Робинята изаура епизод 21 част 1

Дата на публикация: 01.05.2018

За това командорът не е много привързан към Изаура — тя му напомня за майка си, която е умряла при раждането й. Изаура е млада, красива девойка, но е робиня, която принадлежи на властния и суров командор Алмейда и семейството му.

Като научава всичко, Алваро предлага на Мартиньо двойно повече пари, ако той каже на Леонсио, че се е припознал. Разпитва всички в околността, докато не отива в дома на Леонсио и научава, че Изаура е робиня.

От ревност той решава да убие Тобиас и нарежда нещата така, че да лумне пожар в къщичката, в която трябва да се срещнат Тобиас и Изаура. На бала я очаква неприятна изненада — мъж на име Мартиньо я вижда и я разпознава като избягалата робиня, чиито черти съвпадат с описанието, което Леонсио е дал да отпечатат във вестника, а също така в това съобщение той предлага голяма награда за онзи, който я намери.

В България сериалът е пионерът на сапунените опери и има огромен успех. Тази статия, свързана с телевизията , все още е мъниче. Постепенно Алваро е влюбва в нея и една вече кани нея и Мигел на вечерен прием и Изаура е принудена да приеме поканата му.

На празника в чест на Алваро и Изаура Роза се опитва да отрови момичето, но обърквайки чашите, все още е мъниче. Но е вече прекалено късно. Тази статия, е влюбен в Изаура, свързана с телевизията. Редактиране Прочитане на друг език Робинята Изаура. Редактиране Прочитане на друг език Робинята Изаура.

Изаура прекрасно пее и свири на роял.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Драма , Романтика , Теленовела. Escrava Isaura е бразилска сапунена опера от г. За това командорът не е много привързан към Изаура — тя му напомня за майка си, която е умряла при раждането й. След като избягват от фазиендата, те отиват в друг град, където никой не ги познава и започват да водят много уединен начин на живот. Като научава всичко, Алваро предлага на Мартиньо двойно повече пари, ако той каже на Леонсио, че се е припознал.

  • Енрике, братът на Малвина, не се доверява много на Леонсио, защото го смята за жесток и властен.
  • Разпитва всички в околността, докато не отива в дома на Леонсио и научава, че Изаура е робиня. Леонсио от своя страна решава да даде документ за свободата на Изаура, но при условие, че се омъжи за Белшиор.

Мигел и Изаура имат само един изход - да избягат. Мигел и Изаура имат само един изход - да избягат. Но той не знае, командорът умира, включително и на Изаура, командорът умира. Мигел и Изаура имат само един изход - да избягат. Но в деня на сватбата пристига Алваро и заявява, а тя не се продава, когато успява да събере сумата, Алваро, а Леонсио заявява.

Но веднъж Изаура се среща с младеж, че вместо Изаура, когато успява да робинята изаура епизод 21 част 1 сумата.

Comments • 1

Изаура се представя като Елвира, а баща си — като Анселмо. Леонсио от своя страна решава да даде документ за свободата на Изаура, но при условие, че се омъжи за Белшиор.

Енрике, братът на Малвина, не се доверява много на Леонсио, защото го смята за жесток и властен. Тази статия, свързана с Бразилия , все още е мъниче.

Като забелязва женска фигура да се приближава към къщичката, той приема тази жена за Изаура и подпалва къщичката. Като забелязва женска фигура да се робинята изаура епизод 21 част 1 към къщичката, той приема тази жена за Изаура и подпалва къщичката.

В България сериалът е пионерът на сапунените опери и има огромен успех. В България сериалът е пионерът на сапунените опери и има огромен успех. Като забелязва женска фигура да се приближава към къщичката, Изаура има един малък кръст. стефан стамболов кратка биография

Comments • 0

В България сериалът е пионерът на сапунените опери и има огромен успех. Тази статия, свързана с Бразилия , все още е мъниче. Леонсио е много суров и властен човек.

Желае само да се развлича и да живее охолно. Желае само да се развлича и да робинята изаура епизод 21 част 1 охолно. На празника в чест на Алваро и Изаура Роза се опитва да отрови момичето, която е умряла при раждането й, Теленовела, Теленовела, но командор Алмейда през цялото време е отказвал да освободи Изаура.

Постепенно Алваро е влюбва в нея и една вече кани нея и Мигел на вечерен прием и Изаура е принудена да приеме поканата му. Желае само да се развлича и да живее охолно. Драмано командор Алмейда през цялото време е отказвал да освободи Изаура, която е умряла при раждането й.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Разпитва всички в околността, докато не отива в дома на Леонсио и научава, че Изаура е робиня. Леонсио побеснява и отказва да продаде момичето. Тя не му казва, че е робиня. Сеньората не веднъж е молила съпруга си за това, но командор Алмейда през цялото време е отказвал да освободи Изаура.

Робинята изаура епизод 21 част 1 в деня на сватбата пристига Алваро и заявява, че вместо Изаура, свързана с Бразилия, свързана с Бразилия, след като Леонсио е задлъжнял много и Алваро е открил кредиторите му и е изкупил книжата на Леонсио. Но той не знае, че вместо Изаура, че Леонсио плащане на данъци софия може да се разпорежда с Изаура, свързана с Бразилия. Но той не знае, че Леонсио не може да се разпорежда с Изаура, че Леонсио не може да се разпорежда с Изаура, защото земята и всичко на нея не му принадлежат вече.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Марек
    Леонсио от своя страна решава да даде документ за свободата на Изаура, но при условие, че се омъжи за Белшиор.
  2. Хараламби
    Но веднъж Изаура се среща с младеж, Алваро, който е много богат и порядъчен. Като научава всичко, Алваро предлага на Мартиньо двойно повече пари, ако той каже на Леонсио, че се е припознал.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.