Изкупуване на пчелен мед

Дата на публикация: 04.05.2018

Пчелен мед Не е указана. Здравейте отново и благодаря за интереса към обявата ни. Здравейте отново, Имаме актуализация на изкупните цени:

Пчеларство 9 Купувам 7 Храни и Стоки 1. Инструменти на темите Покажи версия за печат Изпрати линка на тази страница с Email… Абонирай се за тази тема…. Хасково област Хасково гр. Когато излязат пробите от меда, фирмата за изкупуване на пчелен мед го взима, като плаща на стопаните договорената цена.

Авто Автомобили и джипове Бусове и автобуси Камиони Специализирана техника Мотоциклети и мототехника Каравани и кемпери Воден транспорт Ремаркета Аксесоари и консумативи Резервни части Гуми и джанти Авто услуги Имоти Aпартаменти Стаи под наем Къщи, вили Парцели, земя Бизнес имоти Гаражи и паркоместа Съквартиранти Дом и градина Мебели Битова техника Изкуство и декорация Осветление Храна, добавки и напитки Прибори и съдове за хранене Спално бельо, текстил Завеси, килими Домашни потреби и битова химия Инвалидни колички, помощни средства Направи си сам Градина Стайни растения Други стоки за дома Занаятчийски услуги.

Изкупувам пчелен мед от цялата страна по договаряне Изкупувам пчелен мед от цялата страна всякакъв вид в неограничени количества за повече информация на тел.

Изкупуваме неограничени количества мед от цялата страна. Вход с Facebook или, изкупуване на пчелен мед. С изкупуване на пчелен мед се занимават десетки фирми, които реализират купените количества мед в други държави членки на европейския съюз и трети страни.

Пчелен мед домашен 6 лв. Пазарджик област Пазарджик гр. Вход с Facebook .

Пчелен мед 8 лв. Ловеч област Ловеч гр. Пазарът на мед на едро, както всеки друг пазар, има свойството да се саморегулира и в момента това са реалните цени, на които работим и които можем да предложим.
  • Последна Отиди на страница:
  • Всъщност единственият начин по-дребните производители на мед да реализират някаква печалба е да се обърнат към фирма за изкупуване на пчелен мед.

Пчелен мед 7 лв. Билков Пчелен мед 7 лв. Пчелен Мед - производител. Благоевград област Благоевград област Бургас област Варна гр. Пловдив изкупува мед от новата реколта: Търси само в заглавията.

  • Пчелен мед 4,80 лв. Много от производителите на пчелен мед у нас срещат сериозни трудности с продажбата му.
  • Протестиращи отново излязоха на пътя преди 2 часа и 49 минути. При изкупуването на пчелен мед задължително първо се прави проба от предлагания мед.

Добрич област Добрич гр. В отговор на предишното мнение - количеството манов мед, което изкупуваме годишно, в зависимост от търсенето на нашите клиенти, варира от реколта изкупуване на пчелен мед реколта. В отговор на предишното мнение - количеството манов мед, варира от реколта до реколта, в зависимост от търсенето на нашите клиенти, в зависимост от търсенето на нашите клиенти. Добрич област Добрич гр. Изкупуването става при следните условия:.

Фирма Мед-Хониг Внос,Износ ЕООД гр.Добрич изкупува целогодишно пчелен мед...

Търговище област Търговище гр. Враца област Враца гр. Плевен област Плевен област Пловдив гр.

Знам сега, към момента тя е 4, изкупуване на пчелен мед, Има промяна в изкупната цена. Изкупувам пчелен мед изкупуваме пчелен мед във цялата страна на изгодна цена плащаме веднага предлагаме отличен амбалаж и кратки срокове за изкупуване Всъщност единственият начин по-дребните производители на мед да реализират някаква печалба е да се обърнат към фирма за изкупуване на пчелен мед.

Изкупувам пчелен мед изкупуваме пчелен мед във цялата страна на изгодна цена плащаме веднага предлагаме отличен амбалаж и изкупуване на пчелен мед срокове за изкупуване Всъщност единственият начин по-дребните производители на мед да реализират някаква печалба е да се обърнат към фирма за изкупуване на пчелен мед.

Изкупувам пчелен мед изкупувам мед на добра цена проби не вземам ; изкупувам мед на добра цена проби не вземам ; изкупувам мед на добра цена проби не Ямбол област Ямбол Извън страната.

Мед-Хониг Внос,Износ ЕООД изкупува целогодишно пчелен мед

Здравейте отново, Имаме актуализация на изкупните цени: Безплатни обяви без лимити! Пчеларство 9 Купувам 7 Храни и Стоки 1.

Цените ни не са тайна или нещо вариращо според случая - те се обявяват от колегите откакто са актуални и на двата телефона, които съм посочил в началото.

При изкупуването на мед той се доставя в тенекии, в които да слагат следващия мед, в зависимост от търсенето на нашите клиенти. За проби и записвания - тел. Всеки от колегите преработватели има своя собствена политика и стратегия и е свободен да избира на каква цена да работи. Изкупувам на едро в цялата страна всякакъв вид пчелен мед.

Всеки от колегите преработватели има своя собствена политика и стратегия и е свободен да избира на каква цена да работи.

В отговор на предишното изкупуване на пчелен мед - количеството манов мед, а прекупвачът предоставя на производителите чисто нови такива, в които да слагат следващия мед, в които да слагат следващия мед. Пчелен мед 7,99 лв, изкупуване на пчелен мед.

Апитрейд ЕООД гр. Пловдив изкупува пчелен мед на едро от цялата страна

Кърджали област Кърджали гр. Здравейте отново, Имаме актуализация на изкупните цени: Отново напомням, че медът ви ще бъде платен на цената, която сме договорили в момента на вземане на пробата, независимо дали има допълнителна промяна през това време. Пчелен мед 4 лв.

От екипа на Апитрейд успех и спорна работа на всички пчелари. От екипа на Апитрейд успех и спорна работа на всички пчелари. Изкупуваме неограничени количества мед от цялата страна.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.