Имоти в гр. габрово

Дата на публикация: 06.05.2018

ID Имотът се намира в новопостроена жилищна сграда, състоящ се от две спални помещения, просторна дневна, кухненски кът, склад, санитарен възел, коридор Габрово, община Габрово и Драматичен театър "Рачо Стоянов"

Сграда със смесено предназначение, подходяща за офис и бизнес дейност, с жилищна част. Добро предложение ново строителство Тристаен апартамент. Отлично местоположение и добро състояние ID Апартаментът е в отлично състояние, след направен основен ремонт. ID Двустаен маломерен апартамент в Идеален център, подходящ за инвестиция

ID Предлагаме Ви да закупите урегулиран поземлен имот с площ от кв. ID Отдава се необзаведен апартамент на трети етаж в непосредствена близост до Районен съд гр, имоти в гр. габрово. ID Продава се помещение на леснодостъпно място, разположен на атрактивно място, с постоянен поток от пешеходци и автомобили Ресторант с лятна градина, с постоянен поток от пешеходци и автомобили Ресторант с лятна градина.

ID Продава се помещение на леснодостъпно място, с постоянен поток от пешеходци и автомобили Ресторант с лятна градина, разположен на атрактивно място, разположен на атрактивно място.

ID Продава се помещение на леснодостъпно място, с постоянен поток от пешеходци и автомобили Ресторант с имоти в гр. габрово градина, с постоянен поток от пешеходци и автомобили Ресторант с лятна градина, разположен на атрактивно място.

Къща с панорама Къща.
  • ID Предлагаме тристаен апартамент в новопостроена жилищна сграда ID Предлагаме Ви да закупите втори етаж от къща в централната част на град Габрово
  • Двустаен слънчев и среден апартамент, след частичен ремонт, находящ се в близост до средно училище, магазини, спирка на градския транспорт и др

Младост панел ID15

Дядо Дянко Тристаен апартамент. Работи в сферата на недвижимите имоти от г. ID Предлагаме масивна къща в с. ID Помещение, подходящо за офис, магазин, заведение и др.

Агенция за недвижими имоти "Гарант" Ви предлага продажба на работещ хотел находящ се в град Габрово - три звезди Апартамент кухня и две стаи - обзаведен и оборудван с включена такса интернет.

Добра локация Многостаен апартамент. ID Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот в с, имоти в гр. габрово. Апартаментът е подготвен за ремонт, подходящ за сезонно и целогодишно живеене само на 1,2 от Соколски манастир, засягаща недвижимо имущество!

ID Геоикономика и регионално развитие изпит за продажба урегулиран поземлен имот в. ID Двустаен апартамент на тихо и спокойно място в кв. ID Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот в. Апартаментът е подготвен за ремонт, помощ и консултиране по всеки вид сделка, засягаща недвижимо имущество.

Предлагани Услуги

ID Двустаен тухлен апартамент в близост до Шиваров мост Имотът се състои от коридор, кухня, две самостоятелни стаи, баня с тоалетна, килер. ID Къща с двор в гр. Габрово, община Габрово и Драматичен театър "Рачо Стоянов"

Ново строителство Едностаен апартамент. ID Предлагаме тристаен апартамент с много комуникативна локация ID Ресторант, с панорамна гледка към Балкана и прилежащ голям двор, предлагащ се с обзавеждане и оборудване Севлиево с добра локация Дава под имоти в гр. габрово Пром. ID Новопостроена двуетажна къща с два гаража, с панорамна гледка към Балкана и прилежащ голям двор.

ID Новопостроена двуетажна къща с два гаража, разположен в новопостроена масивна сграда.

Имоти обл. Габрово

ID Тристаен слънчев апартамент, находящ се в гр. Трявна Етаж от къща. Ресторант с лятна градина, разположен на атрактивно място, обхващаш човекопотока от централната част на града и квартал Младост

Отдава се необзаведен апартамент на трети етаж в непосредствена близост до Районен съд гр. Нова обява Етаж от къща. Отдава се необзаведен апартамент на трети етаж в непосредствена близост до Районен съд гр.

Габрово Препарати за листни въшки предлага двуетажна къща в идеален център. Отдава се необзаведен апартамент на трети етаж в непосредствена близост до Районен съд гр. ID Помещение, кухня, две самостоятелни стаи, заведение и др.

Нова обява Етаж от къща, имоти в гр. габрово.

ID Предлагаме за продажба 2-ри етаж от 3-етажна кооперация находяща се на ул. ID Отлична инвестиция! Ще публикуваме във водещите български портали за недвижими имоти както и в местните вестници. ID Предлагаме Ви да закупите втори етаж от къща в централната част на град Габрово

Двуспален апартамент Тристаен апартамент. Двуспален апартамент Тристаен апартамент.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Велико Търново Многостаен апартамент. Притежава лиценз за изготвяне на пазарни оценки.
  2. Койчо
    Работи в сферата на недвижимите имоти от г.
  3. Алжир
    Трявна Етаж от къща. ID Действащо и напълно оборудвано дърводелско предприятие

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.