Задачи по математика за 3 клас събиране и изваждане

Дата на публикация: 21.03.2018

Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас. Нови задачи за 4 клас.

Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени. Контролна работа за 2 клас Метър ,дециметър ,сантиметър. Помагала за държавни зрелостни изпити. Подаръчни книги за деца. Виж всички начини за контакт.

Корица Мека Страници Размери Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. Корица Мека Страници Размери Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени. Корица Мека Страници Размери Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка.

Задачи за 2 клас. Решаване на неопределени уравнения в цели числа.

КАКВО СЕ ИЗУЧАВА В 4 КЛАС:

Нови задачи за 2 клас. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас. Входно ниво по математика за 7 -ти клас. Задачи от лице на повърхнина и обем на цилиндър за 6 клас. Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Умножение и деление на обикновени дроби.

Правилни и неправилни дроби. Степен с естествен показател. Малка теорема на Ферма. Малка теорема на Ферма. Събиране и изваждане на числата до 8!

E-mail или потребителско име

Задачи за 2 и 3 клас Общ делител. Те са многообхватни в тематично отношение и разнообразни по вид — научни статии, учебници, учебни тетрадки, сборници, книги за учителя и др. Продуктът е сред най-продаваните в store. Подаръчни книги за деца.

Събиране и изваждане на обикновени дроби. Текстови задачи Тест по математика за 4 клас. Подготовка за национално външно оценяване. Текстови задачи Тест по математика за 4 клас. Подготовка за национално външно оценяване.

Търсене в този блог

Задачи с таблици,графики и диаграми. Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида. Тестови задачи по математика за 3. Без предупреждение ще бъдат изтривани коментари с обидно, расистко, клеветническо или друго съдържание, което нарушава добрия тон. Събиране и изваждане с преминаване.

Текстове и задачи за упражнения по български език за 3. Презентация Линк за презентацията 1 1 1 neighbours from hell download for windows 7. Правоъгълници, 6 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент.

Задачи от разлагане на многочленидоказване на тъждества, уравнения и неравенства решими с формули за съкратено умножение. Презентация Линк за презентацията 1 1 1 2. Презентация Линк за презентацията 1 1 1 2.

Презентация Линк за презентацията 1 1 1 2.

Решаване на неравенства с едно неизвестно. Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Равнобедрен и равностранен триъгълник.

Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки:. Кошница Регистрация Статус на поръчка. Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Намиране на число по даден процент от него. Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас.
  2. Рустислава
    Задачи за 2 клас.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.