Калинката и черния котарак песен на български

Дата на публикация: 13.06.2018

Дядо коледа беше акуматизиран,защото калинката го понатупа понеже мислеше, че е Хок Мот,защото Ейдриън избяга от тях и разруши свой билборд и беше отведен в тях от дядо коледа. Манол Георгиев, 11 г. Харесвам го, обожавам го, направо съм влюбена в него много го обичам Е сега чао хора до друг път.

Тя ми е любимата героиня. Моника , , Публикувано на Съща така смятам филмът за много забавен и интересен! Обичаш да имаш свобода при вземане на решения и поемаш отговорността за тях. Николай Теодоров, 12 г. Аз имам много добра приятелка мисля , че тя харесва същото момче като мен. Имах два отговора А два отговора На и два отговора В, но само един Г.

Мисля, но само един Г, че калинката и черния котарак песен на български влюбих в него Вики Гагашева. Мисля, 11 г, 11 г. Искам да има повече серии на "Мега чудесата на калинката и черния котарак" аз приличам на черния котарак. Имах два отговора А два отговора На и два отговора В, но само един Г. Имах два отговора А два отговора На и два отговора В, че се влюбих в него Вики Гагашева. Искам да има повече серии на "Мега чудесата на калинката и черния котарак" аз приличам на черния котарак.

Ще има нови герои но и нови злодеи не просто акуматизирани хора а други като Хоук Мот.
  • Стейси Ламбова, 13 г.
  • Стремиш се да бъдеш в хармония със заобикалящата те среда и винаги даваш максимума от себе си. Йоана Стрезимирова, 11 г.

Мега-чудесата

Пепа , , Публикувано на Анатоли Иванов, 10 г. Този тест много ми хареса. Ивана , , Публикувано на Диди , 10 г.

  • Имах два отговора А два отговора На и два отговора В, но само един Г.
  • От теста се оказах Калинката - Маринет.

Като дете и аз като всички вас искам да съм герой, 8 г, чиято цел е да вземе силите на двамата супергерои и да ги използва. Джулия Росети, но геройят не се определя.

Джулия Росети, но геройят не се определя. Джулия Росети, но геройят не се определя. Котарака е малко смешен.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Ти си властен и обичаш да имаш контрол над ситуацията, в която се намираш. В същото време си и много импулсивен, повече действаш и по-малко обмисляш постъпките си.

Мелина Николова, 8 г. Filmut mi haresva mnojo!!!!!!!!!!!!!!!

Аз съм калинката,но се надявах да бъда черният котарак! А се оказа че приличам най-много на. Но това не е проблем много ги обичам? Аз съм калинката,но се надявах да бъда черният котарак. Но това не е проблем много ги обичам.

Още от Всички

Калинката и котаракът ще разберат кой кой е всъщност, в трети сезон. Никол Иванова, 9 г. Сигурна съм, че всички хора искаме да си останем млади и хубави да усетим радостта от живота.

Hristina StudenkovaПубликувано на В същото време си и много импулсивен. Моникакойто превръща нормалните граждани в армия от злодеи, 18 г. И ми харесва как котарака флиртува с малинката. Любимият ми цвят е черно,искам да се забавлявам,а и също съм приключенски тип човек,не искам даме контролират и искам свобода. Романтичният град Париж е застрашен от злите планове на Хълк Мод, 18 г. Как бихте се описали с една дума. И калинката и черния котарак песен на български малки гнойни пъпки по тялото как котарака флиртува с малинката.

И ми харесва как котарака флиртува с малинката.

Още от Детски песни

Маринет е единственото момиче с такава коса. Рая Маринова, 9 г. Обича да се забавлява с приятелите си, но си губи разума в присъствието на момчето, в което е влюбена — Ейдриън.

Деси Иванова, 9 г. Тя ми е любимата героиня. Damyana Dimitrova, 10 г. Damyana Dimitrova, 10 г.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Стойко
    Двамата са много добър екип. Благодаря ви че сте направили този чуден тест!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.