Препарат за листни въшки по розите

Дата на публикация: 25.09.2018

Причинява се от гъбата Sphaerotheca pannosa. Крилата са по-дълги от тялото. Готовите работни разтвори не трябва да се съхраняват.

На какво се дължи и как се лекува? Развива се по пъпките и цветовете, рядко по листата. Добавете като хранителна примамка сок или обикновен захарен сироп. Получените концентрати се съхраняват на хладно и тъмно. Колкото по-бързо реагирате срещу тях, толкова по-голям е шансът да оцелеят цветята.

За пръскане се приготвя разтвор от 10 л вода, г от приготвения концентрат и 40 г сапун, предварително размит в гореща вода.

Латинка и хрян отблъскват листните въшки, гъсениците и мишките.

Снасят яйцата си в кората на младите леторасти. Използва се широко за пропъждане на комарите. При картофите, охлювите нагри зват клубените, препарат за листни въшки по розите, които са близо до повърхността. Дозата е за 10 литра вода, за някои препарти е дадено количеството препарат за декар площ в зависимост от литража на работния разтвор.

Снасят яйцата си в кората на младите леторасти.

Гъбата презимува като мицел в пъпките и като плодни тела перитеции по клонките. С тази високовискозна течност кръгово се намазва ствола на дърветата. Открих вътре нещо като светло червейче което пробива стъблото от долу до горе и естествено то загива!

Добави коментар

Не трябва да се поливат в продължение на 24 часа. Болести Много опасна и често срещана болест е брашнестата мана. Оставете кората да престои една нощ. Необходимо с да бъде причакана в пълна тишина, тъй като тя усеща и най-слабите вибрации под земята. Това са дребни зелени насекоми, които нападат върховете на растящите леторасти. Женските снасят яйцата си в тъкънта на външните венечни листа, когато те са в пъпката.

Поставят се парцали напоени с нафта, бензин или наф талин на няколко места в повърхностните й ходове.

  • Борба - провежда се предпазно пръскане преди вегетацията.
  • Достатъчно е дори да се поставят клонки от червен бъз в храстите, за да се отпъдят пеперудите на огневките, Червено куче грозде Solanum dulcamara.

Доматени растения се използват за борба с листните въшки, плодовите червеи и ларвите на пеперудите при овощните и зеленчуковите култури.

Кипнете малко вода и го залейте с нея плевелите в пукнатините на вашите тротоари или пътечки, препарат за листни въшки по розите. Къртицата е чест обитател на зеленчуковите градини. Спрей от чесън и лютива чушка срещу вредители Необходими съставки: Изсушените й листа могат да се използват за направата на чай, отблъскващ вредителите на много растения, за някои препарти е дадено количеството препарат за декар площ в зависимост от литража на работния разтвор. Къртицата е чест обитател на зеленчуковите градини.

Капаните работят чрез привличане на осите далеч от местата за сядане или местата за пикник, гарантирайки, че те не могат да избягат от капана. Има добре изразен инсектициден ефект срещу листни и коренови въшки, листогризещи гъсеници и мравки. Голите охлюви са нощни животни.

Прилагайте отново след поливане или дъжд. Старо народно средство за унищожаване на поповото прасе е заравянето в почвата на клонки от елша! Старо народно средство за унищожаване на поповото прасе е заравянето в почвата на клонки от елша. За борба с гъсеници. Зловонната смес започва да действа веднага.

За борба с гъсеници.

Есенен декор - 18 красиви идеи. Тази смес работи, защото съединенията в чесъна са дразнещи или смъртоносни за много насекоми. По същия начин може да се използва и прах от сухи стрити пиперки.

Листните въшки са може би най-отвратителната и устойчива напаст, която може да се вмъкне в градината ви. Прилага се под формата на настойки и отвари.

В Белгия той се прилага при съхранение на ленено семе. Прилага се срещу растителноядни насекоми, после добавете 2 с, срещу ягодов акар, листозавива1 гъсеници на зелевите пеперуди, като запазват долния епидермис.

Може да се използва за всяко градинско растение. Може да се използва за всяко градинско растение. В Белгия той се прилага при съхранение на ленено семе. В Белгия той се прилага при съхранение на ленено семе? Прилага се под формата на препарат за листни въшки по розите.

Пръскане стикери за стени и мебели акарицидните препарати аполо 50СК - 4 мл.

Тялото му е плоско, стеснено в края, с тъмнозеленикав цвят и слаб бронзов блясък. Използва се отвара от 1 kg свежи филизи и листа на 10 1 вода, които се варят в продължение на 30 минути. Това са дребни зелени насекоми, които нападат върховете на растящите леторасти.

Растенията отслабват и стават чувствителни към ниските температури през зимата. Петра Панайотова 13 май. Петра Панайотова 13 май .

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.