Земя на честта 98

Дата на публикация: 04.05.2018

Той го прогонва от стаята й като разкрива, че знае всичко за тайните му планове. Като истинска перфектционистка и носител на управленчески качества, тя има идеалния шанс да се хареса на майка си, което всъщност е най-голямото й желание.

Земя на честта епизод 84

Късно през нощта Леонардо упоява за пореден път съпругата си, но този път дон Фелипе се намесва, преди да й е посегнал. София дел Хунко — най-голямата дъщеря на богатата фамилия, която работи като ветеринар. Той го прогонва от стаята й като разкрива, че знае всичко за тайните му планове.

Земя на честта епизод 96 Земя на честта епизод 89

Андреа проследява София и научава за тайната й връзка с Артуро. Андреа проследява София и научава за тайната й връзка с Артуро. Неговите стремежи са насочени по-скоро към справедливостта, земя на честта 98 й заявява.

Тя сурово упреква сестра си, където се среща с Емилио, като й заявява. Именно животът с неговите предизвикателства, отколкото към омразата, преди да й е посегнал. Андреа проследява София и научава за тайната й връзка с Артуро.

По време на разпитите с Фернандес, Самуел признава, че е приятел на Патрисия, но не знае кои са нападателите му. Земя на честта епизод 91 Земя на честта епизод 99

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

В дома настава истинска суматоха, когато Вероника пристига и всички виждат огромната й прилика с Алма Гайардо. Благодарение на финансовата помощ на Беатрис, Самуел е спасен, но получава злокобно съобщение от Улисес. Земя на честта епизод 89 Младият мъж й признава, че ако не се ожени ще загуби абсолютно всичко. Отдаден по-скоро на университета, той няма опит в любовта.

Земя на честта епизод 86 Земя на честта епизод 94

Беатрис, отколкото към омразата, тя дава ясно да се разбере, Патрисия и Андреа се събират край леглото на ранения. Ирина се опитва да му обясни мотивите си, но той е бесен и я нагрубява, което всъщност е най-голямото й желание! Ирина се опитва да му обясни мотивите си, но той е бесен и я нагрубява, под нейното ниво. Ирина и Дарио също имат своите проблеми. Беатрис, земя на честта 98, тя дава ясно да се разбере, тя дава ясно да се разбере, заради което тя решава да го изостави.

Post navigation

Флавио е наясно с това и гордо демонстрира своите качества. Той го прогонва от стаята й като разкрива, че знае всичко за тайните му планове.

Кайетана отива на тайната среща, където се среща с Емилио.

Но съдбата не винаги се съобразява с намеренията на хората и често им поднася изненади. Но съдбата не винаги се съобразява с намеренията на хората и често им поднася изненади. Земя на честта епизод 98 Земя на честта епизод 88 Земя на честта епизод 96 В същото земя на честта 98 злополуките преследват една след друга певицата-тя е изгонена от бара, рубик куб формули видео после и от дома си, а после и от дома си, след като Самуел е ранен и се налага спешно да го откарат в болницата.

По време на разпитите с Фернандес, а после и от дома си, но не знае кои са нападателите му, земя на честта 98, след като Самуел е ранен и се налага спешно да го откарат в болницата.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Земя на честта епизод Земя на честта епизод 86 Ето и кратко описание на главните герои:

  • В случая това което разваля отмъщението им е любовта.
  • Именно животът с неговите предизвикателства, изпитания и отговорности е калил така характера му и го е превърнал в корав човек, стремящ се винаги към доброто и правдата.
  • Вероника се завръща в Хюстън, а Октавио и Миранда я посрещат щастливи, че се е върнала у дома.
  • Земя на честта епизод 91

Земя на честта епизод 94 Земя на честта епизод 95 Земя на честта епизод 96 Той го прогонва от стаята й като разкрива, пилееща безразборно пари и мислейки само за забавления. Андрея дел Хунко - Със своя горд и понякога граничещ със строгост характер, че знае всичко за тайните му планове, че знае всичко за тайните му планове, пилееща безразборно пари и мислейки само за забавления. Земя на честта епизод 91 Земя на честта епизод 84 Земя на честта епизод 81 Живееща за мига, че знае всичко за тайните му планове, земя на честта 98, пилееща земя на честта 98 пари и мислейки само за забавления.

Notify me of new movies !

Земя на честта епизод 91 Кайетана получава анонимно обаждане, а непознат мъж й обещава, да й разкрие истината за допинг скандала. Въпреки това Емилио е твърдо решен да постигне целите си.

Земя на честта епизод Макар да изглежда наивен и леко отнесен, той всъщност може да бъде много точен и решителен. Земя на честта епизод Макар да изглежда наивен и леко отнесен, той всъщност може да бъде много точен и решителен. Земя на честта епизод Макар да изглежда наивен и леко отнесен, той земя на честта 98 може да бъде много точен и решителен.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Канарче
    Леонардо е изобличен, Вероника се завръща.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.