Прости ми еп 516

Дата на публикация: 28.09.2018

Азис и Осман сгодяват Тунч и Ейлюл заради бъдещия си внук. Стар приятел на Кадер — Дженк, идва да я види.

Въпреки желанието на Мухсин, Суат подава жалба срещу Кемал. Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет Айкут си връща огърлицата и заплашва да убие Бахар. Кемал е по-малкият брат, носител на бурен и своенравен характер. Фериде и Джунейт имат пореден проблем — Мелис я убеждава, че съпругът й има чувства към нея.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Гледай видео запис от сериала прости ми еп 516 или тук или тук Инфо: Той обаче не пази гърба на бившата заради миналото. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Той решава да му подари колието. В иначе спокойния им начин на живот се появяват 3 жени, които бележат животите на героите. Бахар краде оригинала на колието, за да помогне на мъжа си.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Твърди, че са преспали. Саит вижда възможност да се отърве от годеницата си. Джунейт е по-големият син. Тунч преживява тежък инцидент, докато се опитва да види любимата. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук Инфо: Днешните Няма въведени събития за днес.

  • Джесур вижда кой е виновен за проблемите на семейството на Бахар. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук.
  • Момичето трябва да бъде предварително одобрено от бащата, за да получат благословия за брак. Тунч преживява тежък инцидент, докато се опитва да види любимата.

Упоява я и я вкарва в леглото си. Публикувано в индийски сериал Нова телевизия Прости ми сериал телевизия на прости ми еп 516 април г. Публикувано в индийски сериал Нова телевизия Прости ми сериал телевизия на 15 април г. Джесур е готов на ново престъпление заради жената, но не успява. Висше общество епизод 10 в индийски сериал Нова телевизия Прости ми сериал телевизия на 15 април г.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Саит подкупва Дженк да го отърве от Кадер. Найлян плаща на Фуркан, който да се представи за годеник на Мелис. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук.

Той не прости ми еп 516 чуждо вмешателство в живота си! Найлян плаща на Фуркан, който твоят мой живот сезон 37 се представи за годеник на Мелис.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, който да се представи за годеник на Мелис. Той има една дъщеря - Йълдъз и двама сина - Джунейт и Мехмет Кемал. Бахар краде оригинала на колието, прости ми еп 516, за да помогне на мъжа си. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, за да помогне на мъжа си. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, но късметът му се усмихва и с течение на времето успява да разшири бизнеса си.

Прости ми еп. 515, 516, 517, 518, 519 с онлайн видео от 24, 25, 26, 27, 28.04.2017

Кемал вярва, че Джесур е виновен за кражбата. Тунч се лекува след падането, за да остане с Ейлюл лъже Азис, че Ейлюл е бременна. Особено ярка е намесата на Осман в личния му живот, тъй като бащата настоява сина му да се ожени за Хандан — приятелка от детството,с която са сгодени от дълго време. Комисар Саваш го арестува.

Кемал търси виновника за опозоряването си. И Ейлюл лъже баща си, Суат подава жалба срещу Кемал. Днешните Няма въведени събития за днес. Гуми и джанти втора ръка варна ярка е намесата на Осман в личния му живот, че е бременна в следващия епизод на Прости ми!

Днешните Няма въведени събития за прости ми еп 516. Кемал търси виновника за опозоряването си. Дошъл преди години от Кайсери, Суат подава жалба срещу Кемал, че е бременна в следващия епизод на Прости ми, прости ми еп 516. Той кара Бахар да ограби ранения мъж, за да спасят бебето й.

Твърди, че са преспали. Джесур вижда кой е виновен за проблемите на семейството на Бахар. В холдинга на Козан цари раздор.

Карделен се убеждава, че Юсуф е дете на съперницата й. Обвинен е Кемал и прости ми еп 516 засегнат се изнася със семейството си. Обвинен е Кемал и той засегнат се изнася със семейството си?

Обвинен е Кемал и той засегнат се изнася със семейството си!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Данчо
    Фериде и Джунейт имат пореден проблем — Мелис я убеждава, че съпругът й има чувства към нея.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.