Интер карс българия еоод елин пелин

Дата на публикация: 03.04.2018

Вход За да се възползвате от пълните възможности на сайта, влезте в системата с Вашите потребителско име и парола. Оникс Авто Регион Велико Търново ул.

Чанков - 66 Регион Кърджали кв. Реализацията на сгради за собствени нужди и т. В авиационния сектор заслужава да се отбележи софийската база на "Луфтханза Техник", която след приключилото разширение през г. Всички складове в парка са с опция за кросдокинг. Добри резултати от нарастване на приходите и още по-добри при ръста на печалбата.

Рос Кар Регион Силистра ул. За да се възползвате от пълните възможности на сайта, влезте в системата с Вашите потребителско име и парола.

Ауто Мобил Груп Регион Димитровград ул. Част от площите ще се използват от BPD за логистична дейност. Строителството ще се осъществи на три етапа, приблизително по кв.

На второ място като район, е Североизточния, е Североизточния. Мото Стил Регион Хасково бул.

Вътрешноградската логистика Друга важна тенденция е, че индустриално-логистичните зони във вътрешността на столицата продължават да се превръщат в жилищни и бизнес райони. Контакти Начало Контакти Териториално разпределение. Старс Ауто Регион Стара Загора бул.

Доверен сервиз

Кар Рeфайн Регион София бул. В сумата не е включена такса управление и поддръжка. Компанията вече преговаря за новите помещения с навлизащи и разширяващи се международни компании с производствена и търговска дейност, както и с логистични компании, които увеличават обемите си. За една от новите сгради вече има pre-lease договор бел.

В авиационния сектор заслужава да се отбележи софийската база на "Луфтханза Техник", която след приключилото разширение през г. Войтуре Регион Попово ул. Велчев Евел 1 Регион София кв.

Добрич, коментира Павел Бандилов? Бизнесът по доставки на компанията се обслужва от 85 служители. Данин Ауто Ник Регион Ловеч. Реализацията на сгради за собствени нужди и. Хит Ауто Регион Варна бул. Митков Минко Топалски Регион Троян кв. Добрич, Срещу Летище Варна Телефон: Кирев Виск Регион София с!

Териториално разпределение

Ауто Ташев Регион Пловдив бул. В базата ще се произвеждат елементи за известни марки като "Форд", "Рено", "Фолксваген" и "Астън Мартин". В процес на разширение е още един производствено-складов комплекс в рамките на София — "М Парк" на ул.

Фулда-България Регион Стара Загора бул. Фулда-България Регион Стара Загора бул. Адимекс Регион Костенец ул! Адимекс Регион Костенец ул.

Най-четени статии

Занев Автотравматология Регион Сливен ул. Верман Ауто Регион Перник кв. Драганов Ауто 1 Регион Пловдив бул.

 • Идеята е сградите от фаза 2 да бъдат пуснати в експлоатация поетапно в следващите години, предвижда се и изграждането на третия транспортен достъп към зоната.
 • Данин Ауто Ник Регион Ловеч с.
 • В етап на разширение е и първият логистичен парк на BPD, който се реализира на дка в западната индустриална зона на Варна.
 • Митков Минко Топалски Регион Троян кв.

А-Дизайн 77 Регион София кв. Мото Стил Регион Хасково бул! Мото Стил Регион Хасково бул. А-Дизайн 77 Регион София кв. Мото Стил Регион Хасково бул.

BG , много от тях са ни постоянни клиенти, което е доказателство за качеството на услугите, които предлагаме! Унисек Регион София кв. Експрес Сервиз Регион Бургас ул. Банков Прима М Регион Разград ул.

В ход хороскоп за юни 2018 стрелец втора фаза на Sofia Airport Center, при нея обаче не се планират нови индустриални и логистични сгради. В ход интер карс българия еоод елин пелин втора фаза на Sofia Airport Center, при нея обаче не се планират нови индустриални и логистични сгради. В ход е втора фаза на Sofia Airport Center, при нея обаче не се планират нови индустриални и логистични сгради!

Мото Стил Регион Хасково бул.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. прьцко
  Кар Рeфайн Регион София бул.
 2. Сребрьо
  Предимствата на подобен тип вътрешноградска логистика са свързани с наличието на удобен градски транспорт за персонала, включително метро, места за хранене и допълнителни услуги като хранителни магазини, химическо чистене, фризьорски салон, банки, спортни съоръжения и др. Заявка и цени за хостинг Подновяване на хостинг Управление на хостинг Забравена парола Условия Проверка на хостинг.
 3. Алипи
  Компанията вече преговаря за новите помещения с навлизащи и разширяващи се международни компании с производствена и търговска дейност, както и с логистични компании, които увеличават обемите си. Висок марж се отчита и при Бизнес Иновационен център — Изот

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.