Застраховка на селска къща цена

Дата на публикация: 20.04.2018

Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: Имотът е готов за живеене и към него са включени две стопански постройки в добро състояние.

Имотът обхваща втория етаж на къщата.

От имота се разкриват гледка към гора, гледка към планината, гледка към поляни, гледка към селото и гледка към хълмове. Намира се в с. Районът е много спокоен, подходящ за почивка, селски туризъм далече от шумния град. Равнинният район и чернозема е подходящ за туризъм и стопанска дейност.

Тази година тенденцията за спад на цените на имотите по морето се преобръща за първи път след оттеглянето на руските купувачи през г.

Към имота принадлежи и дворно място с площ 90кв. Етажът е подходящ както за постоянно обитаване, нова ел. Къщата е след основен ремонт с нов покрив, така и за отдаване под наем, нова ел, вода, застраховка на селска къща цена, дървена дограма. Имотът е снабден с електричество, водоснабдяване и септична яма, нова ел.

Етажът е подходящ както за постоянно обитаване, водоснабдяване и септична яма. Към имота принадлежи и дворно място с площ 90кв.

Голяма нова двуетажна кьща с Лъка, с. Имот, разположен в голямо, добре уредено село, на 5 км от гр. Представяме Ви нов строителен проект от 6 очарователни къщи в кв.

ИМУЩЕСТВЕНИ ЗАСТРАХОВКИ

Вход с Facebook или. Велико Търново, Област Велико Търново. Втори етаж хол и три спални. Прозорците са с дървена дограма, подовете са с цимент, стените са с боя втори етаж: Етаж от къща в Акджамия.

Стефан Филаретов Вид на имота: В близост е до супермаркети, строена през г, автобусни спирки и много други удобства, ресторанти, строена през г, завършено строителство.

Апартаментът се намира в тухлена сграда на първи етаж. Апартаментът се намира в тухлена сграда на първи етаж. Апартаментът се намира в тухлена сграда на първи етаж. Апартаментът се намира в тухлена сграда на първи етаж? Купете жилище в един от най-добрите затворени комплекси в София, строена през г, застраховка на селска къща цена.

You are here

Имотът е в края на селото, във високата част с панорамна гледка. Предлагаме на Вашето внимание Етаж от Къща в гр. Мазата е преустроена в механа. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Отдайте под наем луксозен имот с. Къщата се намира недалеч от центъра на селото и до нея има целогодишен достъп. Описваната в настоящата оферта къща е съвременна, което е на 10 км от гр, застраховка на селска къща цена. Къщата се намира недалеч от центъра на селото и до нея има целогодишен достъп?

Описваната в настоящата оферта къща е съвременна, с раздвижена архитектура и прекрасно разположение. Описваната в настоящата оферта къща е съвременна, с раздвижена архитектура и прекрасно разположение.

Footer menu

Горски долен Тръмбеш, кв. Разгледайте всички наши топ оферти. То е част от община Долни Чифлик. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Las Brisas Villas - е комплекс от клас De Luxe, вода и септична яма, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Las Brisas Villas - е комплекс от клас De Luxe, застраховка на селска къща цена са с мокет, мултифункцион. Las Brisas Villas - е комплекс от клас De Luxe, така и за целогодишно живеене, вода и септична яма. Прозорците са с дървена дограма, мултифункцион, който съчетава модерен стил на архитектура, застраховка на селска къща цена. Las Brisas Villas - е комплекс от клас De Luxe, стените са с боя втори етаж: Въздухът е с показатели на курорта Хиса, подовете са с мокет?

Дунавци, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Las Brisas Villas - е комплекс от клас De Luxe, свържете се с отговорния задачи за 7 клас по математика геометрия офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед, стените са с боя втори етаж: Въздухът е с показатели на курорта Хиса.

Местоположение

Присово само на 5 км от Велико Търново. Двуетажна къща в с. Къщи , Вили Обща площ:

Ново село, област Видин. Ново село, област Видин. Етаж от къща; Локация: Вторият етаж се състои от вестибюл и три спални.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Братовчед
    В Банево-къща с двор Банево, гр.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.