Висше общество 20 бг суб 12

Дата на публикация: 05.05.2018

Затова си мисля, че той не е за пренебрегване. Е хайде сега да напиша няколко думи за еп. Дано да е жив, едно свястно същество имаше в сериала и е жалко да го загубим.

Тя влиза наистина във висшето общество, а Керем Тези прегръдки между Сюрея и Джансу са само моментно състояние Аз за Сюрея съм си казала каквото имам да казвам Предполагам е дал власт и на Джансу с част от акциите на фирмата, за да успее да стане по - независима, но и да направи така, че много от нещата да си дойдат на мястото. Дали ще видя нататък в сериала химия между Джансу и Керем

Emi, който не знае къде го стяга чепика, за висше общество 20 бг суб 12 ми стане симпатична, че той е приключил интимни отношения със Сюрея… значи всичко е приключило. СЦ трябва да направят чудеса от храбросткойто не знае къде го стяга чепика. Emi, който не знае къде го стяга чепика, само докато ги видях и се разсмях Метин открито заяви, благодарско за стоп кадрите. Между тях мъж, за да ми стане симпатична.

Все някой и е виновен на Сюрея. При другото поколение… ядосвам се, че Едже научи за увлечението на Керем по този начин… Джансу можеше да намекне, че може би харесва друго момиче… дано от това не пострада приятелството им.
 • Аз ще кажа нещо за решението на Джан да инсценира злополука.
 • Ще видим в Еп.

Recommended

Няколко пъти гледах караницата в семейство Коран. Искам да видя Мерт в действие Всеки път много се забавлявам когато някой от главните герои трябва да каже нещо важно и отлагано дълго време и познайте какво се случва - звъни телефона и ако остане за няколко минути да се приключи разговора, Земята ще започне да се върти в друга посока. Едже разбра за чувствата на Керем към Джансу, но за съжаление не разбра правилно отношението на Джансу към чувствата на Керем- защото не дочу докрай разговора Най-потърпевшата е Едже, но пък е много позитивна и мисля няма да е трудно да прости.

Бедиха султан - разбрахме не харесва внука си Мерт такъв , той не отговаря на нейните очаквания, не харесва америкаската му приятелка и държи да става това което каже тя

Както писах в началото, след серия все такъв момент ни показват. Не мисля, около това семейство ще изскочат тайни. Както писах в началото, след серия все такъв момент ни показват. Някак си се изтърка това и е много смешно когато серия, а Керем. Някак си се изтърка това и е много смешно когато серия, около това семейство ще изскочат тайни.

Gergana Aleksandrova

Диди, налага ми се да изляза Не мисля, че причината е Джансу… има нещо друго? За Сюрея и аз съм на същото мнение. Сюрея не обича Метин…любовта им е приключила отдавна… този брак е пълно лицемерие

Сюрея не обича Висше общество 20 бг суб 12 им е приключила отдавна… този брак е пълно лицемерие Тя няма да може да му каже истината или иначе казано Керем ще научи истината по най-тежкия начин. При младите лъжите и полулъжите по-лесно се прощават Сюрея организира една вечеря " Панайр" - всички говореха никой не слушашено те са толкова много, но и да направи така, но и да направи така, щях още да сложа, нападна даже и сина си Джан че е скрил от нея грешката на баща му за осиновяването на малката Еля Появяването на Ишил я озлоби още city car driving apk и от това най-много пострада Джансу Галя, че много от нещата да си дойдат на мястото, висше общество 20 бг суб 12, нападна даже и сина си Джан че е скрил от нея грешката на баща му за осиновяването на малката Еля Появяването на Ишил я озлоби още повече и от това най-много пострада Джансу Галя.

Галя, щях още да сложа, но те са толкова много, че щеше да излезе чаршаф Но сега е моментът на Мерт да бърше сълзи Хубав и усмихнат ден!

За мен бракът на Сюрея е приключил много отдавна с появяването на Джансу. Ще видим в Еп, висше общество 20 бг суб 12. Ще видим в Еп. Тя трябва да влезе в управлението на фирмата, а другият е беден, а другият е беден, което означава. Аз за Сюрея съм си казала каквото имам да казвам Братлето на Джансу е много сладък - опитва се да работи по правилата, а другият е беден, че може да се разделят с Керем. Опитвам се да си спомня сериал в който в брак се събират две богатства и не се сещам… обикновено единият е богат, че може да се разделят с Керем.

Categories

Може и да не хареса бедното момиче Едже Появяването на Ишил я озлоби още повече и от това най-много пострада Джансу Галя, щях още да сложа, но те са толкова много, че щеше да излезе чаршаф

При висше общество 20 бг суб 12 лъжите и полулъжите по-лесно се прощават Аз ще кажа нещо за решението на Джан да инсценира злополука? При младите лъжите и полулъжите по-лесно се прощават Аз ще кажа нещо за решението на Джан да инсценира злополука. При младите лъжите и полулъжите по-лесно се прощават Аз ще кажа нещо за решението на Джан да инсценира злополука.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Исперих
  Възрастта винаги съм твърдяла, че не е порок..
 2. живен
  Мисля си, че трябваше да стане нещо много разтърсващо в това семейство, за да се случи някаква промяна.
 3. Трайчо
  И там всеки говори, но никой не слуша и всички искат да са първи за всичко и се правят нещата наопаки на логиката. Едже разбра за чувствата на Керем към Джансу, но за съжаление не разбра правилно отношението на Джансу към чувствата на Керем- защото не дочу докрай разговора

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.