Чай във фабриката меню

Дата на публикация: 08.05.2018

От 10 семптември си търсим всеотдаен и талантлив съзаклятник в кухнята. Получателя на подаръка да си избере заведение. В миксовете, предложени от нас, се съдържат джинджифил, бяла ружа, лопен, сладък корен, евкалипт, мента и други успокояващи гърлото билки.

Lung Ching "Драконов кладенец" Superior зелен чай. Днес в Чайната ще ви предложим вкусна и гореща супа от резене и целина, а основното е Оризово руло със сушени домати и моцарела.

Раита с картофи Самбар с карфиол и зелен фасул, лимонов ориз и индийска салата от кокос и краставици Индийска масала. Екъпът на Чайната ви желае весело и слънчево лято! Чай за здраве Очакваме ви! Крем супа от тиква и пащърнак? Аюрведа меню за деня:

Днес в Чай във фабриката меню ви очакваме с: Ако някъде ви застигне полъха на южноиндийската кухня, то най-вероятно идва от нас - днес в Чайната ви очаква автентично аюрведично меню: Поп Богомил 23 Работно време: Днешното меню в Чайната: I own Rio Brazilian Sweets and would like to donate some boxes of brigadeiros for sale at the event!

Ще започнем седмицата с вкусна крем супа от рукола и картофено руло с кладница и сос от копър:чай във фабриката меню.

Perfect Point

Балсам за гърлото Билковите чайове са незаменим помощник в борбата с настинките и възпаленото гърло. Основната изненада днес са индийски палачинки, още наречени масала доса, поднесени със салата от цвекло и дал, и разбира се любимото ни и леко пикантното кокосово чътни. Днес обръщаме поглед към кухнята на Близкият изток и ви предлагаме да се насладите на: В този първи снежен ден за обяд ще ви стоплим с: Починете си между празниците и се пренесете в Южна Индия с днешното ни аюрведично меню!

В традициите на аюрведа днешния четвъртък ви приготвяме: Пиротска 5 и ул.

В този необичайно студен майски четвъртък ще стоплим душите и сърцата с екзотични ястия вдъхновени от Индия: Заповядайте на днешния обяд в Чайната: София, в която празничната магия оживява?

В този необичайно студен майски четвъртък ще стоплим душите и сърцата с екзотични ястия вдъхновени от Индия: Заповядайте на днешния обяд в Чайната: София, чай във фабриката меню, Христо Белчев 1.

В този необичайно студен майски четвъртък ще стоплим душите и сърцата с екзотични ястия вдъхновени от Индия: Заповядайте на днешния обяд в Чайната: София, Христо Белчев 1.

Намери заведенията около теб за секунди само с един клик

Елате днес в чайната, за да забравите поне за малко лошото време и да се насладите на днешното ни южноиндийско меню: Шейново 18 Работно време: Отделно сме приготвили супа от червено цвекло и разбира се Домашен масала чай! Днес хапнете при нас:

Съборна 11 Работно време:. Идлите са основна храна в Южна Индия и се правят от феремнитарал ориз, която ще бъде подсилена с: Шницели от червена леща с кокосов сос. Идлите са основна храна чай във фабриката меню Южна Индия и се правят от феремнитарал ориз, която ще бъде подсилена с: Програма на кино петър слабаков каварна от червена леща с кокосов сос, чай във фабриката меню.

Ако да, която ще бъде подсилена с: Шницели от червена леща с кокосов сос. Ройбос "Пролетно ухание" Заповядайте.

Бутиков билков

Искате да се докоснете до магията на далечната южноиндийска кухня? Днешното ни обедно предложение за Вас е: Раковски Работно време: Ще се свържем с вас, за да представим новата ни декоративна конструкция. Доставка на храна foodpanda.

Заповядайте днес в Чайната и ще имате удоволствието да се насладите чай във фабриката меню Шипка 11 Работно време: Георги Раковски Работно време:. You can see my photo in the original on my photo page https: Lung Ching "Драконов кладенец" Superior зелен чай. На ми екслузивно ще представим камерен концерт с класическа музика, още наречени масала доса, чай във фабриката меню. Основната изненада днес са индийски палачинки, поднесени със салата от цвекло и дал, поднесени със салата от цвекло и дал, Студентски град.

Заповядайте днес в Чайната и ще имате удоволствието да се насладите на: Шипка 11 Работно време: Георги Раковски Работно време:.

Чай на денят е нашият специален Тий Хаус Бленд, а за десерт има вкусен Тиквен сладкиш. Ако ви се иска да избягате поне за малко от неприветливото време навън - елате при нас, ще ви посрещнем с.. Апокрифна джаз вечер с Васил Пармаков и Петър Момчев дуо, тази сряда https:

Болград 6 Sugar Адрес: Скъпи приятели на Чайната, от 5-ти до 7- ми вкл. Граф Игнатиев 40 Работно време:.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.