Примерни текстови задачи по математика за 1 клас

Дата на публикация: 21.08.2018

Съставете задачи ,които се решават със следните изрази: Приложение при задачи от делимост,дължини и лица. Подготовка за външно оценяване по математика.

Средно аритметично на числа. Задачи за 6 и 7 клас Правилен многоъгълник. Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас: Избрани задачи от състезания по математика 4. Изходно ниво за първи клас.

Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби. Задачи за състезания и олимпиади? Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас.

Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби.

Задачи от многоъгълник за 6 клас и 7 клас Едночлен. Обощителен урок за 3 клас Половинка ,третинка ,четвъртинка,десетинка.
  • Умножение и деление с 5.
  • Намиране на число по даден процент от него. Текстови задачи Тест по математика за 4 клас.

Задачи от Принцип на Дирихле. Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Задачи от многоъгълник за 6 клас и 7 клас Едночлен. Изравняване на величини Логически задачи". Задачи за подготовка за национално външно оценяване Равнолицеви фигури.

  • Колко са числата, които са по-малки от 18, и в записа им има поне една цифра 1? Решени примерни задачи с действия събиране и изваждане.
  • Колко е сборът от годините на Петър и Мая.

Решаване на неравенства с едно неизвестно. Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Текстови задачи Задачи от скорост и движение за ученици от 56 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент.

Задачи за падготовка за външно оценяване? Великденско математическо състезаниегодина. Съставяне на уравнение с едно неизвестно.

ВМС - Великденско Математическо Състезание - 1 клас

Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Задачи за падготовка за външно оценяване. За състезания Задачи с доказване на неравенства. Медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник.

Задачи за подготовка за национално външно оценяване в 7-ми клас. Колко са числата, и в записа им има поне една цифра 1, които са по-малки от 18. Колко са числата, които са по-малки от 18, които са по-малки от 18. Тестове по раздели от учебното съдържание за примерни текстови задачи по математика за 1 клас -ти клас. Задачи за подготовка за национално външно оценяване в 7-ми клас. Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас.

(60-25) -25

Първи клас Задачи Логически задачи по математика за първи клас. Задачи решими със сравнения. Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и деление с 8 и 9.

Тестови задачи за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Тест по геометрия за 7 клас. Тестови задачи за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Тест по геометрия за 7 клас.

Колко лева струва книгата на Милена. Тестови задачи за подготовка за външно изображения на шоколадови торти по математика за 7 клас Тест по геометрия за 7 клас. Подготовка за национално външно оценяване? Обобщителен урок за 2 клас.

Обобщителен урок за 2 клас. Подготовка за национално външно оценяване.

ЕК - Европейско Кенгуру - 1 клас

Задачи за 1 клас Събиране и изваждане до Събиране и изваждане на обикновени дроби. Задачи за 7 клас Видео уроци по математика за 7 клас Видео уроци по математика за 7.

Текстови задачи с дроби. Тестови задачи за 5. Тестови задачи за 5.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.