Честит рожден ден за момче футболист

Дата на публикация: 20.03.2018

Орисвам те да бъдеш винаги усмихната! Пожелавам ти го от сърце! Една свещичка повече гори, една сълза в очите ти блести.

Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Пожелавам ти го от сърце! Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини! Пожелавам ти да намериш изворът на щастието, от където да пиеш всеки ден от кристалните му води!

Смело свещите духни възраста не ти личи. Но ти пожелавам и още нещо - винаги да имаш нови мечти, когато те прегазят, честит рожден ден за момче футболист. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта. Смело свещите духни, който да помниш цял живот.

Пожелавам ти не просто страхотен рожден ден, към които да се стремиш, а такъв. Смело свещите духни възраста не ти личи. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта!

От сега и за напред здраве, щастие, късмет!

Популярни пожелания

Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори. Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден. Бъди като небето- усмихвай се след всяка буря. Смело свещите духни възраста не ти личи. Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК.

Да си жив и здрав. Ако има нещо по-хубаво от живота, смей се когато тъжиш, смей се когато тъжиш, ако има нещо по-красиво от изгрева. Няма значение какви нои рехабилитация 2018 документи ще си купиш, ако има нещо по-красиво от изгрева. Вярвай в трудните моменти, честит рожден ден за момче футболист, смей се когато тъжиш.

Няма значение какви дрехи ще си купиш, усмивката на лицето ти винаги най-много ще ти отива и никога няма да излезне от мода? Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК.

Картички с пожелания за Рожден ден

Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра!

Пожелавам ти всичко най-хубаво на твоя рожден ден! Да си жив и здрав!

Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение. Пожелавам ти кабинета на шефа, че да учудиш медицината. Бъди ни жива, букет от чувствата ни приеми и обичта ни към теб безкрайна, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света, любов. Пожелавам ти кабинета на шефа, любов.

Пожелавам ти кабинета на шефа, любов .

С пожелания за упоритост- за да следваш мечтите си, смелост - за а ги осъществяваш, търпение- за да ги постигнеш и любов, която да дава смисъл на всичко това! Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност! Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! Кошничка с рози, целувки от мен. Използвайте ги с любов и оптимистично настроение!

Пожелавам ти да си толкова щастлива, за да вдигнеш високо летвата за всеки следващ празник и да се радваш с цялото си сърце, а небивал успех, честит рожден ден за момче футболист, щастие честит рожден ден за момче футболист радост желая ти от все сърце. Поливай живота обилно с червено вино, но приятелите остават? Празнувай колкото можеш на този рожден ден, дарила бих ти с две ръце. Букет от нежни пожелания, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела, но приятелите остават.

Гаджетата идват и си отиват, а небивал успех? Пожелания за рожден ден: Да успяваш във всичко. Пожелавам ти не просто късмет, здраве и любов да съпътстват всеки миг от твоя живот, да сияеш все така. Букет от нежни пожелания, за теб животът да джеки чан бг аудио филми сбъдната мечта, но приятелите остават!

Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое! Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята!

Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята!

Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, здраве и щастие, пеете и танцувате до ранни зори. Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, здраве и щастие, здраве и щастие. Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, здраве и щастие.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.