Фазов регулатор на мощност

Дата на публикация: 27.03.2018

В момента е вата с триак BT клиента иска да го докарам до вата за активен товар. Става въпрос само за нагревател. Трябва да се махнат:

Скоро един приятел прави фазово управление на полюлеите на някаква зала - към kW. C- nF , L - колкото се е получило от възможностите на ферита. Sat Jun 24, 5: Много е вероятно дроселът да се "изпече" при новата мощност. Форум Други интересни теми Токозахранващи устройства Фазов регулатор на мощност! Translation by Audio Club Bulgaria.

Previous topic Next topic. Явно може би нещо схемата да куца Опитът обаче, често е резултат от липса на мъдрост. Разликата е в управляващия ток единия е ма другия 50 ма, фазов регулатор на мощност. Разликата е в управляващия ток единия е ма другия 50 ма.

До краят на полу-периода симистора е отпушен и не може да става заряд на С2.
 • Мощността не е голяма.
 • C- nF , L - колкото се е получило от възможностите на ферита.

Фазов регулатор

Иначе при повече яркост няма никакви проблеми. Sun Sep 26, 6: Принципно, не е редно да махаш филтъра. Почти със сигурност на схемата си разменил местата на анод 1 и анод 2. След няколко секунди загрява и няма никакви странични ефекти при всяко едно положение.

 • Мощността не е голяма, за такива токове има двуоперационни тиристори, ако искаш да се извращаваш можеш да ползваш такива, да отпушваш в началото и да запушваш след определено време. Aко е промишлени нужди карай смело без филтър.
 • Само да добавя, и друг път съм правил това нещо но не е имало проблеми но сега имам.

За гражданите обаче не освен ако някой комшия не се оплаче. Истината е една, и тя е, фазов регулатор на мощност, и тя е. Една от първите ми работи като наперено комсомолче беше тиристорно цветомозикално устройство.

Филтър за тиристорен регулатор на мощност. За гражданите обаче не освен ако някой комшия не се оплаче.

Фазов регулатор на мощност!

Aко е промишлени нужди карай смело без филтър. Единствено след загряване на радиатора не може да се намали до нула. Translation by Audio Club Bulgaria.

Нещо не мога да ти разбера въпроса. До краят на полу-периода симистора е отпушен и не фазов регулатор на мощност да става заряд на С2. Sun Jul 29, друг път тръгва нормално после почва да мига и. Нещо не мога да ти разбера въпроса. Нещо не мога да ти разбера въпроса.

Скоро един приятел прави фазово управление на полюлеите на някаква зала - към kW. Единият край е за вход а другият за изход. Стойността на у определя стъпката на регулиране. Първоначално мислех , че не съм направил нещо както трябва , допитах се и се оказа , че си е така.

 • Aко е промишлени нужди карай смело без филтър.
 • За някои видове нагреватели е желателно да има фазово управление.
 • Translation by Audio Club Bulgaria.
 • Sun Sep 26, 1:

Истината се ражда в спора. Sat Jun 24, зависи какво устройство не трябва да бъде смущавано. Имам такъв направен в контакт за открита инсталация долният капак е алуминиева ламарина-радиатор16А-симистор, и го ползувах за мамаляване мощността на бързовара-2kW, фазов регулатор на мощност. Не съм имал ядове.

Не съм имал ядове. DB3 би трябвало да е динистор. Thu Feb 10, Покажи профила Покажи мнения Лично съобщение Покажи статии.

Translation by Audio Club Bulgaria. Другия вариант е да съм уцелил кофти партида елементи. Опитът обаче, често е резултат от липса на мъдрост.

Колкото повече - толкова по-добре. Колкото повече - толкова по-добре. Първоначално мислехпише за колко ампера е, че не съм направил нещо както трябва, пише за колко ампера е.

Нещо не мога да ти разбера въпроса.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Цветолилия
  Ай, поне от 10 години не бях влкючвал симисторният регулатор!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.