Кралят на скорпионите 4 бг аудио online

Дата на публикация: 28.04.2018

Така е природата на моя бизнес, приятелю. Добре дошли в храма на божествената Богиня.

Моля те, остави ме тук за малко. Но го нападнаха крадци, и аз го спасих и го доведох тук. Ще го изясним като се върна да те убия. Е, космати ми приятелю, мисля, че скоро ще разберем. Искаме да проверим кое ще изкипи първо, истината или чаят. Толкова болна, че не можеш да ходиш.

Не беше толкова зле. Подсети ме защо сме тук. Разбира се, всичко е измислица. Подсети ме защо сме тук. Подсети ме защо сме тук?

Ами ако ти кажа, че мога да ти уредя среща с крал Яаник? Може да използваме силата му за да победим Дражен и да върнем фамилията ми на мястото, което й се полага. Знаеш ли какво означават тези символи?
  • Може да си мислиш, че си по-добрия войн, матей.
  • Приготви конете, дай им вода.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

С привилегията дадена ми от хората и законите на това кралство, коронясвам те като крал Сорел, на кралство Норвания. А сега короната и всичко останало ще бъде само мое. Златният ключ на лорд Алкаман. Използвай телата ни за да я излекуваш. Да са готови като ги повикаме. Ако много го искаш. Men of Courage Лятото на година.

Слава на великия дух на гората. Трябва да се срещна с краля. Трябва да се срещна с краля. Трябва да се срещна с краля.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

И обещавам да създам народ основаващ се на принципите на науката и знанията, на истината и разума, и съвсем малко на магията. Май имате доста да си говорите. На мен ми прилича.

Време е за риболов.

Ще се видим отвън, приятел. Обуздал е природната сила на топлинната енергия. Води до селото Гленросовия. Води до селото Гленросовия. Дойде от Северната гора.

Има нужда от помощ.

Добре дошли в храма на божествената Богиня. Трябва незадабавно да бъда изцерена. Само за жени е. Не, не, не, не. Измислени от хора за да ни плашат и управляват.

Най-добре си изпий чаша и си тръгни. Време разделно - Заплахата. До края на В Не ги оставайте да се измъкнат. Най-добре си изпий чаша и си тръгни. Най-добре си изпий чаша и си тръгни. Един от стражите ще дойде и ще поиска доброволец, който да изчисти конюшните!

Но има само едно нещо вкоренено в него. Всички сте чували за говорещия с коне? В такъв случай скоро ще го срещнем. Нарекох го Човешкия чайник.

Дражен не беше просто крадец. Дражен не беше просто крадец. Мъдрите крале осъзнавали, остави ме тук за малко. Аз обичам златото, че магичните сили е най-добре да останат неоткрити.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.