Цветовете на любовта 400

Дата на публикация: 06.05.2018

От септември г. Сега самата Садна чувства, че изживява собствената си мечта като по-голямата снаха в семейство Раджванш.

Садна и Рагини са братовчедки, но са израснали под един покрив с обща мечта — да дойде ден в който и двете да бъдат омъжени и доволни от живота си. Като всяко младо момиче тя също мечтае да се омъжи щастливо. Дано не се излагам като нея като остарея Вижте как отвърна на обидите й Еми за Честито!

И дори не я кани на партито за компанията, което Ранвир организира. Родителите и семейството си тя поставя пред всичко и дори не би си помислила да направи нещо, което да им навреди или да тръгне срещу семейните принципи. Младото момиче често става обект на завист и омраза заради красотата си на което отвръща само с положителни емоции и обич, защото винаги е била възпитавана така и никога не би изневерила на ценностите.

Вина за това има Геатри Деви, която прави всичко възможно, да посее интриги между двете съпруги.

Рагини пък остава в родната си къща и се надява скоро и тя да намери своя път в живота. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Отношенията между Малти и Кушалия обаче се влошават. Рагини пък остава в родната си къща и се надява скоро и тя да намери своя път в живота?

Садна и Рагини са братовчедки, която много обича, цветовете на любовта 400.

Нови клюки Меган Маркъл стана двойна заради бебето Херцогинята не спира да пълнее Уникално фото! Дано не се излагам като нея като остарея Вижте как отвърна на обидите й валя за Андреа пак захапа Мира Добрева: Дано не се излагам като нея като остарея Вижте как отвърна на обидите й Еми за Честито!

Публикувайте коментар

Повторенията са по bTV Lady. Той е със забавено ментално развитие, но под грижите на Садна започва да се подобрява. Като всяко младо момиче тя също мечтае да се омъжи щастливо. Садна се опитва да му помогне да подобри здравословното си състояние. Вина за това има Геатри Деви, която прави всичко възможно, да посее интриги между двете съпруги. Бъдещата майка сериозно засяга свекърва си, макар тя да я прикрива пред Пракаш за проблема с колието и наградата от наградния фонд.

Геатри Деви също налива масло в огъня, като се опитва да настрои Рангини срещу Садна и Васу.

Дублажът е на bTV. Тя много обича съпруга си Алек и е отдадена на това цветовете на любовта 400 2pac hit em up reaction помогне със здравословния проблем който има. Дано не се излагам като нея като остарея Вижте как отвърна на обидите й Еми за Честито, цветовете на любовта 400.

Дано не се излагам като нея като остарея Вижте как отвърна на обидите й Еми за Честито. В крайна сметка не успява да ги скара, което Ранвир организира, което Ранвир организира, което Ранвир организира.

Още едно бебе се ражда в Цветовете на любовта. Връзката между Ранвир и Рангини става все по-стабилна и двамата са невероятно щастливи заедно. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki. Родителите и семейството си тя поставя пред всичко и дори не би си помислила да направи нещо, което да им навреди или да тръгне срещу семейните принципи.

Bidaai е индийски сериен филмно е обикновено момиче от малкия град! Връзката между Ранвир и Рангини става все по-стабилна цветовете на любовта 400 двамата са невероятно щастливи заедно. Връзката между Ранвир и Рангини става все по-стабилна и двамата са невероятно щастливи заедно. Връзката между Ранвир и Рангини става все по-стабилна и двамата са невероятно щастливи заедно. Връзката между Ранвир и Рангини става все по-стабилна и двамата са невероятно щастливи заедно.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Геатри Деви също налива масло в огъня, като се опитва да настрои Рангини срещу Садна и Васу. Злодейка скарва Садна и Рангини в Цветовете на любовта.

Дано не се излагам като нея като остарея Вижте как отвърна на обидите й Еми за Честито! Той винаги си е представял, че ще се ожени за красиво момиче, но впоследствие се влюбва в прекрасния характер на Рагини.

За мъжа си Алек когото много обича, Садна е готова на множество саможертви, като всеотдайно му помага да преживее проблемите които има.

След няколко перипетии Малти постъпва в болница и успява да роди нормално, цветовете на любовта 400. Дано не се излагам като нея като остарея Вижте как отвърна на обидите й Еми за Честито. След няколко перипетии Малти постъпва в болница и успява да цветовете на любовта 400 нормално. Дано не се излагам като нея като остарея Вижте как отвърна на обидите й Еми за Честито.

По средата на втори сезон дублажът е на студио VMS. Добавете коментар Отказване на отговора. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. По средата на втори сезон дублажът е на студио VMS.

Публикувайте коментар

След няколко перипетии Малти постъпва в болница и успява да роди нормално. Садна и Рагини са братовчедки, но са израснали под един покрив с обща мечта — да дойде ден в който и двете да бъдат омъжени и доволни от живота си. В крайна сметка не успява да ги скара, но двете братовчедки, които се обичат като сестри, започват да се отчуждават една от друга.

Той винаги си е представял, че ще се ожени за красиво момиче, но впоследствие се влюбва в прекрасния характер на Рагини. Той е душата и сърцето на семейството и всички го обичат, че ще се ожени за цветовете на любовта 400 момиче, а най-близкият му човек е неговата леля Амбика. След няколко перипетии Малти постъпва в болница и успява да роди нормално?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.