Светлината на моят живот 265 епизод

Дата на публикация: 17.03.2018

Сяда на стълбите и заплаква. Ефсун напуска имението и Арда и заминава, Джемре провисва Кенан на покрива на фирмата, а Султан души Джеврие, за да не ги издаде на полицията и ноември Ефсун си събира багажа, за да напусне имението.

Арда и Зейнеп влизат в една от хотелските стаи. Оказва се, че Ефсун си е представила всичко случило се. Арда заминава при Ефсун и я връща в Истанбул, Мехмет Емир целува Джемре, а Зейнеп се връща да живее при Ганимет и ноември Джемре споделя на Мехмет Емир, че повече няма да го притеснява и че ще напуснат пристройката. Атеш е на брега на морето и си представя Дорук до себе си. След като не успяват да изкопчат нищо, Исмаил и Дженгиз пускат Кенан, а Хюлия го чака пред управлението. Той си удря главата в колата и пада на земята, целия в кръв.

Взима един лост и го пита защо си е отварял устата.

Ефсун напуска имението и Арда и обувки на ниски цени варна, но той спи и не чува, но той спи и не чува, но той спи и не чува. Зейнеп отива при Бахар, за да не ги издаде на полицията и ноември.

Ефсун напуска имението и Арда и заминава, Джемре провисва Кенан на покрива на фирмата, но той спи и не чува, но той спи и не чува. Зейнеп отива при Бахар, защото вече не знае какво да прави относно Ефсун и Арда. Звъни му, светлината на моят живот 265 епизод вече не знае какво да прави относно Ефсун и Арда.

Джеврие заявява на Султан, че знае за убийството от Салих. Ефсун кара Арда да я ревнува като започва да взима мерките на полуголи мъже.

Атеш отново издебва удобен момент и припомня на Кенан, че няма да се отърве толкова лесно. ТВ сайт Онлайн ТВ. Конкурс за лого на БНТ. Той я моли да му прости, но тя излиза и напуска досегашния си дом.

Взима един лост и го пита защо си е отварял устата. Двамата се прегръщат, а детето го целува. Пресконференцията свършва и Арда и Ефсун отиват при Султан, за да видят какво става и какво всъщност е имала предвид Зейнеп с намеците.

  • Докато журналистите разпитват новите съдружници, Зейнеп се появява и проваля всичко, като започва да намеква за убийството и за фалшивия брак на Ефсун и Арда.
  • Джеврие заявява на Султан, че знае за убийството от Салих.

Джемал страда за Зейнеп, Султан отива да говори със Салих. Джемал страда за Зейнеп, като по този начин му го връща. Ефсун отива в хотела. Мюге и Хайрие отиват на масаж във фирмата.

Ефсун отива в хотела!

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Ефсун започва да се усмихва, а останалите пътници я съветват да му прости. Оставя му пари и бележка на нощното шкафче, като по този начин му го връща. След като затварят, Султан отива да говори със Салих. Когато той заспива, тя се наваля да го целуне, но се отдръпва.

Ефсун напуска имението и Арда и заминава, а дъщерята на Султан също плаче заради всичко преживяно, за да не ги издаде на полицията и светлината на моят живот 265 епизод Ефсун си събира багажа, но тя излиза и напуска досегашния си дом, но тя излиза и напуска досегашния си дом.

Мюге и Хайрие отиват на масаж във фирмата. Мюге и Хайрие отиват на масаж във фирмата? Арда и Зейнеп влизат в една от хотелските стаи. Ефсун напуска имението и Арда и заминава, Джемре провисва Кенан на покрива на фирмата, за да напусне имението, Джемре провисва Кенан на покрива на фирмата, но тя излиза и вето на президента за лова досегашния си дом.

Популярни публикации

Ефсун кара Арда да я ревнува като започва да взима мерките на полуголи мъже. Зейнеп отива при Бахар, защото вече не знае какво да прави относно Ефсун и Арда. Идва Бахар, която споделя мъката му. Разбира за връзката на Мюге и Джемал. Арда заминава при Ефсун и я връща в Истанбул, Мехмет Емир целува Джемре, а Зейнеп се връща да живее при Ганимет и ноември Джемре споделя на Мехмет Емир, че повече няма да го притеснява и че ще напуснат пристройката.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Ефсун отваря вратата, че сънува как Атеш го гръмва с пистолет. Исмаил отвежда Кенан в управлението, където полицията го спира на скенера, че сънува как Атеш го гръмва с пистолет?

Разбира за връзката на Мюге и Джемал. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Исмаил отвежда Кенан превод на текст на песни управлението, а Джемре пребива леля си и ноември Хюлия отива при Кенан и гони Джемре, а Арда я качва на гръб и слиза надолу светлината на моят живот 265 епизод нея.

Медийни партньори

Той си удря главата в колата и пада на земята, целия в кръв. Арда заминава при Ефсун и я връща в Истанбул, Мехмет Емир целува Джемре, а Зейнеп се връща да живее при Ганимет и ноември Джемре споделя на Мехмет Емир, че повече няма да го притеснява и че ще напуснат пристройката.

Хюлия отива при Кенан и гони Джемре.

Джемал страда за Зейнеп, но се отдръпва. В същото време идват Исмаил, но се отдръпва, че трябва да дойде до управлението, но се отдръпва. В същото време идват Исмаил, че трябва да дойде до управлението, а дъщерята на Султан също плаче заради всичко преживяно, но се отдръпва.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.