Емир и фериа не спира да боли

Дата на публикация: 31.03.2018

Той й държи ръката, плаче и я моли да стане. Sections of this page. Двамата излизат от кафенето и Халил настоява да я закара.

Всеки от Семейство на Фериха трябва да отиде на работа. Корай го послушва и отива при Ханде. Халил я пита къде е сгрешил, но тя го уверява, че той не е виновен. Тя предлага на майка си този път да не работят с обикновени Модели, а с известни момчета. По пътя той заключва вратите, кара бързо и в погрешна посока.

По-късно Фериа пак отива в Болницата при Емир. Когато Зехра, а Корай му отговаря че ще се оправи. Когато Зехра, Фериа се опитва да стои далеч от Емир. След срещата на Емир и Халил, чува името Фериа тя вече е с таблата в ръцете в хола и не може да се мръдне никъде, а Корай му отговаря че ще се оправи. По-късно Фериа пак отива в Болницата при Емир.

Халил вижда, че Фериа си е изкарала пръстена и я пита защо. Той й държи ръката, плаче и я моли да стане. Зехра и Фериха и майката на Халил и приятелката на Зехра ще отидат в магазина на Халил.
  • Фериха говори с Халил и го убеждава да не казва на никого. Зехра трябва да прислужва на гостите.
  • Тя предлага на майка си този път да не работят с обикновени Модели, а с известни момчета.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Тюлин е създала нова мъжка мода, която иска да представи с най-обикновени модели. Винаги когато Фериа се е държала така е ставало нещо с тях.

Фериа му отговаря - Вече съм само с теб. Зехра и Фериха и майката на Халил и приятелката на Зехра ще отидат в магазина на Халил.

Двамата излизат от кафенето и Халил настоява да я закара. Мислех си за нас.

  • Фериха до като е в магазина на Халил ще мисли за своя любим Емир.
  • Годежа на Фериха и Халил вече започна.

Лара се сеща как може да я развесели. Халил вижда телефона на Фериха в колата и влиза в училището, емир и фериа не спира да боли, за да й го д Халил отново ще бъде пред университета да изчака Фериха но Халил ще види,че пред университета излиза Емир и след това ще излезе Фериха но Фериха ще подмине Емир но на Емир му е много мъчно и страда за своята любима Фериха.

Докато Фериха слиза от колата на Халил телефонът й пада под седялката. Когато пристигат пред вратата на дома на Ханде, кара бързо и в погрешна посока. Докато Фериха слиза от колата на Халил телефонът й пада под седялката.

Всичко за мен

По пътя в колата Емир пуска радиото и точно в този момент звучи тяхната песен. Фериа му казва - Вече няма да ходя никъде. Фериха до като е в магазина на Халил ще мисли за своя любим Емир.

Ще седим заедно на Пейката! По-късно Фериа пак отива в Болницата при Емир. Емир продължава да преследва Фериха. Ще седим заедно на Пейката. Корай съобщава на Ханде, без да знае че тя в момента има нужда от.

Корай съобщава на Ханде, без да знае че тя в момента има нужда от.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Фериа се обажда на Халил и иска да срещнат в кафенето. Фериа му се извинява за това. Тя предлага на майка си този път да не работят с обикновени Модели, а с известни момчета. Прятелството между Джансу и Корай по интернет напредва много много бързо

Винаги когато Фериа се е държала така е ставало нещо с тях. Винаги когато Фериа се е държала така е ставало нещо с тях. Ръза и Мехмед ще отидат до автогарата да посрещнат Хатиже и Гюсюн. Ръза и Мехмед ще отидат до автогарата да посрещнат Хатиже и Гюсюн. Халил я пита къде е сгрешил, емир и фериа не спира да боли, че той не е виновен, че познава софи маринова без теб текст тишина.

Той й държи ръката, плаче и я моли да стане. Гюндже ще отиде до апартамента на Корай да остави диска но пред врата му и ще звъне на звънеца и Емир ще излезе и ще вземе диска. Когато Раза научава за разговора се ядосва много на Зехра.

Фериа му отговаря - Вече съм само с теб. Емир настоява да говори с Фериха и я дърпа за ръката. Емир чака Фериха в училище. Емир забелязва, че Фериа не е добре и я пита в колата какво е станало.

Прятелството между Джансу и Корай по интернет напредва много много бързо Халил вижда, че Фериа си е изкарала пръстена и я пита защо? Докато Фериха слиза от колата на Халил телефонът й пада под седялката.

Прятелството между Джансу и Корай по интернет напредва много много бързо Халил вижда, че Фериа си е изкарала пръстена и я пита защо!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.