Тесто за печени понички

Дата на публикация: 20.07.2018

Обикновено за печене на червено месо или цели птици се дават определени минути на определени градуси за определено количество от месото. Затова, най-добрият показател си остава термометърът за месо.

Здравейте момичета и момчета, правих понички и ползвах уред, който си купих от Джъмбо и мога да каза, че е качествен. Вече и любими в моя дом: Квасът ти е добър. По- вкусни не бяхме яли!!! Забелязах, че в чугунената тенджера изчакване не е необходимо, дори температурата на олиото продължи да се покачва по време на пърженето.

Единствено ми се иска тестото да е по-ароматно - ванилия дали ще му подхожда…. Единствено ми се иска тестото да е по-ароматно - ванилия дали ще му подхожда…? Маята ми е двойно повече. Маята ми е двойно повече. Мариета Атанасова 3 април г.

Люси 3 март г.
 • Коментари за публикацията Atom.
 • И съм променяла рецептата — с кисело мляко, с мляко и вода, с комбинация от различни брашна, с квас — и винаги са се получавали много добре. Има хубави магазини с качествена стока и не скъпи тип Щъркелите За кой град питаш?

Поръсени с пудра захар още докато са топли са вкусна закуска, но дори след като изстинат могат да се сервират за десерт. Мисля, че ще е по-добре да печеш месото до 60 градуса, например, вместо да го разрязваш по-рано от нужното му време за почивка. Анонимен 10 юни г. Както и да е, те не са напълно кухи, но с много пореста текстура, която позволява крема да прониква като плънка.

Здравей, Милена, Да, по принцип ползвам за мярка от мл, ако е друга, я посочвам допълнително. Правих ги с шприц и стават много сполучливи.

Спазих точно указанията и се получиха фантастични.

Благодаря, и дали е с вентилатор или. Благодаря, и дали е с вентилатор или. Поръсват се с пудра захар тесто за печени понички са готови за сервиране. Благодаря, за да изпълня цялото това пространство. Анонимен 16 март г. Поръсват се с пудра захар и са готови за сервиране.

Всичко за мен

В брашнената смес се прави кладенче и в него се изсипват млякото с маята и яйцето. Още утре ще ги направя. Люси 1 март г. Напиши в гугъл "понички Бордовски" и ще ти излязат едни други на Жоро, които са хубави печени, правила съм ги и пълня с шоколад дори тях.

Или по-скоро обратното - поничките ми тесто за печени понички на меките перфектно кръгли мекици на баба ми. Въодушевих се от примера ти и си купих термометър, тесто за печени понички. Въодушевих се от примера ти и си купих термометър. Не ми се получава нещо с тестото. Или по-скоро обратното - поничките ми напомнят на меките перфектно кръгли мекици на баба ми! Въодушевих се от примера ти и си купих термометър. Или по-скоро обратното - поничките ми напомнят на меките перфектно кръгли мекици на баба ми.

Необходими Съставки

За целта в подходящ съд слагам млякото и поставяме на котлона. Някои не бухнаха, макар че те бяха и по-тънки при самото разточване. Препотих се три пъти само докато чета!

Тесто за печени понички коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Дано не сте случили на такъв? Люси 25 април г. Имам въпрос по отношение на поничките? Все пак, в който са приготвени, много ще се радвам да ги опиташ и да споделиш впечатления, в който са приготвени.

Поставят върху кухненска хартия за да се отцедят хубаво от мазнината. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Начин на приготвяне

Ако е от китайските, за които писах - те не режах хубаво тестото - като стиснеш, кръгчето не се отрязва веднага да падне равно кръгче, асе точи и стават неравномерни.

Без термометъра със сигурност щях да го препека. Силна прегръдка от мен! Когато сме добавили всичкото масло , прибавяме останалото количество брашно и месим до получаването на лъскава, гладка, еластична и малко залепваща смес.

Може би го оставям много течно и поничките при пържене поемат много мазнина. Може би го оставям много течно и поничките при пържене поемат много мазнина. Бъди здрава и пълна с много ентусиазъм и устрем за успех и развитие в кариерата, тесто за печени понички.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Зафирка
  Покрива се със стреч фолио и се оставя на стайна температура докато удвои обема си — около 1 час и 30 минути. Танче, много ще се радвам да ги опиташ и да споделиш впечатления.
 2. Силена
  По принцип винаги маята се слага първа в тестото , когато се замесва, но не съм убедена, че ще спре целия процес на дрождите ,ако не е същата последователност. Здравей, Милена, Да, по принцип ползвам за мярка от мл, ако е друга, я посочвам допълнително.
 3. Венко
  Благодаря и аз за хубавия поздрав:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.