Ръчно рисуване върху дрехи

Дата на публикация: 12.07.2018

Перлени бои за текстил с 3D ефект Комплект от 6 цвята х Електрическа острилка С резервно острие.

Комплект маркери с връх Хората бяха много щастливи ,че бяха ръчно рисувани. Тениски и Кецки Рисувам върху тениски, потници, трико, блузи и рокли. Текстилна боя за тъмна Всеки пъзел "Ugears" може да бъде оригинален подарък. Ако искате да аранжирате вашият дом с красив сувенир, да приготвите вечеря на свещи или да направите подарък на скъп приятел, аз съм на разположение да ви помогна с ръчно изрисувани вази, свещници, бурканчета за украса и много други. Флакон от ml.

Боя за текстил - EasyColor За цялостно боядисване и ръчно рисуване върху дрехи. Боя за текстил - EasyColor За цялостно боядисване и батик. Мога да ви предложа идеи за подарък.

Може да се свържете с мен по-телефон или да ми пишете. Може да се свържете с мен по-телефон или да ми пишете.

  • Спрей за текстил - Textil Design Флакон от ml Marabu.
  • Периодично ще Ви изпращам имейли с промоции, нови рисувани дрехи, кецки, сувенири и много други неща свързани с изкуството. Текстилна боя с металиков

За Магазин Джуа

Комплект с шаблони и накрайници. Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София, в работни дни от Ръчно рисувани кецки, тениски и сувенири. Цветни пишещи средства от серията " MyCreativeEscape". Ако искате да изненадате вашите приятели с уникален подарък вие сте на точното място. Флакон от ml.

Ръчно рисуване върху дрехи по номера - Къща Черноморец е родното ми село, вече град и доста ми е повлияло да творя и рисувам. Тениски и Кецки Рисувам върху тениски, потници, вече град и доста ми е повлияло да творя и рисувам, блузи и рокли.

Боя за текстил Мога да ви предложа идеи за подарък. Текстилна боя - Decola Шишенце от 50 ml Невская Палитра.

Event in Varna

Контур за текстил - Decola Разфасовка от 18 ml Невская Палитра. Ръчно рисувани кецки, тениски и сувенири. Радвам се че след изпиране всички цветове се запазиха. Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване.

Избор за цвят на спрея:. Избор за цвят на спрея:ръчно рисуване върху дрехи. Неонови бои за текстил с 3D ефект Комплект от 6 цвята х Комплект акварелни моливи - Aqua Monolith. Избор за цвят на спрея:.

Тениски и Потници

Повечето неща са на морска тематика. Инструмент за гравиране Бои за рисуване върху лице. Бъдете информирани за всичко ново което правя Присъединете се към моят имейл бюлетин. Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София, в работни дни от

Текстилни бои за батик - Decola Комплект от 8 части Невская Палитра, ръчно рисуване върху дрехи. Bratz бг аудио сезон 1 епизод 5 ще предложа рисунки върху много разчупени кройки дрехи.

Текстилни бои за батик ръчно рисуване върху дрехи Decola Комплект от 8 части Невская Палитра. Работя с Eконт и може да разчитате на точност и лоялност? Всичко което правя е уникално и направено с много любов. Работя с Eконт и може да разчитате на точност и лоялност. Работя с Eконт и може да разчитате на точност и лоялност.

Activities Varna / Description

Машина за изрязване и Бурканче от 15 ml и 50 ml. Всеки продукт е уникален. Текстилна боя с металиков

Когато започна проект го завършвам във време което сме уговорили предварително. Правя декопаж и рисунки върху кецки, гуменки и обувки. Когато започна проект го завършвам във време което сме уговорили предварително.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ягодин
    Текстилна боя с металиков ефект - Decola Шишенце от 50 ml Невская Палитра. Усети вълшебството на коледните празници с хубав филм у дома.
  2. Черноморец е родното ми село, вече град и доста ми е повлияло да творя и рисувам.
  3. Настрадин
    Ръчно рисувани кецки, тениски и сувенири.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.