Вита баница с булгур и сирене

Дата на публикация: 27.03.2018

И двата пъти стана много добре! Който обича предизвикателства определено трябва да се пробва да я направи.

Може и да се добави масло, не е проблем: Освен това, тази рецепта е перфектна за новогодишната баница с късмети. Ако сте ползва извара добавете и около една равна чаена лъжица сол. Откога я гледам тази рецепта и най-накрая се престраших да я приготвя!

Щом рецептите на Супичка се получават, щом продължавате да готвите по тях, то и Супичка продължва напред! Абсолютно великолепна бухнала и вкусна баница.

А рецептата за баница на Супичка е изпитана във времето. Помолих баба ми да ми направи баница, тя нещо нямаше време и я направих аз. Дано баницата със сирене стане вкусна. Opredleno vashite recepti sa straxotni. И ще трябва да се появи.

Leave a Reply

Баницата се нарязва с остър нож на квадрати. Баницата с готови кори, сирене и яйца е моята най, най, най-първа рецепта. Смея да кажа, че стана по-добре и от баницата на майка ми, която я приготвя по подобен начин! Когато ми трябва някоя рецепта я търся само в supichka. Какво да хапна за закуска? Абсолютно великолепна бухнала и вкусна баница.

Надявам се и на вас да ви хареса!

Василка Ушева Но пък не е чиста сода, тъй че може и да свърши работа в случая:. Исках да попитам колко е 1 чаена лъжичка сода за хляб?. Исках да попитам колко е 1 чаена лъжичка сода за хляб?.

Популярни днес

В намазнена тавичка сложeте листа от корите, върху които сложете около един черпак за супа от сместа. Просто бакпулверът съдържа голям процент сода за хляб, затова и не го предложих: Ще се радвам на отзиви! Също така изключително грамотно списван, което е рядкост в наши дни.

Завира олиото като следи температурата като сложи вътре едно парченце от кората. Днес за закуска правих баницата вита баница с булгур и сирене сирене и стана невероятна, че рецептата за баница със сирене и яйца ви е допаднала. Много се радвам, а за обяд имам супа топчета за която рецептата също е от тук и е отново е превъзходна. Исках да попитам колко е 1 бързата работа срам за майстора план конспект лъжичка сода за хляб?. Първата стъпка от рецептата за баница със сирене и готови кори е подготовката на плънката.

Необходими Съставки

Правя баници, но винаги вита. Моята стана малко тънка но вероятно е от тавата, също така не разпределих добре плънката, но като за първи път стана много добре! Ще се радвам на отзиви! И първата рецепта, която съм приготвила съвсем сама, преди има-няма тина години!

Коментари - 20 от

  • Надявам се и на вас да ви хареса!
  • Солени мъфини със сирене и подправки.
  • Получи ми се много хубава баница- и на вид и на вкус!
  • Ужасно благодаря за рецептата!

Здравейте, Сътворих чудна баница следвайки Вашата вита баница с булгур и сирене - баницата стана уникална. Много се притеснявах да направя баница, Сътворих чудна баница следвайки Вашата рецепта - баницата стана уникална, спазвах стриктно всички мерки и инструкции и стана стра-хот-на. Останалото масло се разбива с половината газирана вода и се залива. И първата рецепта, която съм приготвила съвсем сама, тази ми беше първата в живота.

И първата ad raise forest functional level, която съм приготвила съвсем сама, преди има-няма тина години. Баница с домашна юфка. Здравейте, спазвах стриктно всички мерки и инструкции и стана стра-хот-на.

Истината е, че за вкусния козунак са нужни единствено качествени продукти и добро настроение! Но пък не е чиста сода, тъй че може и да свърши работа в случая: Joana Parvanova Лина Йорданова

Да ти е сладко. Получи ми се много хубава баница- и на вид и на вкус! Получи ми се много хубава баница- и на вид и на вкус.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Още веднъж - сърдечно благодаря! И май сложих твърде много олио.
  2. Първо искам да изкажа благодарността си за блога,който си направила. Аз също слагах по един лист, когато правих първата баница, но тъй като корите, които продават по магазините са много тънки и фини и не се получава добре, става малко на каша.
  3. Катастрофа
    И май сложих твърде много олио.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.