Докоснати от слънцето епизод 16

Дата на публикация: 05.05.2018

Мелина прочита съобщение между Анастасия и Антонис за празненството относно бутилирането на новата реколта. Моли я да и даде номера на Мелина.

Отива да търси информация за Мелина от Васелики. Тя и се обажда и я заплашва. Конкурс за лого на БНТ. Ангелики пристига с дъщеря си на Крит.

Той и предлага да започне работа в семейната компания. Нектариос смята,че Анастасия манипулира Диамантис. Докоснати от слънцето еп.

Сифис дава пари на Ангелики да наеме къща в Ханя. Комисарят разследващ катастрофата ,при която са загинали родителите на Матеос се обажда на Диамантис. Сифис решава да пътува до Атина. Сифис дава пари на Ангелики да наеме къща в Ханя.

Христина е съсипана от новината.

Видеото ще започне след

После чупи чашата за да не пие от него. Той и казва,че иска да се раздели с Евридики. Ахилеас пристига на Крит. Анастасия се среща с Ангелики. Анастасия вижда Матеос и Дафни да разговарят. Той я закарва до болницата.

 • Евридики говори с адвокат относно предстоящият развод.
 • Маркос се среща с Анастасия и Сифис на Крит.

Бабата Адриани разбира,че Анастасия се е опитала да убие Матео. Дафни я скрива в къщата на Константини. На сутринта Ахилеас посреща Мелина и я целува. Бабата Адриани разбира,че Анастасия се е опитала да убие Матео. Бабата Адриани разбира,че Анастасия се е опитала да убие Матео. Бабата Адриани докоснати от слънцето епизод 16 Анастасия се е опитала да убие Матео.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Търси обяснение от Мелина. Нектариос смята,че Анастасия манипулира Диамантис. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.

Ангелики пристига с дъщеря си на Крит. Братята Матеу са изненадани. Казва и,че е съобщил на Евредики ,че е влюбен в друга жена.

Ангелики пристига докоснати от слънцето епизод 16 дъщеря си на Крит. В това време Мелина е при Дафни и чува разговора…. Ангелики пристига с дъщеря си на Крит.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Мелина оставя бележка на Сифис,в която пише,че го напуска.. Диамантис и Дафни тръгват за Кипър,но разбират ,че Мелина е избягала. Ахилеас пристига на Крит. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Сифис не може да забрави Мелина.

Ахилеас настоява докоснати от слънцето епизод 16 прекрати синя пъпка на езика си с Евридики. Ахилеас настоява да прекрати брака си с Евридики. Сифис иска прошка от жена си. Той разбира,че Мелина е в Лондон. Стефания обаче знае,че Сифис е неин баща. Ахилеас настоява да прекрати брака си с Евридики. Дафни и Диамантис ще пътуват за Кипър.

Евридики чува как Антонис се хвали по телефона ,че е съсипал виното на Матеос.

Сифис кани Ангелики на вечеря. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Комисарят разследващ катастрофата ,при която са загинали родителите на Матеос се обажда на Диамантис.

Търсено през месеца Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод 90 дни до сватбата:

Уведомява Сифис,че знае за срещата му с Ангелики. Уведомява Сифис,че знае за срещата му с Ангелики. Горещите София Ден и Нощ еп? Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Милица
  Дафни информира Матеос,че брат му е на Крит и преследва Мелина. Сифис наема детектив да търси Мелина.
 2. Явтира
  Христина е съсипана от новината. Сифис и сестра му са доволни,че планът им е пожънал успех.
 3. Ленко
  Маркос се среща с Анастасия и Сифис на Крит.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.