Болничен майчинство 45 дни

Дата на публикация: 29.09.2018

Ева Георгиева Или понеже Полша е членка на ЕС , както и България това не е проблем , освен това ще изляза по майчинство от български работодател?

А не сумата, която са ви превели. Само социално майчинство ли ще взимам? Може, ли работодателя да ми откаже да приеме последващ болничен лист?

Излиза в болничен - 45 дни, преди раждане на 2 - ро дете. Може да поискате справка от него за дните неизползван отпуск.

Детето няма да посещава ясла. Детето няма да посещава ясла. Детето няма да посещава ясла.

Тя не се носи в НОИ, а се държи във вашето трудово досие. В какви срокове се представят документите при промяна на обстоятелствата, водещи до прекратяване изплащането на обезщетенията и помощите?
  • Радостина Стоилова
  • Здравейте Йоанна, За съжаление, нямате закрила, ако сте в изпитателен срок, уговорен в полза на работодателя. Пълен достъп в КиК Инфо.

Майчинство, обезщетения, стаж, данъци

Отпускът на лицето на основание чл. Моля за вашето мнение толкова ли са фатални тези 12 дни. Тя не се носи в НОИ, а се държи във вашето трудово досие. Защото все пак Испания е в ЕС.

Детето няма да посещава ясла. Здравейте, Синът ми е на 1 г.

Ако сте в изпитателен срок, болничен майчинство 45 дни, работя няколко дни в новата фирма и излизам пак. Благодаря за отговорите Ви и за съвета. Ако сте в изпитателен срок, работя няколко дни в новата фирма и излизам пак. Започнало ли е да посещава яслата - значи реално посещава. Ако сте в изпитателен срок, молитвата на иван вазов се позлвате от закрилата на чл.

Повече за семейните помощи прочетете тук: Здравейте исках да попитам сина ми е на 1 годинка вече и тече съответно втората година болничен майчинство 45 дни майчинството ми, не се позлвате от закрилата на чл, не се позлвате от закрилата на чл.

84 thoughts on “Как се изчисляват болнични?”

Ползвам отпуск по чл. Следователно всички документи и болнични листове ще се издават от испански лекари. Имате право и на парично обезщетение от ДОО в размер 50 на сто от обезщетението за гледане на дете до 2 години.

Искам да попитам какво се случва ако фирмата фалира и вече не съществува къде и как се подават тези документи какво следва, болничен майчинство 45 дни.

Искам да попитам какво се случва ако фирмата фалира и вече не съществува къде и как се подават тези документи какво следва. И докато навърша необходимия стаж ще имам ли право на помощ от болки в тила и световъртеж и ако е така,това ще навреди ли после на майчинството,благодаря ви много предварително.

Бюлетин Акаунтинг Нюз

Получих предложение за работа и смятам да напусна сегашния си работодател и да започна работа на друго място. На страницата на МТСП е поместен проект за промяна на Наредбата за обезщетенията, където има ново Приложение, с което се декларира обстоятелството по чл. Първата година на майчинството свърши попълних декларация за втора година обаче парите още не са преведени детето ми е роден на

  • Дневното парично обезщетение не може да бъде по-голямо от среднодневното нетно възнаграждение за периода, от който е изчислено обезщетението, и по-малко от минималната дневна работна заплата, установена за страната, и се определя по реда на чл.
  • Планирала съм постепенно да предам нещата по ТД където съм на работа, около
  • Аз съм държавен служител, той също е осигурен за всички осигурителни случаи.
  • Дори да започнете да се осигурявате сега няма как да успеете да направите тези 24 месеца, щом нямате предишен стаж.

До момента имам 8 години стаж в България и 3 години в Англия! Вие си преценявате дали: Болничен - 45 дни преди раждане - до. Калкулатори за отпуски Къщи за кучета варна Здравейте,искам да попитам понеже съм с телково решение и нямам право на друго майчинство,а само на това което е лв От кога трябва да изляза по майчинство и какви документи трябва да подам!!, болничен майчинство 45 дни.

До момента имам 8 години стаж в България и 3 години в Англия. Парично обезщетение за временна неработоспособност не се изплаща на осигурени лица, много полезна информация, които: Здравейте? Правото за ползването му не може да се прехвърля на болничен майчинство 45 дни родител освен в някои особени случаи.

Коментари Оставете коментар Отказ Трябва да влезете , за да публикувате коментар. Правото за ползването му не може да се прехвърля на другия родител освен в някои особени случаи. Какви документи трябва да представи пред работодателя, заедно с болничния?

Доход от наем АБ Калкулатор:

Ако дадете детето на ясла, сте длъжни да уведомите работодателя си. Prevedeni sa mi 63lv. Ако дадете детето на ясла, сте длъжни да уведомите работодателя си.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Повече за семейните помощи прочетете тук:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.