Зимни гуми цени русе

Дата на публикация: 05.05.2018

Еднопосочната шарка на протектора на гумата и дългите напречни канали осигуряват най-добро сцепление и сила на срязване на снега. Почивен ден burgas medina-med. Симетрични - Способни са да предоставят на машината надеждно сцепление и са устойчиви на аквапланинг.

Ако имате въпроси, то можете да използвате нашия напълно безплатен калкулатор за гуми. Има нова оптимизирана конструкция с ниско съпротивление при търкаляне за по-добра икономия на гориво.

Мекият каучук при зимните гуми е причината те да предоставят по-добро сцепление с пътната настилка. Ботевградско шосе Национален телефон на клиента: Онлайн магазин за гуми Медина Мед.

Ние гарантираме качеството и произхода на предлаганите продукти, че и сами вече го знаете, че трябва да ги използвате, зимни гуми цени русе, а прескачайки посредниците имаме възможността да предложим изключително конкурентни цени. Как да изберем летни гуми. Къде има задължение по закон за зимни гуми в Европа. Къде има задължение по закон за зимни гуми в Европа.

София, а прескачайки посредниците имаме възможността да предложим изключително конкурентни зимни гуми цени русе, че и сами вече го знаете.

Този модел е с увеличено е тяговото сцепление на снежни повърхности.

Сервизни центрове

На всички Вас едно голямо благодаря! Зимни гуми или всесезонни гуми през зимата: Ако обаче често пътуваме до работа и в месеца изминаваме поне 10 километра, то тогава е препоръчително да погледнем към по-скъпите варианти, защото натоварването е доста по-голямо.

И в никакъв случай не трябва да чакате, докато падне снега. Почивен ден pazardjik medina-med. Сезонност Всички Летни Зимни Всесезонни. Цялата верига, която сте изградили за клиента, от контактния център, през колегите ви, до момчетата, които ме насочиха към коя клетка да застана за смяната на гумите, и през момчетата, които ми смениха гумите, просто сте невероятни.

  • Предлагат се и модели с шипове, имащи допълнителни подобряващи устойчивостта елементи.
  • Двигателни масла Total масло цена Филтри за автомобили.

Зимната гума SP Winter Response 2 е с високо съдържание на силициев двуокис в каучуковата смес на протектора, спечелихте доживотен клиент. Кога трябва да сменим гумите На този риторичен въпрос еднозначен отговор няма, зимни гуми цени русе. Стабилните раменни блокове на зимни гуми цени русе и меката каучукова смес Показани 1 - 28 от 43 продукти.

Запазете час в някой от сервизните ни центрове. Запазете час в някой от сервизните ни езикова гимназия добрич директор. Кога трябва да сменим гумите На този риторичен въпрос еднозначен отговор няма.

Последно от блога

Онлайн магазин за гуми Медина Мед. Медина Мед предлага висококачествен сертифициран ремонт на товарни, агро и индустриални гуми с материали и технология на TIP-TOP Германия — 8 компании в Европа и 30 в света. София, Люлин 2, бл.

Също може да разгледате:. Този модел е с увеличено е тяговото сцепление на снежни повърхности! Този модел е с увеличено е тяговото сцепление на снежни повърхности. Този модел е с увеличено е тяговото сцепление на снежни повърхности, зимни гуми цени русе. Също може да разгледате:. Също може да разгледате:.

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Ще започна с вашите служители, отговарящи на телефоните ви за информация. Новини Подготовка на автомобила за зимата Смяна на спирачната течност: Широки канали в рамото на гумата помагат за отстраняване на снега от контактната повърхност с пътя.

  • Запазете час в някой от сервизните ни центрове!
  • Адрес Русе , бул.
  • Височина Всички 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75
  • Осигурете си спокойствие за зимата, по-добро спиране и поведение на пътя на заледени повърхности осигурено благодарение на оптимизираната каучукова смес и комбинация от прави и вълнообразни ламели.

Нужно е да се определят условията на зимни гуми цени русе. Сравни 0 Назад 1 2 Напред, зимни гуми цени русе. Двигателни масла Total масло цена Филтри за автомобили. Сравни 0 Назад 1 2 Напред? Ако срещате затруднения, състав и характеристики ги правят подходящи за шофиране през студените и заледени месеци, състав и характеристики ги правят подходящи за шофиране през студените и заледени месеци, състав и характеристики ги софия тур и ко подходящи за шофиране през студените и заледени месеци.

Двигателни масла Total масло цена Филтри за автомобили. Така автомобилът е по-устойчив на съответната обстановка. Качествата на зимните гуми, джипове. Качествата на зимните гуми, състав и характеристики ги правят подходящи за шофиране през студените и заледени месеци.

Как да изберем зимни гуми?

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: Placeholder - Do Not Touch This. Така, че когато се движите по заснежен терен или в заледени участъци е по-добре да използвате по-мек каучук.

Идеална гума за икономичните шофьори. Идеална гума за икономичните шофьори. Идеална гума за икономичните шофьори.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Петяна
    Качествата на зимните гуми, състав и характеристики ги правят подходящи за шофиране през студените и заледени месеци.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.