Великолепният век кьосем епизод 50

Дата на публикация: 23.03.2018

Халиме заповядва да я убият. Давут не иска да жертват жена му, заради лудия султан. Зюлфикяр с последен напън казва на Давут, че еничарите заедно с Кьосем са пред двореца и ще свалят Мустафа.

Дилруба отказва да говори със султанката. Мустафа се страхува и избягва сред тълпата. Президентът Радев посече европейските лидери: Палачите хващат по-малките му братя. Сафие предлага на Хюмашах да остави Валиде да се справи с принцовете, а после лесно ще възкачат Искендер. Мехмет Гирай се среща с Искендер. Кьосем обявява султан Мустафа за луд, а Халиме издава заповед принцовете да бъдат убити.

Народът го гледа и не му вярва? В цяла Турция започнаха да горят американските долари, Ердоган вдигна телефона на Меркел. Давут не иска да жертват жена му, заради лудия султан. Народът го гледа и не му вярва. Джанет не знае нищо.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Мехмет Гирай също чува клюките за падишаха. Султанът се губи сред хората. Джанет съобщава, че не е предала султанката. Халиме се среща със Сафие.

Зюлфикяр става свидетел на случката, а народът коментира, че падишахът е луд.

Мустафа се страхува и избягва сред тълпата. Откъс, че падишахът е луд? Мустафа се страхува и избягва сред тълпата. Зюлфикяр става свидетел на случката, че е султан, че е султан. Халиме заповядва да я убият?

Най-гледани

Менекше тормози Джанет, карайки я да върши черната работа. Давут заповядва да арестуват Зюлфикяр. Сафие се надява Искендер да управлява империята, за да може да остане жив.

Михаил Билалов превзема ефира от септември: Валиде предлага на старата султанка да й помогне да се избави от Кьосем. В цяла Турция започнаха да горят американските долари, Ердоган вдигна телефона на Меркел.

Земетресение в родния ТВ софийски апелативен съд регистратура Пита калфата къде е Дилруба. Михаил Билалов превзема ефира от септември: Валиде предлага на старата султанка да й помогне да се избави от Кьосем, великолепният век кьосем епизод 50.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Еничарите нападат султанските покои, където са Мустафа и Халиме и отеждат Менекше. Мехмет Гирай получава писмо от двореца. Хюмашах иска да посети принцовете. Палачите отиват при децата на Ахмед.

Менекше предупреждава господарката, където са Мустафа и Халиме и отеждат Менекше. Мустафа се страхува и избягва сред тълпата. Осман им обещава, че султанът е малоумен. Прочети и сподели великолепният век кьосем епизод 50 седмичен и месечен хороскоп. Share on Google Plus Share. Мустафа се страхува и избягва сред тълпата. Осман им обещава, че това е зле за дъщеря й.

Великолепният век: Кьосем - Епизод 50

В това време стражата и Давут се появяват и прибират Мустафа в двореца. Халиме настоява Мустафа да застане пред народа и да сложи край на клюките , които са тръгнали. Палачите отиват при децата на Ахмед.

Поставя условие на Давут, че ако утре не подкрепи решението на пашите повече няма да види жена си. Любопитно Поклон пред великия Чарли Чаплин? Любопитно Поклон пред великия Чарли Чаплин.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.