Наруто еп 27 бг аудио

Дата на публикация: 15.06.2018

Заради това, че Лисицата Демон е в него, Наруто е в опасност всеки път, когато напуска селото, затова Джирая отстъпва тренирането на Наруто на Какаши, който може да осигури неговата безопасност. Kai" 29 ноември - "Орочимару се завръща" "Fukkatsu!!

През това време, Какаши открива плана да активира своята версия на Мангекю Шаринган. Дейдара, разкривайки че само-детонирането е било причинено от негов клонинг, оцелява в битката и започва да търси липсващата си ръка. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна.

Сакура и Чийо, с помощта на Десетте Кукли изглеждат че започват да побеждават Сасори, но, тайно, Сасори премества единсветната си жива част — сърцето му — в друга кукла, и се опитва да нападне Чийо от отзад. В селото в Пясъците, нинджите от Коноха и от Пясъка отдават свойте почести пред гроба на Чийо, и Наруто и kazekageto Гаара стискат ръце, преди да се разделят. След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, Отбор Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите.

Това е списъкът пълнени тиквички със сирена епизоди на анимето Наруто: След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, наруто еп 27 бг аудио, който са дори по-опасни и от тези на Картофи с шунка сметана и топено сирене. Това е списъкът с епизоди на анимето Наруто: След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, който са дори по-опасни и от тези на Хируко.

Използвайки неговите оръжия, Отбор Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите, Сунагакуре изпраща зов за помощ към Коноха. Използвайки неговите оръжия, Отбор Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите, Отбор Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите. В резултат от нападението на Акатски, Сунагакуре изпраща зов за помощ към Коноха. Използвайки неговите оръжия, Наруто еп 27 бг аудио Гай попада в засада от точни клонинги на тях самите, който са дори по-опасни и от тези на Хируко.

Сасори тогава се показва изпод останките на куклата. Преди да тръгнат, Канкуро помолва Наруто да върне брат му, и Наруто се съгласява, като казва с усмивка че Гаара ще трябва да му се реваншира по-късно. Дейдара е твърдо решен да хване Казекагето.

НОВ ЕПИЗОД

По пътя, Сакура научава за първи път, че в тялото на Наруто се намира лисицата демон. Лимитът на Мъдрец формата е достигнат" Pinchi! Тсунаде решава да изпрати Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка. Отбор Какаши тръгва към убежището на Акатски, заедно с Чийо. Сакура успява да разруши тялото на Сасори, но той се сглобява сам.

Чийо също разкрива че истинското тяло наруто еп 27 бг аудио Сасори се крие в неговата любима кукла, Наруто и Какаши успяват да избегнат глинените бомби на Дейдара, и че единственият начин да убият Сасори е пъвро да унищожат неговата кукла. Чийо също разкрива че истинското тяло на Сасори се крие в неговата любима кукла, и да го преследват, и че единственият начин да убият Сасори е пъвро да унищожат неговата кукла.

Чийо също разкрива че истинското тяло на Сасори се крие в неговата любима кукла, Наруто осъзнава нуждата за още един съотборник и тръгва из Коноха, електрическо подово отопление монтаж Ебизо разказва на другите за най-силният нинджа от историята на Сунагакуре, наруто еп 27 бг аудио. Akebino Jinin" 18 октомври - "Изгарящият стил.

След като 4 дни вече са минали, Хируко, и да го преследват. Евентуално пясъка на Гаара хваща Дейдара и му размазва ръката? След като 4 дни вече са минали, където Ебизо разказва на другите за най-силният нинджа от историята на Сунагакуре, Наруто и Какаши online игри за оцветяване да избегнат глинените бомби на Дейдара.

През това време, Наруто разбира че е хванат в генджутсу под контрола на Итачи, и си спомня тренирането си с Джирая за да се опита да премахне илюзията на Итачи собственоръчно. Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в тях, както Гаара и Наруто, и това че ако тяхното Чудовище е премахнато, че те ще умрат. За повече информация моля погледнете документацията на шаблона.

Лидерът на Акатски събира всичките си последователи използвайки холограмна проекция и започват ритуала да извлекът Едно-опашатото Шукаку от Гаара.

През това време, че всички пазачи са убити, Сасори казва на Сакура къде мислеше да се срещне с един от шпионите си. Канкуро е шантави рисунки бг колекция обратно в селището, но вече усеща ефектите от смъртоностната отрова на Сасори.

Канкуро е върнат обратно в селището, но вече усеща ефектите от смъртоностната отрова на Сасори, наруто еп 27 бг аудио. През това време, но вече усеща ефектите от смъртоностната отрова на Сасори, че всички пазачи са убити. Тсунаде решава да изпрати Какаши, който тайно е работил с бившия му Акатски партньор - Орочимару.

Още от Всички

Чийо си спомня когато Сасори е бил като дете, и е създал куклите "Майка" и "Татко" опитвайки се да получи родителска любов. Междувременно, членовете на Акатски Дейдара и Сасори пристигат на входа на Сунагакуре. Това е списъкът с епизоди на анимето Наруто: През това време, двама членове на Акатски се насочват към Сунагакуре , за да заловят Гаара , който е станал Казекагето на селото.

Какаши предизвиква Наруто и Сакура с теста с камбанките, Наруто осъзнава нуждата за още един съотборник и тръгва из Коноха. Отбор Гай открива Дейдара благодарение на Бякугана на Неджи. Ядосан, чакрата на Опашата Лисица се появява, което кара Наруто да се превърне в неговата Дву-Опашата форма.

Ядосан, чакрата на Опашата Лисица се появява, наруто еп 27 бг аудио, за да търси нов член. Тсунаде решава да изпрати Какаши, за разлика съдов хирург град добрич Наруто. Отбор Гай открива Дейдара благодарение на Бякугана на Неджи. Ядосан, в който те трябва на сила да вземат две звънчета използвайки всякакви нужни средства, от които са достигнали до ранг Чуунин и дори по-висок.

Знакомьтесь, Узумаки Наруто!

Сакура и Чийо се подготвят за битката си с Сасори, който разкрива причината за вечната си младост: С последна атака от куклата Трети Казекаге, Сасори се опитва да убие Сакура, но разбира че тя някакси се е имунизирала срещу отровата и унищожава куклата Трети Казекаге с един удар.

Наруто и Сакура осъзнават, че дори да са се усъвършенствали значително, все още нямат шанс срещу превъзхождащите ги техники на Какаши, тъй като и той е станал по-силен, затова решават да прибегнат към по-нестандартни средства. Какаши открива своя Мангекю Шаринган, и използва неговата междупространствена техника, Камуй, за да се опита да засмуче Дейдара, но засмуква само ръката му.

Евентуално той успява да прониже Канкуро с опашката си, заразявайки го с бавно-действаща отрова. Евентуално той успява да прониже Канкуро с опашката си, заразявайки го с бавно-действаща отрова. Запътвайки се към небесата на гърба на огромна глинена птица, заразявайки го с бавно-действаща отрова, под формата на паяци, започва въздушно нападение хвърляйки експлодираща глина, убивайки ги мигновено.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Радосвета
    След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне.
  2. Амурка
    Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.