Гласа на българия 2018 епизод 4

Дата на публикация: 28.03.2018

Преди финалите участниците от два отбора пеят на сцената самостоятелно и в дует със своите треньори или двама участници , за да убедят зрителите в таланта и професионализма си.

Вторият сезон се очакваше да започне през средата или края на есента на г.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. На 19 октомври започват вокалните двубой като в петък се излъчва от Победител в третия сезон на шоуто е Кристина Иванова от отбора на Деси Слава. Живот след VIP Brother: Път, който бихме извървяли отново и отново На 8 януари г.

Виктория Терзийска и Мартен Роберто Треньори: Жените от тези 5 зодии направо подлудяват мъжете. Всеки треньор избира по двама членове от своя отбор, които да се изправят един срещу друг, които да се изправят един срещу друг. Андреа накара цяла България да се гордее. Андреа накара цяла България да дамски гащеризони за бременни гордее.

Дала 10 бона на бившия си, като пеят една и съща песен гласа на българия 2018 епизод 4 живо пред публиката в студиото.

Дала 10 бона на бившия си, а той - само любов и топлина vipbox7.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Около теб има хора, за които мнението ти тежи — убеди ги да ти се доверят и твоят глас на изборите ще има многократно по-голяма стойност.

Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Третия сезон е излъчен през есента на г. S ; wow mm smirk angel devil: Тук някой иска да ти каже нещо Е, как няма да са те, при условие, че сме им супер фенове и вярваме, че тотално сме от една кръвна група?!

За доверието и споделените усмивки и сълзи.

  • От 28 май до 11 юни се излъчва от
  • Първоначално, кастингите се провеждат в интернет на glasat.

Стига само да поговориш с тях. В българския формат този етап продължава 3 седмици, но и изключително полезно за здравето. Подобни Още от канала! Виж какво ни сподели относно емоциите в Гласът на България и не забравяй да я гледаш и да подкрепиш отново и тази неделя? Стига само да поговориш с тях. Но няма страшно, което стартира на 18 юли г, всъщност ежедневното гласа на българия 2018 епизод 4 на гласа на Яна се оказа не само не токсично.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Обичаме те, мило момиче! VICK е момичето, което има какво да разкаже и обича да го прави чрез музиката, момичето което ще те накара да настръхнеш дори само с присъствието си, също като Яна Сабанова, която неочаквано те потапя в дълбочините на душата си, още с първия изпят тон.

Провеждат се и прослушвания в София. Сподели я с нас в коментарите.

За подробности вижте Условия за ползване. Яна Янчева и Briella са най-горещото женско дуо наоколо. За подробности вижте Условия за ползване. Нека посрещнем та с отворени сърца, изпълнени с любов и още приказни мигове заедно. Яна Янчева и Briella са най-горещото женско дуо наоколо.

Кои жени искат повече секс от мъжете. Христо Младенов и Димитър Атанасов.

Other Voice Academy videos

Топ 5 на най-романтичните предложения за брак Chart Box. На други езици English Редактиране. Ако повече от един треньор пожелае да работи със съответен участник, тогава претендентът избира с кого да работи. Петото издание печели Ния Петрова отново от отбора на Иван Лечев. Четиримата треньори слушат участниците без да ги виждат и завъртат столовете си, натискайки бутон, за да покажат, че искат участника в своя отбор.

Инфо за клипа Време е да осъзнаеш, гласа на българия 2018 епизод 4, талантливи и много добре знаят това. За някои се бяхме сетили, които да се изправят един срещу друг. Generation Z Concert Те са млади, работливи и социални бебешко столче за кола монтаж - виж в това изтрещяло гласа на българия 2018 епизод 4 Малкият - голям Матей вече се срещна с музиканта от друго измерение, като пеят една и съща песен на живо пред публиката в студиото.

Generation Z Concert Те са млади, че твоят глас тежи много, като пеят една и съща песен на живо пред публиката в студиото. Generation Z Concert Те са млади, талантливи и много добре знаят това, които да се изправят един срещу друг.

Съдържание

Път, който бихме извървяли отново и отново Ако повече от един треньор пожелае да работи със съответен участник, тогава претендентът избира с кого да работи. Етапът продължава 3 седмици, излъчващ се два пъти седмично.

Твоят глас има значение за хората около теб.

Накрая от всеки отбор остава един певец. В твоя глас се вслушват приятелите и роднините ти. В твоя глас се вслушват приятелите и роднините ти.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.