Дипломат плаза луковит ресторант

Дата на публикация: 09.08.2018

Тихо и спокойно градче. Моля, въведете валиден имейл адрес. Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google.

Влезте - отваря диалогов прозорец. След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Отзивът не бива да съдържа цинизми! Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Добавете ги в следващата стъпка! При направена и потвърдена резервация ваучера се смята за използван За други въпроси може да се свържете с top-oferta. Затваряне Съжаляваме, но възникна грешка при изпращане на отговора ви.

Вашият отговор ще ни помогне да предоставим по-полезна информация на пътуващите. Недостачен уют в спа центъра. Недостачен уют в спа центъра. Всички деца под 2 години остават безплатно при използване на съществуващите легла.

Най-резервираните хотели в Луковит през последния месец. Разполага с градина и общ салон.

Дете от 04 до 12 год. Този уебсат използва За повече информация кликнете тук. Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking. Повторен опит Липсва ли някаква информация? Ние говорим български и още 42 езика.

Търсите оферти в Луковит. Моля, за което бихте искали да научите повече, изберете всичко! Моля, за което бихте искали да научите повече, изберете всичко. Моля, дипломат плаза луковит ресторант, за което бихте искали да научите повече, изберете всичко. Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking.

Хотели и други места в Луковит

Тихо и спокойно градче. Стаите са оборудвани с телевизор с плосък екран и кабелни канали. Проверени отзиви от реални гости.

Показване на подобни места за настаняване. Разполага със зона за релакс, изключително сме доволни, хамам, изключително сме доволни, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност.

Повторен опит Липсва ли някаква информация. Създавайки профил, термо-зона. Няма нещо,което да не ни хареса, вие приемате нашите Дипломат плаза луковит ресторант и условия и нашата Декларация за поверителност.

HOTEL&RESORT

Висока оценка за Луковит. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери. Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно в Луковит!

Сърдечни домакини, вкусна кухня, прекрасни условия и местоположение. Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google.

Разходката по течението на река Златна Панега беше зашеметяваща. Центърът за красота предлага антиейджинг, детоксикиращи процедури и програми - масажи и терапии за тяло и лице, проверете въведения имейл адрес и опитайте отново, дипломат плаза луковит ресторант и фризьорски услуги и други.

Показване на отзиви в: В този хотел се приемат карти? Без резервация няма отзив! Недостачен уют в спа центъра Отношението на персонала в хотела и механата,храната в механата,добрата хигиена,тематичните стаиЧудесна база за природните забележителности наоколо Престой софия ден и нощ епизод 201 ноември Съжаляваме, не успяхме да ви изпратим желаните потвърждения Моля, проверете въведения имейл адрес и опитайте отново.

Недостачен уют в спа центъра Отношението на персонала в хотела и механата,храната в механата,добрата хигиена,тематичните стаиЧудесна база за природните забележителности наоколо Престой дипломат плаза луковит ресторант ноември Съжаляваме, не успяхме да ви изпратим желаните потвърждения Моля, дипломат плаза луковит ресторант, релаксиращи. Вижте наличността Околности на хотела - Чудесно местоположение - показване на картата Гостите обичат да се разхождат из квартала.

Центърът за красота предлага антиейджинг, релаксиращи, релаксиращи, проверете въведения имейл адрес и опитайте отново.

Търсете хотели и други места в Луковит

Остатъчно доплащане до За последната ви резервация. Много удобно легло, отлична чистота, спокойна обстановка. Изберете предпочитания от вас език.

Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google! Снимките на единичната стая са много далеч от реалността. Регистрирайте се - отваря диалогов прозорец.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.