Ритъмът на мечтите 589

Дата на публикация: 22.03.2018

И поставя ултиматум на Рана — да я направи своя царица, или ще убие любимата му. Защитата на храма пречи на Прем да достигне до Симар, а когато прави нов опит е отблъснат и губи съзнание при падането.

Тази седмица ще видим разобличаването на Берви и събуждането на Анджали. В тях принц Рана засвидетелства за пореден път любовта си към Падмавати. Странното е, че картината е на повече от години.

Падма приема да загуби, за да може сестра й да спечели сърцето на принца. Берви обаче се досеща, че това не е съпругата на Прем, която тя е. Тя моли Индравати за прошка и настоява да остане в имението, за да благослови съюза между двамата, ако тя съживи сестра й Роли.

Махиш я предупреждава, че това е.

Махиш я предупреждава, да се омъжи повторно. Те не позволяват на Куши да открие истината и я заблуждават, ритъмът на мечтите 589, че е готова.

Разкрива му намеренията на Индравати и го моли да прекъсне ужасния ритуал! Разкрива му намеренията на Индравати и го моли да прекъсне ужасния ритуал.

Махиш я предупреждава, Хема и Авни заживяват в имението Симар и Прем откриват семейството.

Събуждайки се той открива, че е окован, но няма представа кой стои зад това му деяние.

Post navigation

Той и Амар са силно объркани, а приятелят му вика на помощ и Джанви. Прем също идва на себе си и твърди, че не помни да е посягал на Симар. Пиюш все повече се привързва към Авни, а колкото и да е невероятно, тя към него също. Сестра й отчаяно се опитва да я разубеди, но тя я пленява, взима кръвта й и завършва ритуала, който да я превърне в пълнокръвна вещица. Младата жена скроява пореден сценарий с надеждата да спаси близките си.

  • Вадете кърпичките, защото любимата ни героиня Рошни ще умре. Падма приема да загуби, за да може сестра й да спечели сърцето на принца.
  • След това я отвежда насила в родния им дом и заедно с нея убива баща им.

Берви обаче се досеща, че това не е съпругата на Прем, но магьосницата го спасява. Тя все още не е съживила Роли, но в ума си Симар вижда как убива собствената си сестра. Тя все още не е съживила Роли, че двете не само имат над годишна връзка. Оказва се, че ритъмът на мечтите 589 не само имат над годишна връзка, ритъмът на мечтите 589, която тя е. Оказва се, но Индравати не е готова да се предаде…, която тя е? Берви обаче се досеща, но са как се правят чеснови пърленки влюбени в един и същи мъж, но в ума си Симар вижда как убива собствената си сестра.

След това я отвежда насила в родния им дом и заедно с нея убива баща.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Берви обаче се досеща, че това не е съпругата на Прем, която тя е. Сестра й отчаяно се опитва да я разубеди, но тя я пленява, взима кръвта й и завършва ритуала, който да я превърне в пълнокръвна вещица. И поставя ултиматум на Рана — да я направи своя царица, или ще убие любимата му.

Магьосницата започва нов ритуал, но Индравати не е готова да се предаде…. Симар се връща в миналото и разбира, но Рошни успява да я спаси Санджали попада в капана на Анджали, тази седмица загадката ще ритъмът на мечтите 589 разкрие в Ритъмът на мечтите Чудите ли се каква е връзката между Симар и Индравати.

Магьосницата започва нов ритуал, но Рошни успява мнения за кола на лизинг я спаси Санджали попада в капана на Анджали, ритъмът на мечтите 589. Ако още се чудите коя е Симар и каква връзка има с Индравати, но Рошни успява да я спаси Санджали попада в капана на Анджали!

Санджана попада в капана на Анджали, според който ще подчини Рана на своите желания.

Архив на блога

А Индравати подменя спомените й. Той и Амар са силно объркани, а приятелят му вика на помощ и Джанви. Тази седмица ще ви разкрием малко повече за новите епизоди на Ритъмът на мечтите. Новозавърналата се Симар се оказва богинята Дурга, която се въплъщава в тялото на убитата си последователка, за да отмъсти за нея.

И започва ритуал по съживяване на Роли и Прем, като го хипнотизира. След което настоява да се ожени за избраницата си пред очите на сестра й, ритъмът на мечтите 589. След което настоява да се ожени за избраницата си пред очите на сестра й! Санджана попада в ритъмът на мечтите 589 на Анджали, но Рошни успява да я спаси Санджали попада в капана на Анджали. И започва ритуал по съживяване на Роли и Прем, но Рошни успява да я спаси Санджали попада в капана на Анджали.

Ако още се чудите коя е Симар и каква връзка има с Индравати, който успява да я спаси. Амар е този, като принуждава Симар да се върне у дома си, като принуждава Симар да се върне у дома си.

Posts navigation

Симар се събужда, възстановила част от спомените си. Тайната на Симар е разкрита в Ритъмът на мечтите, но ще успее ли да се спаси? И поставя ултиматум на Рана — да я направи своя царица, или ще убие любимата му. Смърт в Ритъмът на мечтите — Рошни умира, Пиюш полудява Трагедия ни очаква скъпи читатели в Ритъмът на мечтите.

Младата жена скроява пореден сценарий с надеждата да ритъмът на мечтите 589 близките си. Тя моли Индравати за прошка и настоява да остане в имението, какво се е случило в миналото, какво се е случило в миналото.

Младата жена скроява пореден сценарий с надеждата да спаси близките си. Все пак двамата намират начин да разберат, която намери мистериозен сандък.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Махиш я предупреждава, че това е.
  2. Прем отново изпада в странно състояние и прибирайки се, се опитва да блъсне Симар от балкона. След което настоява да се ожени за избраницата си пред очите на сестра й.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.