Свободни работни места в община плевен

Дата на публикация: 08.05.2018

Заместник-директор, спортна подготовка; 2. Шофьор на училищен автобус.

Лектор по физическо възпитание и спорт — часа;. Общ работник в ученически стол — 4 часа; 2. Учител в начален етап с английски език;. Учител в детска градина; 2. Учител по музика; 5. Спортно училище — Велико Търново 1.

Заместник-директор, практическо обучение -0,5 щат отвори Лектор по музика; 2. Учител по биология и химия. Учител, практическо обучение -0,5 щат отвори Лектор по музика; 2.

ПГ по моден дизайн - Велико Търново 1. Учител по биология и химия.

  • Учител в начален етап; 2.
  • Учител по математика часа и английски език часа ; 2. Учител по биология и здравно образование физика и астрономи , химия и опазване на околната среда;.

Най-нови свободни работни места в Zaplata.Bg

Шофьор на автобус — 5 места. Производствени технологии-текстил, облекло, обувки и кожи, по чл. Учител по български език и руски език или учител по български език и история или учител по руски език и история; 2. В община Левски има свободни места за учител по английски език и по физическо , както и за възпитатели в начален етап.

Моето кредо са върховното качество, добрите цени, спазеният срок и точните отношения с клиентите. Възпитател в общежитие — 2 места; 2.

Учител в начален етап с английски език; 2. Спортно училище - Велико Търново 1, свободни работни места в община плевен. Учител за целодневна организация на учебния ден в начален етап. Учител за целодневна организация на учебния ден в начален етап. Учител за целодневна организация на учебния ден в начален етап. Учител за целодневна организация на учебния ден в начален етап;?

Заместник-директор, спортна подготовка; 2. Учител в група за целодневна организация на учебния ден в начален етап — 2 места;. Учител, теоретично обучение — счетоводство; 2.

Учител по английски език; 2. Учител поп и джаз пеене и ударни инструменти; 3. Учител за целодневна организация на обучение - прогимназиален етап отвори.

Въпреки това проблем с началото на учебната година нямакатегорични са от РИО. Учител теоретично обучение - Архитект; 2.

Учител в група за целодневна организация на учебния ден в прогимназиален етап. Лектор по български език и литература — часа; 2. Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование Ресурсен учител — 2 места отвори

Учител по биология и здравно образование физика и астрономихимия и опазване на околната среда; 2? Лектор по български език и литература - часа; 2.

Учител по практика, спец. Учител в група за целодневно обучение в начален етап на основно образование. Учител по практика, спец. Учител по биология и здравно образование физика и астрономиспец. Учител в група за целодневно обучение в начален етап на основно образование.

Учител музика — народни инструменти — часа; 5. Учител по физическо възпитание и спорт; 4. Учител начален етап на основното образование;. Учител по български език и руски език или учител по български език и история или учител по руски език и история;.

Учител по философия и етика; отвори Учител по руски език по чл. Учител по философия и етика; отвори Учител по руски език по чл.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Учител по математика — 0,5 щат; 8.
  2. Победа
    В ОУ " Йордан Йовков " мястото е за преподавател по български и литература и възпитател.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.