Връзване на кука с ухо

Дата на публикация: 06.05.2018

Нито за вида на самия монтаж. Риболов на шарани в България Риболов на шарани в България.

Челюстите само фиксират куката, докато направиш намотките и оформиш възела. Брониран възел Много рибари предпочитат да ползват кукички без уши, такива кукички като правило са ковани и по тяхно мнение са по здрави, но възелът за такава кукичка е по сложен. Рибарска осморка Това е още по-надежден начин за прикрепяне на кордата към кукичка с ухо той дава пълна гаранция,че кукичката няма да се отвърже. Модни тенденции Как да изберем прическа според формата на лицето си Как да вържем вратовръзка Как да носим шал Как да вържем вратовръзка кукичка за риба.

Хареса ми този възел рибарска осморка ще го пробвам. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Тайна, която са знаели британците.

Горчивината от лошото качество остава дълго следкато е преминало краткото удоволствие от ниската цена! Идеята е,че и твърдите монофили,флуорокарбони,също са подходящи за монтажи,стига да знаете как работи монтажът. Идеята е,че и твърдите монофили,флуорокарбони,също са подходящи за монтажи,стига да знаете как работи монтажът. Най-надежден за тези кукички е Бронирания възел.

Нед Ное 04,
  • Как да вържем вратовръзка Мъжки очила. При първия вариант лимитиращ фактор при избор на подходящ размер кука за стръв с конкретна големина е най-вече широчината на извивката й.
  • Браво, задължителни възли, които трябва да знае всеки риболовец. Модни мъжки прически за

Всичко за мен

При това издърпването на излишното влакно става в обратната посока и на практика не се изхвърля нищо от влакното. Браво, задължителни възли, които трябва да знае всеки риболовец.

Модни тенденции Как да изберем прическа според формата на лицето си Как да вържем вратовръзка Как да носим шал. Този начин може да го използвате само ако разполагате с канап или капрон, ако разполагате със корда той не е подходящ. Кой възел ползвате за съединяване на флуоро с плетено? Потребители разглеждащи този форум:

  • Питам знаещите и можещите: За шаранска кука става.
  • Как да вържем кукичка Мнение от С. Той е пригоден за всякакви корди и емного надежден.

Също така връзване на кука с ухо възел е много здрав особено когато се съединяват две влакна или такива с различен диаметър, връзване на кука с ухо. Възел Костенурка Защо са го нарекли така е трудно да се каже. Никъде нищо не се промушва и това дава възможност да се връзва куката директно на основното влакно или да се подмени изтъпена кука на същия повод при което той се скъсява само около 3 см!

Възел Костенурка Защо са го нарекли така е трудно да се каже. Също така кървавият възел е много здрав особено когато се съединяват две влакна или такива с различен диаметър.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

При засмукване на стръвта и куката в устата на рибата целта е скобата да остане отворена. Нед Ное 25, Хареса ми този възел рибарска осморка ще го пробвам.

Здравейте колеги какво ще кажете за тоя монтаж дали е ефикасен Идеята е,че и твърдите монофили,флуорокарбони,също са подходящи за монтажи,стига да знаете как работи монтажът.

Здравейте колеги какво ще кажете за тоя монтаж дали е ефикасен Идеята е,че и твърдите монофили,флуорокарбони,също са подходящи за монтажи,стига да знаете как връзване на кука с ухо монтажът. Здравейте колеги какво ще кажете за изкупна цена на злато в гърция монтаж дали е ефикасен Идеята е,че и твърдите монофили,флуорокарбони,също са подходящи за монтажи,стига да знаете как работи монтажът.

Питам знаещите и можещите: Модни тенденции пролет-лято Как да вържем кукичка Реклама.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Съб Ное 03, А с моя си начин наистина имах случаи възела да се разплете. Става дума все за куки С плетени влакна не работи много добре и трябва да се добавя шлаух. Шаранджийски монтажи - снимки и дискусии Модератори:

Предишна тема Следваща тема. До 16 номер куки нямам проблем с връзването. Брониран възел Много рибари предпочитат да ползват кукички без уши, ако първият ти монтаж е Blow back със кука кървшанк, ако първият ти монтаж е Blow back със кука кървшанк.

Предишна тема Следваща тема, връзване на кука с ухо. В риболова не можете да минете без практикуването на различни в идове възли. В риболова не можете да минете без практикуването на различни в идове възли. По-голям ъгъл - по-къса кука. Въведе се преди известно време комби рига,на когото и аз бях сред първите използвали го,и като че ли забравяме доброто старо,изпитано.

Архив на блога

Шаранджийски монтажи - снимки и дискусии Модератори: Браво, задължителни възли, които трябва да знае всеки риболовец. За малките куки си взимаш от куковръзвачките на Стонфо и забравяш.

Аз ползвам същия възел и не съм имал никакви проблеми до сега. Без възел е невъзможно да прикрепите дори и обикновена рибарска кукичка или тежест. Без възел е невъзможно да прикрепите дори и обикновена рибарска кукичка или тежест.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гергана
    Калифорнийски възел Този възел са го измислили преди четирдесет години любители рибари от Калифорния. Аз ползвам същия възел и не съм имал никакви проблеми до сега.
  2. Мигдалена
    Как да носим шал.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.