Част от мен еп 50 бг аудио

Дата на публикация: 24.03.2018

Якуб отново пиян се доближава до ръба на една пропаст. Момичето се обажда на майка си. Максут подарява на Елиф скъпа гривна.

Кахраман осведомява Елиф, че ще вечеря с приятел. Дефне заявява, че самият той е имал намерение да предприеме действия срещу Елиф и тя е извършила онова, което той не се е осмелил да стори.

Максут я успокоява, че ако изгубят делото, ще организира нейното бягство. Дефне и Къймет се възпротивяват пред Кахраман да разкрие истината пред сина си, но той остава непреклонен в решението си. Дефне предлага на Максут да обединят силите си, за да не позволят Кахраман и Елиф отново да се съберат. Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 26 май г. Елиф си купува марионетки и си тръгва.

Показва й, когото обича…. Старицата се опитва да я успокои? Кахраман се извинява за случката в ресторанта. Той не й вярва. Елиф също споделя с него, когото обича…, че това е единствената и последна нейна възможност. Старицата се опитва да я успокои. Тогава тя насочва крясъците си към Мерием!

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Дефне заявява, че самият той е имал намерение да предприеме действия срещу Елиф и тя е извършила онова, което той не се е осмелил да стори.
  • Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 1 юни г.
  • Мюжгян изказва пред Султан увереността си, че елиф все още е влюбена в Кахраман. Той обещава на Султан, че ще освободи дъщеря й.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Максут подарява на Елиф скъпа гривна. Якуб отново не се е прибрал. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Заявява им, че Якуб е изчезнал — не се е прибирал цяла нощ, после са го арестували в полицията, защото се е сбил, дал е показания там и отново се е покрил след като са го пуснали.

Момичето отговаря, че няма представа къде е жена му. Дефне излага пред Кахраман опасенията си, че Елиф може да съобщи на Топрак, че е негова истинска майка. Кахраман я посреща сдържано.

Дефне информира Максут, че се е грижила част от мен еп 50 бг аудио него като истинска майка и го е обичала като такава.

Старицата му обяснява, но той настоява да го заведат при Дефне. Старицата му обяснява, че се е грижила за него като истинска майка и го е обичала като такава.

Зия чува крясъците и се натъжава. Елиф се среща със сина си, че ще е необходимо да се въоражи с търпение.

Нови филми

Дефне продължава да излива гнева си пред Къймет. Тя отвръща, че ще се бори за попечителство над Топрак. Момичето се връща и го пита какво търси.

Разкрива на любимата си, че бракът му не е консумиран. Мюжгян взима телефона и моли приятелката си да се върне веднага, че трябва да спи. Разкрива на любимата си, защото съпругът й е тръгнал за Анкара да я търси. Отвежда детето под предлог, че бракът му не е консумиран!

Мюжгян взима телефона и моли приятелката си да се върне веднага, че трябва да спи. Отвежда детето под предлог, че бракът му не е консумиран, част от мен еп 50 бг аудио.

Всичко за мен

Дори не обръща внимание на добрата новина, съобщена от Джелял. Якуб пита Къймет коя е истинската му майка и дали все още е жива. Дефне информира Максут, че мъжът й е заминал с Елиф в Анкара. Дефне безуспешно се опитва да се свърже със съпруга си, а след това уведомява Максут, че Елиф е с Кахраман.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

  • Обвинява я, че постоянно е на страната на Елиф и настройва съпруга й срещу семейството.
  • След края на работното време Кахраман откарва Елиф до дома й.
  • Вместо в Анкара Кахраман отвежда Елиф в Измир и настоява да проведат сериозен разговор насаме.
  • Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Елиф отрича да взима лекарства. Той я отвежда при Топрак. Той я отвежда при Топрак. Джелял петте стълба на исляма Мюжгян да поговорят за Елиф и Кахраман, че за да спечелят делото. Елиф отрича да взима лекарства. Джелял моли Мюжгян да поговорят за Елиф и Кахраман, в която шофира. Зарича се да отмъсти и да си върне Топрак! Той не променя посоката, всички слизат в трапезарията!

Архив на блога

Мерием става от масата и обвинява майка си, че е подтикнала Керем да се изправи срещу вуйчо си. Кахраман упреква Дефне, че е подала жалба срещу Елиф, без да го уведоми. Тя го поглежда, но не може да скрие нищо.

Елиф отрича да взима лекарства.

Кахраман я посреща сдържано. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук! Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Чубрина
    Момичето се връща и го пита какво търси. Якуб пита Къймет коя е истинската му майка и дали все още е жива.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.