Ритуални чаши с имена

Дата на публикация: 24.04.2018

Ритуални чаши от фин звънтящ кристал. По ваше желание може да се напише , дата , имена , инициали и каквото решите. Материали - въже, перли, гипсофил, изк.

Декорация - релефна декорация и златен брокат 3. Продукти Поръчка и Доставка. Ние предлагаме само ръчно изработени сватбени ритуални чаши, които могат да бъдат закупени, както в комплект, така и по отделно. Ръчно декорирани чаша за шампанско от кристалин. Материали - цветя от сатенирана органза, сатенена лента, изк.

Ритуални чаши с имена всеки ритуален комплект може да се добави бокал за църквата в същия дизайн? Цената е за комплект от 2 бр. Цвета на декорацията може да се изработи в различни цветове. Цвета на декорацията може да се изработи в различни цветове. Цвета на декорацията може да се изработи в различни цветове.

Опаковани са в луксозна кутия със сатенено легло. Височина - 27см Цената е за комплект от 2 бр.

Чупливо - Ритуални чаши

Разбира се ние ще се постараем да налучкаме и изработим точно това което очаквате но все пак имайте в предвид написаното по-горе когато пожелаете да излезете от рамките на стандартното.. Кръщене Кръщелни детски дрехи Декорация за църква и ресторант Кръщелни сапунчета Кръщелни кърпи и хавлии Кутии за кръщелни дрехи и подаръци Папки за кръщелно свидетелство Подаръци за гостите Покани за кръщене Ритуални комплекти Ритуални свещи Детски дрехи Официални Кръщелни Сватби Шафери и Шаферки Книги и химикали Бутониери и гривни Възглавнички и поставки за халки Късметчета Подаръци за гостите Ритуални комплекти Сватбени чаши Ритуални свещи Сватбени Покани Декорации Флористика Букетът на булката Декорация на Изнесена церемония и залата Декорация за църква и ресторант Декорация за юбилей Ретро автомобили Юбилей Декорация за юбилей Подаръци за гостите Покани за юбилей Аксесоари за коса Сватбени аксесоари за коса Детски аксесоари за коса.

Луксозна картонена кутия за 2 чаши. Персонализация - изписване на имена и дата на сватбата 5. Идеален за окомплектоване със ритуални чаши и свещи със златна тема! Стандартна комплектация - в бяло и черно възможност за изработване и в други цветове.

 • Акцентите могат да бъдат в златисто или в сребристо. Ръчно рисувани ритуални чаши със златен мат и бели маргарити.
 • Цвят - по желание, брокат - сребърно или злат

Ръчно гравирана, с оригинални камъни "Swarovski", изключително елеганти и стилни. Сватбени ритуални чаши с височина 28см. Ръчно гравирана, сатенена лента, за млодоженци които държат на естетиката.

Ръчно гравирана, изк, с оригинални камъни "Swarovski". Кристални ритуални чаши "Сърца дървени къщи трупи цена Кристални ритуални чаши Бохемия, с оригинални камъни "Swarovski", изключително елеганти и стилни! Материали - цветя от сатенирана органза, сатенена лента, ритуални чаши с имена, изк.

Височина - 27см Цена .

Чупливо - Ритуални чаши » Снимки

Чаша за шампанско от калиево стъкло. Разбира се по желание на клиента доставката може да бъде направена от фирма по избор на клиента.

Чупливо - Ритуални чаши.

Моделът може да бъде изработен и в златен вариант. Моделът може да бъде изработен и в златен вариант. Моделът може да бъде изработен и в златен вариант. Персонализация - изписване на имена и дата на сватбата 5.

Заплащането на стоката става с наложен платеж при получаване на стоката или предварително по банков път. Не се препоръчва почистване в миялна машина. Ритуални чаши Fiore с инициали. Ръчно рисувана и декорирана с камъни Swarovski и сатенена пандела. Стандартна комплектация - в бяло и черно възможност за изработване и в други цветове.

Ритуална чаша - Verdi Ръчно гравирана, цветя от сребърна тафта 3, с оригинални камъни ритуални чаши с имена. Материали - въже, цветя от сребърна тафта 3. Ритуална чаша - Metali Височина - 27см Цената е за комплект от 2 бр. Ритуална чаша - Metali Височина - 27см Цената е за комплект от 2 бр.

Ръчно рисувана и декорирана с камъни Swarovski и сатенена пандела. Ритуална чаша - Metali Височина - 27см Цената е за комплект от 2 бр.

Бокал за църква V2. Като продължите да използвате съдържанието на сайта, без да ги деактивирате, Вие се съгласявате с използването им. Цената е за 1 чаша. Ръчно гравирана, нишка сребро, с оригинални камъни "Swarovski".

Ефект на напукано стъкло. Ефект на напукано стъкло. Като продължите да използвате съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им, без да ги деактивирате!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Цветолилия
  Може да се изпълнят с акценти в златисто или в сребристо.
 2. Милин
  Ръчно декорирана чаша за шампанско. Към сватбените ритуални чаши могат да бъдат изработени за Вас и специални сватбени бутилки със същия стил.
 3. Мануш
  Ритуална чаша - Metalic

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.