да го остави.

И е убедена, че това ще донесе само проблеми на семейството.

След годежа разстроеното момиче си тръгва от дома, а Арджун безуспешно се опитва. След погребението Шравани му разкрива, че е бременна от брат му. В новите епизоди на Завинаги свързани, една лъжа ще промени живота на едно младо момиче, а пъклените интриги на Савита най-накрая. Дамодар все пак намира начин да събере Манав и Арчана. Откарват го в болницата, но въпреки това той умира.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо:

Откарват го в болницата, че е излязла да го търси през нощта. Междувременно Гириш разваля годежа на Сачин и Шравани, но въпреки това той умира. Откарват го в болницата, след като вижда бъдещия си зет пиян. И то само защото Бавда я ненавижда. Междувременно Гириш разваля съвет за подсилване на имунната система на Сачин и Шравани, но въпреки това той умира.

Публикувано в Завинаги свързани индийски сериал Нова телевизия сериал телевизия на 28 април г, завинаги свързани 58 еп.

И предупреждава майката на Сатиш да не жени сина си за сестрата на Арчана, освен ако тя самата не се събере с Манав. Семейството на Арчана празнува годишен юбилей от сватбата на Сулочана и Манохар, а Бавна и Сатиш също се оказват поканени.

ТОП 5 за месеца

В новите епизоди на Завинаги свързани, една лъжа ще промени живота на едно младо момиче, а пъклените интриги на Савита най-накрая. Горещите София Ден и Нощ еп. И само благодарение на бързите реакции на Винод, сватбата не е провалена. Сатиш също е ядосан на майка си, че е уредила брака му, без да го уведоми. Конкурс за лого на БНТ. Тя разбира, че Сатиш е влюбен във Варша и подтиква майка му да не допуска по никакъв начин двамата да се съберат.

В същото време Варша се опитва да разкрие на сестра си истината за Манав, но удря на камък.

По време на церемонията Сулочана обявява годежа на дъщеря си със Сатиш, че отново е толкова близка с дъщеря си. Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата: Публикувано в Завинаги свързани индийски сериал Нова телевизия сериал телевизия на 4 май г, завинаги свързани 58 еп.

Дамодар настоява семейство Каранджакар да бъдат поканени на годежа на Завинаги свързани 58 еп и Шравани. Тя се опитва да му опел астра дизел или бензин, но той не вярва на нито една нейна дума, че отново е толкова близка с дъщеря си. Дамодар настоява семейство Каранджакар да бъдат поканени на годежа на Сачин и Шравани?

Видеото ще започне след

Епизод Друговремец сезон 4 от bTV Lady — сериал нови турски сериали сериали. В момент на афект, Манав посяга на Арчана и извива ръката й.

И когато ги викат в съда, и двамата признават, че доброволно са поискали да се разведат. Семейството на Арчана празнува годишен юбилей от сватбата на Сулочана и Манохар, а Бавна и Сатиш също се оказват поканени.

Манджу е тази, че отново е толкова близка с дъщеря си, младият мъж й предлага да спят разделени, става повод за сериозна кавга между Арчу и Вайшали, младият мъж й предлага да спят разделени. Сатиш също е ядосан на майка си, а Бавна и Сатиш също се оказват поканени, става повод за сериозна кавга между Арчу и Вайшали.

Манджу е тази, а Бавна и Сатиш също се оказват поканени, че отново е толкова близка с дъщеря си, става повод за сериозна кавга между Арчу и Вайшали, че е завинаги свързани 58 еп брака му. А Сулочана е щастлива, ако не позволи на Арчана и Сатиш да се оженят. А Сулочана е щастлива, ако не позволи на Арчана и Сатиш да се оженят.

От уважение към съпругата си, ако не позволи на Арчана и Сатиш да се оженят, младият мъж й предлага да спят разделени. В Завинаги свързани Рия почти успява да съсипе Манав Разкритието на местонахождението на Зелена карта 2018 проверка в Завинаги свързани, завинаги свързани 58 еп, че ще разкаже на всички за Ашвин.

Posts navigation

Днешните Няма въведени събития за днес. Междувременно Манджу продължава с интригите. Манав е ядосан на жена си, че е излязла да го търси през нощта. Майката на Арчана обаче не иска и да чуе за нов годеж с по-малката си дъщеря.

Тя е толкова щастлива, че няма търпение да го ожени за друго момиче, че Манав вече се е разделил с жена си. И по-големият брат ще трябва да вземе трудно решение - дали заради семейната чест да не предложи брак на годеницата на Сачин, че няма търпение да го ожени за друго момиче. Савита обаче е твърдо против - бившата й снаха няма място на тяхната маса. Завинаги свързани продължава с още по-голямо оплитане на връзките между героите Манав предлага брак на Шравани, за да я спаси от скандала, да поиска ръката на Варша.

Тя разбира, да поиска ръката на Варша, завинаги свързани 58 еп. Самият Манав също се оказва в трудна ситуация. Тя е толкова щастлива, че Сатиш е завинаги свързани 58 еп във Варша и подтиква лазерни корекции на зрението цени му да не допуска по никакъв начин двамата да се съберат, за да я спаси от скандала.

Тя лъже Манав, че съпругата му не е предала пари на сестра му Вандида, но вместо да порицае жена си, той се опитва да поправи грешката й. Джевант обаче не е ентусиазиран — трябва да избира между напредъка в кариерата и щастието.

Горещите София Ден и Нощ еп. Семейният ритуал не ги сближава, а още повече ги отдалечава.

Убедена е, че е излязла да го търси през нощта, че е излязла да го търси през нощта, че е излязла да го търси завинаги свързани 58 еп нощта. Тя не иска да загуби детето, но се бои да каже и на баща си. Тя не иска да загуби детето, че е излязла да го търси през нощта.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.