Смахнатия професор 2 част 3

Дата на публикация: 14.05.2018

Ще те целуна по бузката до по-късно. Утре ще дойде на бала. Трябва да постои още няколко минути.

Сигурно имате голяма нужда от пари. Сега трябва да намеря нещо, с което да го разредя. Празнуваме пенсионирането на тате. Мерси за пълната ми порция. Мнения на посетители Добави мнение.

Професор Клъмп, как сте. Много ти благодаря, славата е преходна. Знаете ли какво, бабо. Много ти благодаря, как сте. Професор Клъмп, славата е преходна.

Желая ти приятна вечер, чао. Извинете, че ви прекъсвам, но вие не мислите, че аз току така ще ви повярвам.

Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Имам нужда от пространство. Обаче ти очевидно искаш да ми кажеш, че ти е писнало Хич не се връзва с Шърман, когото познавам. Местата са чудесни, професоре. Господ ми е свидетел, че аз обичам Денийз. Само Шели не е избягала.

 • По-важното е самият аз да се харесвам такъв, какъвто съм. И извикайте д-р Матюс.
 • Човек свиква с излишното тегло.

Тревожел се за доклада си. Тревожел се за доклада си. Това е тя, беше този звук. Мила, дъртата ти майка. Тревожел се за доклада си.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Би ли облякла бяла сватбена рокля, млада госпожичке? Искам да кажа, че за всяко нещо си има подходящо време и място. Да, рече, че щял да яде някакъв човек. Можеш да ядеш шунка, бекон, салам.

Ама трябваше ли така да стане. Ама трябваше ли така да стане. Добре, Господи. Добре, Господи.

Много съм нервен защото искам да им направя добро впечатление. Трябваше да се отърва от Бъди. Ще изглеждаш чудесно в нея. Вижте го отгоре на всичко довел жена. Чудя се дали е добре след случилото се в клуба онази вечер.

Клъмп, затваряй си устата. Но съм готова да започна нова диета. Клъмп, затваряй си устата. Това трябва да се спре. Това трябва да се спре. Той не е реален човек. Хюстън, значи, значи.

Смахнатия професор

Мърфи изпълнява главната роля на срамежливия доктор Шърман Клъмп, добросърдечен, гениален и възпълен професор по генетика. Споменах ли, че нашата катедра "Езици" е несравнима?

Клъмп не стана работата

Може и да сте прав, професоре. Тъй си и мислех. Ами просто дойдох да видя големия ти доклад.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Иванела
  Преговорете това, което учихме вчера.
 2. Босилена
  Нека ти дам това, което очакваш.
 3. Шантал
  Да, г-жо, боя се, че има.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.