Вадене на зъб цена пловдив

Дата на публикация: 01.07.2018

Лечение на ортодонтска деформация със сложен междучелюстен апарат лв. Екстракция на полуретиниран зъб лв.

Локална обработка на устна лигавица 20 лв. Само с помощта на денталната хирургия е възможно да бъде избегната тази тъжна съдба. В този случай хирургът премахва пародонталните джобове и всички огнища които поддържат хроничното възпаление.

Например при една кистата на зъба от която постоянно тече гной, в случай когато един зъб травмира бузите или езика и др. Лечение на ортодонтска деформация на едната челюст със снемаем ортодонтски апарат лв.

Изработване на обтурация с естетичен фотокомпозит -3 повърхности лв. Кистата представлява кухина запълнена с течност. В този случай хирургът премахва пародонталните джобове и всички огнища които поддържат хроничното възпаление. Изграждане на фрактуриран зъб без радикуларен щифт 80 лв. Екстракция на млечен зъб 30 лв.

Профилактика

Изцяло керамична фасета лв. Диагностика Първичен преглед снемане на зъбен статус и изготвяне на досие 20 лв. Научавайте първи, за промоционални оферти, за услугите които ви интересуват!

Терапия Изработване на обтурация с естетичен фотокомпозит 1 повърхност 60 лв. Естетично възстановяване на фронтален зъб лв. Интралигаментарна анестезия 5 лв. Модерна дентална хирургия позволява извършването на операциии за запазване на зъба.

  • Използвайте формата, за да запазите час за консултация.
  • Изработка на временна корона в клинични условия 50 лв. Интралигаментарна анестезия 5 лв.

Флуоризиране на челюст лв Изработка на шина за бруксизъм лв. Флуоризиране на челюст лв Изработка на шина за бруксизъм лв. Екстракция на млечен зъб 30 лв. Ортодонтия Ортодонтска консултация 30 лв. Флуоризиране на челюст лв Изработка на шина за бруксизъм лв. Изработка на временна корона в клинични условия 50 лв.

Цени и услуги

Терапия Изработване на обтурация с естетичен фотокомпозит 1 повърхност 60 лв. Хирургия Терминална анестезия 10 лв. Тя включва и отстраняването на тумори и лезии, премахване на гнойни огнища, лечение на вродени дефекти и аномалии, синуслифт, възстановяване на костна тъкан с цел потготовка за имплант и др..

Профилактичен преглед включително полиране на съзъбието 20 лв. Тя включва и отстраняването на тумори и лезии, възстановяване на костна тъкан с цел потготовка за имплант и др, лечение на вродени дефекти и аномалии, възстановяване на костна тъкан с цел потготовка за имплант и др, вадене на зъб цена пловдив, синуслифт.

Металокерамична корона върху имплант лв. Металокерамична корона върху имплант лв. Профилактичен преглед включително полиране на съзъбието 20 лв.

Интралигаментарна анестезия 5 лв. Кистата представлява кухина запълнена с течност. Изработване на обтурация с естетичен фотокомпозит 2 повърхности 80 лв. Обикновено е локализирана на върха на корена на зъба.

Модерна дентална хирургия позволява извършването на операциии за запазване на зъба. Изработване на обтурация с естетичен фотокомпозит 2 повърхности 80 лв. Хирургия Терминална анестезия 10 лв. Терапия Изработване на обтурация с естетичен фотокомпозит 1 повърхност 60 лв. Модерна дентална хирургия позволява извършването на операциии за запазване на зъба. Екстракция на млечен зъб 30 лв. Терапия Изработване на обтурация с естетичен фотокомпозит 1 повърхност 60 лв.

Екстракция на млечен зъб 30 лв. Ортодонтска консултация 30 лв, вадене на зъб цена пловдив.

Диагностика

Изберете услуга… Лазерна епилация и Фотоепилация Лазерно подмладяване на кожата Лазерно премахване на повърхностни кръвоносни съдове Лазерно отстраняване на образувания по кожата Попълване на бръчки, уголемяване на устни Неоперативно лечение на целулит и редукция на тегло Мезотерапия, Биоревитализация Лазерно лечение на акне и младежки пъпки Колариум Солариум Лазерно лечение на гъбички на ноктите Ейдж Контрол Революшън Химичен пилинг Фраксел - Фракционно лазерно подмладяване Хайфу HIFU - Неоперативен SMAS лифтинг Лазерно избелване на зъбите.

Диагностика Първичен преглед снемане на зъбен статус и изготвяне на досие 20 лв. Лечение на ортодонтска деформация с естетични керамични брекети на двете челюсти за целия период лв Поставяне на апарат за бързо максиларно разширение лв.

По време на операцията се премахват и всички засегнати тъкани, а при необходимост се извършва възстановяване на костната тъкан.

По време на операцията се премахват и всички засегнати тъкани, а при необходимост се извършва възстановяване на костната тъкан. Последиците от нелекуван кариес вадене на зъб цена пловдив една от основните причини за загуба на един зъб.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.