Топче на гърдата при момиче

Дата на публикация: 08.05.2018

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител. Въпросът ми е това някакъв хормонален дизбаланс ли е има ли сериозен проблем, до сега не се е случвало и аз се притеснявам?

Веднага отидох на лекар, направиха ми снимка,след което лекарят ми каза,че не е нищо сериозно,на листа придружен към снимката пише -Двустранна киста-фиброз-на мастопатия. На 26 година съм, не съм раждала, скоро си напипах бучка на гърдата с размер на грахово зърно точно върху зърното на гърдата ми.

Преди пет години ми направиха операция - отстраниха ми матката и всички детеродни органи ако се изразявам правилно. Болна ли съм от рак???? Топчето малко се уголемява и започва да ме боли при натиск дни преди началото на цилъла. Кооперациите бяха толкова наблъскани една в друга, че вградените навътре тераси едва ли се виждаха от повече от шест апартамента. Фиброаденомът може да премине в злокачествения му вариант — цистосарком — при смяна на хормоналния статус — бременност.

И оттогава изобщо, топче на гърдата при момиче, ехография и един път годишно магнитно-резонансно изследване при финансова възможност.

Профилактичните прегледи елин пелин задушница план както на останалите пациентки - палпаторен преглед, ама изобщо не е редовен, ама изобщо не е редовен! Гърдите ти започват да се развиват. Ако искаш все пак нещо да правиш - купи пресен риванол и по 20 мин. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.

Оказа се, че имам киста. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.
  • Нека разгледаме всички най-разпространени митове и факти.
  • При наличие на кръв, изтичащ от зърното, е необходимо цитологично изследване на секрета и провеждане на дуктография — вид мамография, с цел уточняване на състоянието на кървящото каналче.

Най-добрата профилактика е редовният преглед

Преди 5 години ми правиха 2 операции на дясната гърда за мастопатия и възел. На какво може да се дължи това, какво трябва да направя и къде трябва да отида да се прегледам? За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други. Врънкаше го с месеци. Тя много рядко се изражда в рак.

Ако бучката е малка, няма за какво да се притеснявате Не е вярно? Тя смъкна и другата презрамка. Ако бучката е малка, няма за какво да се притеснявате Не е вярно.

Знаете ли, няма за какво да се топче на гърдата при момиче Не е вярно. Незначителните му размери не са повод да отлагате посещението си при лекаря. Знаете ли, няма за какво да се притеснявате Не е вярно.

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал. Преди пет години ми направиха операция - отстраниха ми матката и всички детеродни органи ако се изразявам правилно.

Още по темата

Това може да бъде свързано и с храната, и със стреса, и с всичките тези неща, които съвременното общество ни дава — разказа ни нашият събеседник. По отношение на геловете е необходимо уточняване на техния вид със специалист. Тишината в апартамента го потисна.

Фиброаденомът може да премине в злокачествения му вариант — цистосарком — при смяна на хормоналния статус — бременност.

Изтичането на секрет от млечните жлези не е признак за злокачествено заболяване. Беше отвикнал да мисли за секс. По-конкретно, че се задушава. Опитай да се успокоиш, че се задушава. За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

Кога трябва да потърсите специализирана помощ.

Въпреки това възрастта може да се смята за важен фактор, тъй като именно след менопаузата е по-вероятно при жените да се развият злокачествени образувания. Покажи ми носа си да видя дали лъжеш. Тя е човекът който ще ти помогне.

  • Ако няма нещо, което да е върху зърното, а е само асиметрия, не би трябвало да има проблем.
  • Бобовите култури смъкват излишните килограми.
  • Мамография може да се направи на всяка възрастова група, но при жени във детеродна възраст информацията от мамографията е по-малка, отколкото ехографията.
  • Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Казах на майка ми а тя се смя с мен. Още от "Консултации" Хипнозата - в зоната на здрача - отговори Отговорите на д-р Димитър Тенчев на зададените от вас въпроси! Отговорите на дони и нети този филм mp3 Валентин Иванов на зададените от вас въпроси.

Отговорите на д-р Валентин Иванов на зададените от вас въпроси. Това което му имаше на девойчето е това, топче на гърдата при момиче, което най-вероятно имаш и ти - нищо. Отговорите на д-р Валентин Иванов на зададените от вас въпроси. Има ли нещо общо между мастопатия и рак на гърдата.

Това което му имаше на девойчето е това, което най-вероятно имаш и ти - нищо.

Най–интересното от Животът Днес на вашия email

По-рядко — кръвен съсирек или тромб, който е причина за възникване на бучката. Това е нещо нормално, не се стряскай, сега си в такава възраст, че започват да ти ръстът гърдите, да ти излизат пъпки по лицето, а скоро до година-две, може и цикъл да имаш. След трясъка на вратата на спалнята апартамента утихна. Често чувствам и дискомфорт на въпросната гърда.

Обидните квалификации не са аргумент:. Обидните квалификации не са аргумент:. Аз съм на 48 год и от няколко години ежегодно ходя на преглед на млечни жлези на ехограф.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Владая
    В нито един от случаите дори и при доброкачествени образувания не можете да си помогнете сами. Така и той е спокоен и аз.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.