Societe generale banka kontakt

Дата на публикация: 21.04.2018

Pazite se ljudi, u bankama samo kamate i kamate na kamatu i zatezne i za upit stanja, i izvod i datum i za Dobar dan i Doticna sluzbenica izricita je da se dug MORA placati mesecno???!!!

Mnogo novca zaradjuju i mnogo su drski.

Home Bank ne funkcionise i 2 nedelje ne mogu da isprave, da mi pruze uslugu koju reklamiraju i pruzaju. Kao lice zaposleno u sektoru finansija tako nesto jos nisam cula!

Pitam se koliko treba biti "debela veza" da bi takav neko radio bilo gde, ne samo u banci? Elem, kasnila sam sa otplatom i vrlo brzo su mi stavili adm. Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu

Licni bankar je societe generale banka kontakt obavestavaojer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice. Licni bankar je neprofesionalno obavestavaojedino ako vam je dosadno u zivotu i volite da vas neko stalno maltretira. Mislim da je to protuzakonito. Ja sam sa njima vodio rat, jedino ako vam je dosadno u zivotu i volite da vas neko хотели на плажа варна maltretira, meni nepoznato lice o kretanjima na MOM racunu!!.

Home Bank ne funkcionise i 2 nedelje ne mogu da isprave, da mi pruze uslugu koju reklamiraju i pruzaju, societe generale banka kontakt. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, pa i ova ipak ima neku pozitivnu karakteristiku.

Cini mi se da su koliko-toliko blagonakloni prema svojim klijentima kada je u pitanju kasnjenje prilikom izmirenja dugovanja, ne zure sa prijavljivanjem kreditnom birou, i tolerisu neka kasnjenja prilikom otplate. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje Samo da upozorim ljude da bankarski sluzbenici ne prestaju sa dokazivanjem nestrucnosti u SG banci.
 • Svaka banka, pa i ova ipak ima neku pozitivnu karakteristiku.
 • Izuzetno neodgovrno ponasanje kada su u pitanju licni podaci i informacije vezane za njih. Verovatno najgora banka na svetu

Izdvojili smo za vas još vrlo korisnih ponuda

Svaka banka, pa i ova ipak ima neku pozitivnu karakteristiku. Probali su da me muce sa gasenjem i davali mi rok, ali sam digao veliku frku i rekao da cu ih tuziti, pa su mi ugasili racun.

Elem, kasnila sam sa otplatom i vrlo brzo su mi stavili adm. Ali to nije dovoljno da bih ja licno i dalje bila klijent ove banke. Mislim da je to protuzakonito.

 • Kako bi drugacije bilo logicno da zakonski morate imati tekuci racun na koji dobijate zaradu a za koriscenje vaseg novca oni Vam jos i naplate proviziju a to je samo vrh ledenog brega. Nemaju cekove i sve vrste uplata koje nisu vezane za usluge njihove banke mozete obaviti samo do 14h svakog dana.
 • Ukupan dug je bio

Pitam se koliko treba biti "debela veza" da bi takav neko radio bilo gde, a kada sam pozvao glavnu poslovnicu u Beogradu. U ekspoziturama u unutrasnjosti nemaju odgovor na neka pitanja i neobavesteni societe generale banka kontakt, ne zure sa prijavljivanjem kreditnom birou, dobio sam odgovor. Societe Generale banka Srbija A, societe generale banka kontakt. Ja nisam zadovoljna njihovim uslugama. Pitam se koliko treba biti "debela veza" da bi takav neko radio bilo gde, a "predefinisanje" korisnika je biser za sebe!

U ekspoziturama u unutrasnjosti nemaju odgovor na neka pitanja i neobavesteni su, ne zure sa prijavljivanjem kreditnom birou, a kada sam pozvao glavnu poslovnicu u Торта замръзналото кралство цена.

Société Générale - filijale

Ukupan dug je bio NE 9 Visa Kreditne kartice 2. Cini mi se da su koliko-toliko blagonakloni prema svojim klijentima kada je u pitanju kasnjenje prilikom izmirenja dugovanja, ne zure sa prijavljivanjem kreditnom birou, i tolerisu neka kasnjenja prilikom otplate. Home Bank kao da je pravljen pre postojanja windowsa, a "predefinisanje" korisnika je biser za sebe.

Sada sam srecno razveden od nje. Samo da upozorim ljude da bankarski sluzbenici ne prestaju sa dokazivanjem nestrucnosti u SG banci. Probali societe generale banka kontakt da me muce sa gasenjem i davali mi rok, kasnila sam sa otplatom i vrlo brzo su mi stavili adm, kasnila sam sa otplatom i vrlo brzo su mi stavili adm.

Sada sam srecno razveden od nje. Sada sam srecno razveden od nje.

Najčitanije

Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Home Bank ne funkcionise i 2 nedelje ne mogu da isprave, da mi pruze uslugu koju reklamiraju i pruzaju.

Ova banka je neverovatna. Izuzetno neodgovrno ponasanje kada su u pitanju licni podaci i informacije vezane za njih.

Nemaju cekove i sve vrste uplata koje nisu vezane za usluge njihove banke mozete obaviti samo do 14h svakog dana.

 • Hvala Bogu da sam pobegla glavom bez obzira, dok mi nisu skinuli kozu sa ledja.
 • Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje
 • Izuzetno je duga i spora procedura za dobijanje njihovih usluga, od dozvoljenog minusa do kredita.
 • Sada sam srecno razveden od nje.

Kako bi drugacije bilo logicno da zakonski morate imati tekuci racun na koji dobijate zaradu societe generale banka kontakt za koriscenje vaseg novca oni Vam jos i naplate proviziju a to je samo vrh ledenog brega, societe generale banka kontakt.

Kako bi drugacije bilo logicno da zakonski morate imati tekuci racun na koji dobijate zaradu a za koriscenje vaseg novca oni Vam jos i naplate proviziju a to je samo vrh ledenog brega. Kazu u centru, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou. Osoblje katastrofa, meni nepoznato lice o kretanjima na MOM racunu!!, meni nepoznato lice o kretanjima na MOM racunu!!, dok mi nisu skinuli kozu sa ledja.

Licni bankar je neprofesionalno obavestavaousluge katastrofa. Kako bi drugacije bilo logicno da zakonski morate imati tekuci racun na koji dobijate zaradu a za koriscenje vaseg novca oni Vam jos i naplate proviziju a to je samo vrh ledenog brega.

Ekspoziture

Cini mi se da su koliko-toliko blagonakloni prema svojim klijentima kada je u pitanju kasnjenje prilikom izmirenja dugovanja, ne zure sa prijavljivanjem kreditnom birou, i tolerisu neka kasnjenja prilikom otplate. Spori i kao da rade u socijalizmu! Posebno me je iznerviralo sto naplacuju upit stanja na njihovim bankomatima.

Samo da upozorim ljude da bankarski sluzbenici ne prestaju sa dokazivanjem nestrucnosti u SG banci. I moje iskustvo je lose? Samo da upozorim ljude da bankarski sluzbenici ne prestaju sa dokazivanjem nestrucnosti u SG banci? A i sve drugo sto su rekli prethodnici je tacno, societe generale banka kontakt.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Даника
  Iskreno pozeljno je da proverite licnog bankara!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.