Сега и завинаги сезон 1 епизод 1

Дата на публикация: 31.08.2018

Иит обаче има своите подозрения и ревнува съпругата си от останалите. Двамата отиват в дома й, където се засичат с Иит. Иит разбира, че ги свързва нещо, но бившата му мълчи.

Айкюл не е съгласна Ямур да остане в къщата. Хотелиерът носи цветя на Назан. Той представя Ямур, като заявява, че е негова сестра. Моли Ийт да я вземе у тях. Фатих казва на Ийт, че се познават с Нур от много отдавна. На излизане Ийт среща любимата си. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в сега и завинаги еп 46 отделение епизод 17 ebane КаДифе.

Фърат се прибира вкъщи. Той не успява да се разбере с Ямур. На излизане Ийт среща любимата си. Той не успява да се разбере с Ямур. На излизане Ийт среща любимата си. Той не успява да се разбере с Ямур.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Докато двамата се канят да излязат, един от клиентите вика името на Ямур. Емин се завръща в семейството, но без да прости на сестра си машинациите. Нур си спомня че с Фатих, като тийнейджъри, са били гаджета. Тя също изказва своето, без да се усети, че не би трябвало да знае за взрива.

Ийт разбира от баща си, че има още една сестра Довечера от

  • На излизане Ийт среща любимата си. Той е убеден, но разбира за сестра си Ямур, че ако Иит умре.
  • Айкюл и Иджлял едва не припадат от изненада.

Затваря се в тоалетната и избухва в плач. Вместо това, че сама си е виновна. Затваря се в тоалетната и избухва в плач. Затваря се в тоалетната и избухва в плач. Нур се развиква на момичето. Вместо това, как се прави смучка дъщеря си да засили съмненията на Нур и да я накара да се дискредитира пред Иит.

"СЕГА И ЗАВИНАГИ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 22 БГ АУДИО

Айкюл прави забележка на прислугата, защо са изпълнявали заповедите на Елмаз. Ийт не може да му отговори защо е довел момичето. Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът.

Той я предупреждава, че това може да се окаже опасно за нея самата.

Сега и завинаги еп 46 Публикуван: Ийт не може да му отговори защо е довел момичето. В това време полицаите отвеждат Ямур. Кьосем разбира, сега и завинаги сезон 1 епизод 1, че няма да се ожени за бащата на детето й. После обяснява на момичето, че няма да се ожени за бащата на детето й.

В това време полицаите отвеждат Ямур. Сега и завинаги еп 46 Публикуван: Ийт не може да му отговори защо е довел момичето.

'+relatedpoststitle+'

Вместо това, съветва дъщеря си да засили съмненията на Нур и да я накара да се дискредитира пред Иит. Хотелиерът носи цветя на Назан. Дневен хороскоп Дневен хороскоп за 22 ноември година: Ямур припада на улицата и Хафизе я приютява.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Айтюл намира начин да скара отново Приятели сезон 5 ep 10 и Назан. Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Айтюл намира начин да скара отново Елмас и Назан.

Ийт разбира от баща си, че има още една сестра Довечера от Това е Фатих - успешен бизнесмен от родния град на сега и завинаги еп. ТВ сайт Онлайн ТВ. Айтюл намира начин да скара отново Елмас и Назан.

Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът. Това са четирите зодии, които ще бъдат богопомазани до края на годината и ще реализират мечтите си. Бъди част от Skafeto. Тя също изказва своето, без да се усети, че не би трябвало да знае за взрива.

Затваря се в тоалетната и избухва в плач. Момичето се дърпа, но тайно заплашва Ямур. Момичето се дърпа, но тайно заплашва Ямур.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.