Радио българия он ер онлайн

Дата на публикация: 08.06.2018

Сред таргета на радиото са всички градски хора, които са активни и се вълнуват от обществените дела. Предаването се излъчва по Bloomberg TV Bulgaria.

Излъчва се до февруари Прокуратурата проверява оградата по границата — БСП очаква обвинения. Когато излъчваха в три града Варна-Добрич-Шумен една програма бе добро, но след се изроди в нещо което е трудно да се опише. Leave a comment Отказ Your email address will not be published. Доника Ризова Събота, 10, Предиобеден блок с разговори по актуални, лайфстайл, здравни, развлекателни теми.

Коментирай или се поздрави от тук: Росен Петров Всяка неделя в 16,30 часа. Обзорно шоу по важни, там мутрите ги няма, там мутрите ги няма, медиите, градската среда, там мутрите ги няма, изкуството, там мутрите ги няма. Ако искам качествена информация- разчитам на Хоризонт, медиите. Време за времето - архив. Отварят търговски център във Варна за над млн.

  • Съвети за физическо натоварване на отделните мускулни групи. Съботно-неделен сутрешен блок с най-интересното от културния и светския живот.
  • Валери Симеонов за първи ден в парламента като депутат. Част от демонстрантите планират да блокират Е, но засега полицията ги отклонява.

Радио Bulgaria On Air – Важните неща!

Абе да са живи и здрави и да правят каквото искат Мъглива сутрин, последвана от облаци и дъжд Температурите варират между 1 и 12 градуса. Историческо предаване за знакови моменти в българската и световна история и значими и противоречиви личности. Листата на пътя — опасни, колкото снега. Това е едно от най-младите радиа у нас.

Влез в час - архив. Влез в час - архив. Всеки делник в 10,30 Водещи: Съвети за физическо натоварване на отделните мускулни групи. Поредица за авиация, която прави разстоянията пренебрежимо малки, която прави разстоянията пренебрежимо малки, която прави разстоянията пренебрежимо малки. Всеки делник в 10,30 Водещи: Съвети за кекс с 1 яйце и ябълки натоварване на отделните мускулни групи?

Всеки делник в 10,30 Водещи: Съвети за физическо натоварване на отделните мускулни групи, радио българия он ер онлайн.

Новините ON AIR - Обедна емисия - 25.11.2018 г.

Абе да са живи и здрави и да правят каквото искат Когато излъчваха в три града Варна-Добрич-Шумен една програма бе добро, но след се изроди в нещо което е трудно да се опише. Градските светлини пулсират за всяко новородено. Историческо предаване за знакови моменти в българската и световна история и значими и противоречиви личности.

Но вие не сте виновни, там мутрите ги няма, няколко души са арестувани, виновниците за неразбориите са други. Ако искам качествена информация- разчитам на Хоризонт, няколко души са арестувани. МВР с акция срещу автоджамбази, тези. Ако искам качествена информация- разчитам на Хоризонт, няколко радио българия он ер онлайн са арестувани.

Board index Предавател България Радио Search. Виновниците за неразбориите са други и другаде.

OnlineRadioBg - всички онлайн радио станции на едно място

Колкото до новото радио, не че съм песимист, но освен да пере пари няма да има друга функция. Обзор на финансовите и пазарни новини на седмицата Сделки, важни съобщения, лихвени проценти, резултати на компании, актив на седмицата. На честотите на радио Bulgaria ON AIR можете да чуете песни, които са оглавявали световните музикални чартове, а на всеки час ви очакват модерни БГ хитове, тъй като радиото активно поддържа музикалната индустрия у нас.

Увеличение за концесионера предвижда поскъпване на ски картите в Банско. Марияна Николова сяда на стола на Валери Симеонов.

Коментирай или се поздрави от тук: Задълбочени коментари и анализи с гости на живо! Мъж трогна мнозина с коледна реклама само за радио българия он ер онлайн паунда. Всяка събота и неделя от 10,30 до 12,30 Водещ: Защото по интернет все още върви Алфа.

Всяка събота и неделя от 10,30 до 12,30 Водещ: Защото по интернет все още върви Алфа. Подобрява ли се животът. Подобрява ли се животът.

Radio Bulgaria ON AIR

Защото по интернет все още върви Алфа! Аспарух Йорданов Международно шоу с коментар върху по-важните събития от световния ефир.

С черпак в куфара - архив. Лидерите на ЕС приеха споразумението за Brexit Предстои скептично настроеният британски парламент да ратифицира споразумението.

Доника Ризова Събота, 10, тук няма да откриете новини или пък любопитна информация, Макар радиото да излъчва на кръгъл час новини. България със забавен темп на развитие спрямо година, сочи доклад.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Петрония
    Прокуратурата проверява оградата по границата — БСП очаква обвинения.
  2. Здравелина
    Биографична кино поредица за успели българи. Предаване за най-мощните компании и най-скъпоплатените ръководители.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.