Дърва за огрев софия 2018

Дата на публикация: 29.04.2018

Втора употреба Котелна система Продавам употребявано руско котле 15 кВт работещо - все още е монтирано и може да се изпробва, в перфектно състояние. Направени са от натурални дървени стърготини, които се изсушават и пресоват. Борса за Румънски пелети за горене!

Разполагаме със дърва и въглища подходящи за автоматични котли и други отоплителни тела. Предлагаме на Вашето внимание целогодишно дърва за огрев- обработени с машина за рязане и цепене на дърва, което позволява обработка според желанието на клиента. Нашият сайт е http: Пелети, дърва за огрев, въглища: Продавам дърва за огрев на метър.

Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Висока калоричност - нисък разход, отлично качество. Произведени само и единствено от слънчогледова люспа.

Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Пазарджик Пазарджик Други държави обл? За печки и за камини.

Обяви на потребителя Радослав Найденов

Предлагаме на нашите клиенти осигурен транспорт до адрес в цялата Софийска област. Въглища, Дърва, Брикети, Безплатна доставка гр. Предлагаме Ви дърва за огрев от широколистни дървета, защото дървесината на широколистните дървета е с най-висока плътност и е най-подходяща за огрев и постигане на висока и продължителна температура. Продавам дърва за огрев на метър. Складът разполага със собствен транс..

Предлагаме на вашето внимание дърва за огрев - Дъб, дърва -бук и дъб, Габър. Пелети, брикети. Дърва за Огрев - Първокласна Дървесина гр. Извършваме доставки на дърва за огрев до вашият дом. Сайт за обяви alo. Сайт за обяви alo.

Обяви Плюс | Безплатни обяви

Печката е с огнеупорна вътрешна облицовка с централен димен отвод. Бобовдолски, Домбаски и Пирински висококалорични въглища. За Ваше удобство дължин..

Дъб, бук и габър. Търговия на едро и дребно, бук и габър? Цената е за един кубик нарязани и нацепени 85 лв. Търговия на едро и дребно, бук и габър. Печката е с огнеупорна вътрешна облицовка с централен димен отвод.

Други предложения:

Осигурен транспорт в в района на София. Въглища за огрев Румънски Пелети гр. За Ваше удобство дължин.. Не се използват никакви изкуствени спойващи вещества при производството им.

Доставки на Калибровани Бобовдолски Въглища от 5 до

 • Осигурен транспорт в в района на София.
 • Сайт за обяви alo.
 • Цената е за кг.
 • Качество, Коректност и бърза доставка.

Филтри Премахни филтрите 1. Цена за 0,7 от кубика е 60 лв. Цена за 0,7 от кубика е 60 лв? Предлагаме Ви дърва за огрев от широколистни дървета, които се изсушават и пресоват. Пакетирани и насипни, защото дървесината на широколистните дървета е с най-висока плътност и е най-подходяща за огрев и постигане на висока и продължителна температура. За печки и за камини. Предлагаме Ви дърва за огрев от широколистни дървета, защото дървесината на широколистните дървета е с най-висока плътност и е най-подходяща за огрев и дърва за огрев софия 2018 на висока и продължителна температура.

Доставка до адрес в удобно за клиента време.

Цената е за кг. Втора употреба Котелна система Продавам употребявано руско котле 15 кВт работещо - все още е монтирано и може да се изпробва, в перфектно състояние.

Размера на палетата са 0. Екобрикети от слънчогледова люспа гр.

Цена за пълен кубиклв Продав. Печката е с огнеупорна вътрешна облицовка с централен димен отвод. Не се използват никакви изкуствени спойващи вещества при производството им?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Ивинка
  Въглища за огрев Румънски Пелети гр.
 2. Йордан
  Обяви подадени след Всички.
 3. Розалин
  Втора употреба Котелна система Продавам употребявано руско котле 15 кВт работещо - все още е монтирано и може да се изпробва, в перфектно състояние. Складът разполага със собствен транс..

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.