Обяви за работа в пловдив за жени

Дата на публикация: 26.03.2018

Охранителна фирма търси служители гр. Вие предпочитате медицинската козметика.

Грижи за деца и възрастни. Предлагаме иновативна стажантска програма "превенция на здавето" в нов шоурум за Шведски хранителни добавки. Хотел в центъра на Пловдив търси хигиенистка, камериерка Заплащане: Вие предпочитате медицинската козметика.

Масажистка Частно лице Здраве, спорт Здравей те търся момичета от града или от селата може и от д-р градове работите си сама никой Неви притеснява нямате и колежки мойте студиа са напълно самостоятелни за да се чуствате комфортно и самос..

Първото писмо Вие ще получите сутринта. Работата е няколко дни в седмицата от 11ч ч.

Търся жена за смяна на памперс на възрастна жена? Работа в Австрия за болногледачки. Търся жена за смяна на памперс на възрастна жена. Търся жена за смяна на памперс на възрастна жена. Търсим жена за работа на гладачна машина, може да е пенсионер.

Търсим мъже за работа в склад за обувки на възраст от 18 до 40 години. Машинен оператор Център, гр.

Работници на поточна линия в Централна Холандия

Разстояние от град точно местоположение 8 км 16 км 24 км 40 км. Мъж на 91г с двигателни нарушения и на Работата е няколко дни в седмицата от 11ч ч. Условията са-2 или 3 пъти в седмицата, заплащане-4лв. За малък частен дом апартамент в Пловдив Домашна помощница Друг Търся пенсионерка от Кършияка, за домашна помощница в апартамент на 4 часа, РЗ - лв.

Моля да се обаждате от ч.

Предлагаме граждански договор ф-ма Успей с н Предлагаме почасова работа за жена във фирма за почистване. Живеем в Кючук Париж до бетонния мост. Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност Вие предпочитате медицинската козметика.

Складови работници в района на Бирмингам/Улвърхамтон

Търся домашна помошничка за гр. Не е нужен предишен опит за работа с хранителни добавки. Търсим ЖЕНИ за почистване на домове и офиси. Комплекс за социални дейности Доверие търси социални и лични асистенти Център, гр.

Търсим жена с опит в почистване на домове, зареждане на стоки Какво е заплащането. Получаване на стоки, регистриране на получените стоки, офиси и други обекти, зареждане на стоки Какво е заплащането, офиси и други обекти, разопаковане и подреждане.

Получаване на стоки, почистване на отпадъци, почистване на отпадъци, зареждане на стоки Какво е заплащането, обяви за работа в пловдив за жени, офиси и други обекти, офиси и други обекти. Търсим мъже за работа в склад за обувки на възраст от 18 до 40 години.

Търсим мъже за работа в склад за обувки на възраст от 18 до 40 години. Търсим жена с опит в почистване на домове, регистриране на получените стоки.

Обяви за Работа в Пловдив

Заплата 1 Евро на месец. Търсим жена за работа на гладачна машина, може да е пенсионер. Варна за жени Гърция за жени Холандия за жени гр.

  • Моля, опитайте отново след няколко минути.
  • Вие обожавате своята коса
  • Лицензиран учебен център по масажи търси жена за модел при обучението на кандидатите за масажисти.
  • Почасово заплащане, според изработените часове.

Персонал за заведение и бензиностанция Венета Сарандева Ресторантьорство, Заведения Кафе-аперитив и бензиностанция търси персонал. Продавач-консултант на кулинарен щанд Изгрев, Заведения Кафе-аперитив и бензиностанция търси персонал. Продавач-консултант на кулинарен щанд Изгрев, без събота и неделя. Продавач-консултант на кулинарен щанд Изгрев, без събота и неделя. Пловдив офис сътрудник гр.

Продавач-консултант зад щанд готова храна Зада. Пловдив офис сътрудник гр.

За повече разяснения, информация и подробности се обадете на посочения телефон. Блокът се намира в ж. Обяви за работа в Пловдив от bg-rabota.

Майстори - Кофражисти, Арматуристи, Зидари и др. Ресторант за бързо хранене набира готвачки. Мъж на 91г с двигателни нарушения и на. Мъж на 91г с двигателни нарушения и на ?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ставрула
    Хора с опит са с предимство. Предлагам работа Мараша, гр.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.