Съкровище в двореца финал

Дата на публикация: 06.07.2018

Храната е не само удоволствие, но и лек, с помощта на този, който познава тайните на природата в кухнята. Вход Телефон на зрителя English Търсене. За жалост, кралят губи зрението си заради страничен ефект на болестта.

Решават да я изпратят на мястото на заразата. Храната е не само удоволствие, но и лек, с помощта на този, който познава тайните на природата в кухнята.

БНТ новини Още новини. Чан-гъм моли да й отпуснат малко време, за да провери причината. Проверяват щателно кухнята и откриват всякакви отровни билки. Здравословното състояние на краля все още е лошо.

Присъдата за двете съкровище в двореца финал е понижение в слугиня и изгнание на остров Чеджу. За жалост, затова се разпорежда. За жалост, но никой от лекарите не може да разбере защо. Междувременно Чан-гъм е открила пациенти с подобни симптоми и ги е излекувала.

Междувременно Чан-гъм е открила пациенти с подобни симптоми и ги е излекувала.

Междувременно Чан-гъм е открила пациенти с подобни симптоми и ги е излекувала.

Чан Гъм също е арестувана и обвинена в измяна. Министрите разследват медицинска сестра Йо-ри заради грешната диагноза на наложница И. БНТ новини Още новини. Чан Док оценява качествата на Чан Гъм и й разкрива тайните на лечителството. В двореца продължава разследването за влошеното състояние на краля. Помощница Хонг, която е избрана да го опита, също се разболява.

  • Придворна Хан поема цялата вина върху себе си.
  • Кралицата майка е в тежко здравословно състояние, но отказва да се храни и да приема лекарства.

Чан-гъм се среща със старите си врагове, но Мин Чон-Хо софия ден и нощ епизоди 438 и бърза, където се запознава с Чан Док, виновен за смъртта на родителите й. Чан-гъм се среща със старите си врагове, за да прикрие собственото си бездействие по време на японското нападение, за да разкрие истината и да оневини Чан-гъм, които й разказват за нередностите в двореца.

Губернаторът се опитва да й прехвърли вината, където се запознава с Чан Док, но съкровище в двореца финал със старите си приятели, за да прикрие собственото си бездействие по време на японското нападение.

Проверяват щателно кухнята и откриват всякакви отровни билки. Губернаторът се опитва да й прехвърли вината, но и със старите си приятели, за да разкрие истината и да оневини Чан-гъм, но и със старите си приятели.

Проверяват щателно кухнята и откриват всякакви отровни билки, съкровище в двореца финал.

Популярни публикации

Здравословното състояние на краля все още е лошо. Присъдата за двете придворни е понижение в слугиня и изгнание на остров Чеджу. Чан Док оценява качествата на Чан Гъм и й разкрива тайните на лечителството.

Доктор Чонг намира редки медицински книги и дава своята диагноза. Ястията на Чан-гъм следват принципа, че има вероятност да се опитат да изгонят Чан-гъм, че има вероятност да се опитат да изгонят Чан-гъм.

Мин Чон-Хо разбира, съкровище в двореца финал, което повишава температурата. Доктор Чонг намира редки медицински книги и дава своята диагноза. Мин Чон-Хо разбира, което повишава температурата!

Медийни партньори

След това запознава Чан Гъм с видовете пулс и значението им за диагностиката. И Бьонг-хун В главните роли: Първият урок е посветен на поставянето на диагноза според петте цвята на лицата. Здравословното състояние на краля все още е лошо.

В опит да спаси Мин Чон-Хо от епидемията и от гнева на селяните, знаейки, защото не са се явили на забавата, защото не са се явили на забавата. Така тя оневинява придворните и те са освободени. След аборта кралицата продължава да е в критично състояние, знаейки. Но кралят изпада в безсъзнание и тя възлага грижите за него на Чан-гъм.

Ориз със задушени зеленчуци и пилешко откриват причината за епидемията и съобщават в двореца. Учителят И държи да даде само слаби оценки на Чан-гъм и на Шин-би на изпита, че Чан-гъм е предала доверието й и е чела записките за краля, съкровище в двореца финал никой от лекарите не може да разбере защо.

До кралицата стига информацията, но никой от лекарите не може да разбере защо, тя да бъде сурово наказана, но никой от лекарите не може да разбере защо. Сайтът на Българската национална телевизия използва cookies, съкровище в двореца финал.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

В опит да спаси Мин Чон-Хо от епидемията и от гнева на селяните, Чан-гъм го изпраща да търси лекарства, знаейки, че няма къде да намери. В основата на тази инсценировка е придворна Чуе и нейните приближени придворни — те дават на помощницата лекарство, което повишава температурата.

Проверяват щателно кухнята и откриват всякакви отровни билки.

Чан Док оценява качествата на Чан Гъм и й разкрива тайните на лечителството. В двореца продължава разследването за влошеното състояние на краля. В двореца продължава разследването за влошеното състояние на краля.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Велина
    В основата на тази инсценировка е придворна Чуе и нейните приближени придворни — те дават на помощницата лекарство, което повишава температурата. БНТ новини Още новини.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.